تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

به دنیای سرسبز و خاکستری: کشورهایی با بیشترین و کمترین میزان بارش آب

تصویری که در این نوشته نمایش داده شده، نقشه‌ای است که کشورهای دنیا را بر اساس میزان بارندگی سالانه نشان می‌دهد. این نقشه میانگین بارندگی سالیانه بر حسب میلی‌متر را برای هر کشور نشان می‌دهد و با رنگ‌های مختلف نشان می‌دهد که کدام کشورها دارای بارندگی بیشتر و کدام کشورها دارای بارندگی کمتر هستند.

در بخش مرطوب‌ترین کشورها، کشورهایی مانند کلمبیا، سائو تومه و پرینسیپ، پاپوآ گینه نو و جزایر سلیمان، و پاناما به عنوان برخی از مرطوب‌ترین مناطق دنیا ذکر شده‌اند. این کشورها بیشتر از ۳٬۰۰۰ میلی‌متر باران سالانه دریافت می‌کنند و از آنجا که در نزدیکی خط استوا قرار دارند، هوا گرم و مرطوب از اقیانوس‌ها به آن‌ها می‌رسد که باعث بارش بیشتر می‌شود.

از سوی دیگر، کشورهایی مانند مصر که با بارندگی سالانه حدود ۱۸ میلی‌متر، کمترین بارندگی را دریافت می‌کنند، به عنوان خشک‌ترین مناطق دنیا شناخته می‌شوند. مناطق شمال آفریقا و خاورمیانه اکثراً از جمله کشورهایی محسوب می‌شوند که با بارندگی کمتری سالانه روبه‌رو هستند.

از کشور‌هایی با جنگل‌های بارانی گرمسیری گرفته تا بیابان‌های شنی شمال آفریقا و خاورمیانه، در نقشه زیر، مرطوب‌ترین و خشک‌ترین کشور‌های جهان که بیشترین و کمترین میانگین بارندگی سالانه را بر حسب میلی متر داشته اند، نشان داده شده‌اند.

در این تقشه می‌توانید مرطوب‌ترین و خشک‌ترین کشورهای دنیا را بشناسید.

مرطوب‌ ترین کشورهای جهان

به گزارش روزیاتو، کلمبیا با ۳,۲۴۰ میلی متر، بالاترین میانگین بارندگی در سال را دارد. منطقه توتونندو آن یکی از مرطوب ترین مکان های جهان است که به طور متوسط ​​سالانه نزدیک به ۱۲,۰۰۰ میلی متر باران می بارد.

توجه: ارقام گرد شده اند.

با این حال، سواحل آفریقا، سائو تومه و پرینسیپ از لحاظ آماری فاصله چندانی با کلمبیا ندارد و در سال ۲۰۲۰ در این منطقه، حدود ۳,۲۰۰ میلی‌متر باران باریده است.

در پاپوآ گینه نو و جزایر سلیمان نیز به طور متوسط ​​بیش از ۳,۰۰۰ میلی متر باران در سال می بارد و پاناما با ۲,۹۲۸ میلی متر، در رتبه پنج کشور مرطوب اول این رتبه بندی قرار دارد.

قابل توجه است که هر ۱۰ کشور در مجاورت خط استوا و نزدیک اقیانوس ها قرار دارند، جایی که افزایش هوای گرم و مرطوب منجر به بارندگی فراوان می شود.

خشک ترین کشورهای جهان

در سوی دیگر این مقیاس، مصر با ۱۸ میلی متر، کمترین میانگین بارندگی سالانه را در همه کشورها ثبت می کند. برای مقایسه، بارندگی درکلمبیا تقریباً ۱۸۰ برابر مصر است.

توجه: ارقام گرد شده اند.

در واقع، کشورهای شمال آفریقا و خاورمیانه کل فهرست خشک ترین کشورهای جهان را تشکیل می دهند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!