تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه دلمه کباب هلندی برروی حرارت مستقیم

دلمه کباب یک غذای خوشمزه و محبوب است که معمولاً به عنوان یک غذای اصلی یا پیش غذا سرو می شود. این غذا دارای مواد اصلی از جمله کلم برگ هلندی، گوشت چرخ کرده، پیاز و خرده نان است. آماده سازی این غذا نیز از مراحل مختلفی تشکیل شده است.

ابتدا باید کلم برگ را به آب بریزید و نرم کنید. سپس گوشت را با پیاز و ادویه ها تفت داده و خرده نان را اضافه کنید. در مرحله بعد، دلمه ها را به شکل استوانه ای درست کرده و در قابلمه با کره و استاک گوشت بپزید. نهایتاً دلمه ها را به مدتی پخت دهید تا آماده بپزد.

در نهایت، دلمه ها را با سس کچاپ یا دیگر سس های مورد علاقه سرو کنید. این غذا مناسب برای وعده ناهار یا شام و همچنین می توانید آن را در مهمانی ها نیز سرو کنید. طعم خوشمزه و ترکیب مناسب مواد، این غذا را به یک گزینه عالی برای وعده‌های مختلف تبدیل کرده است.

ایرنا نوشت: دلمه کباب یکی از انواع دلمه خوشمزه و مجلسی است که روش تهیه آن راحت‌تر از دلمه برگ مو است و در هر فصلی از سال که باشید، می‌توانید آن را درست کنید. به دلمه کبابی، «دلمه هلندی» هم گفته می‌شود و در جزییات شباهت زیادی به دلمه کلم برگ دارد. 

دلمه کباب یکی از انواع دلمه خوشمزه و مجلسی است که روش تهیه آن راحت‌تر از دلمه برگ مو است و در هر فصلی از سال که باشید، می‌توانید آن را درست کنید. به دلمه کبابی، «دلمه هلندی» هم گفته می‌شود و در جزییات شباهت زیادی به دلمه کلم برگ دارد.

در این مطلب ما طرز تهیه دلمه کباب هلندی روی اجاق گاز، به همراه فوت و فن‌های پخت و خوشمزه شدن دلمه کباب را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه دلمه کباب (برای ۶ تا ۸ نفر)

کلم برگ سفید: ۱ عدد

کلم برگ قرمز: ۱ عدد

گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم

آب قلم: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پیاز (برای پیاز داغ): ۱ عدد بزرگ

خرده نان باگت: ۸۰ گرم

کره: ۵۰ گرم

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

روغن: به مقدار کافی

سس دلخواه: برای سرو کنار دلمه کباب

مدت زمان آماده‌سازی مواد: ۳۰ دقیقه

مدت زمان مورد نیاز برای پخت دلمه کباب: ۴۰ دقیقه

دلمه کباب هلندی را می‌توانید به عنوان یک پیش غذا یا غذا با گوشت چرخ کرده بسیار خوشمزه و مقوی، برای ناهار، شام یا مهمانی‌های مجلسی خود، تهیه و سرو کنید. در ادامه مراحل تهیه این غذای بین‌المللی را به روش زیر دنبال کنید.

مرحله اول: کلم‌ها را آماده کنید

ابتدا برگ‌های کلم را با چاقوی تیز، از ساقه آن جدا کنید. برگ‌ها را در یک قابلمه بریزید و روی آن‌ها مقداری آب و کمی نمک بریزید. حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا برگ‌ها خیس بخورند و گل و لای آنها، پاک شود. سپس برگ‌ها را از آب بکشید و در یک سبد بریزید و بشویید. در یک قابلمه مناسب، تا نیمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

مرحله دوم: برگ کلم را آبپز کنید

در ادامه، برگ‌های کلم را در قابلمه بریزید و به آن کمی نمک اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا برگ‌ها در آب در حال جوشیدن بمانند و نرم شوند. سپس برگ‌های کلم را در آبکش بریزید و اجازه دهید آب خود را از دست بدهند. در این فاصله به سراغ آماده کردن مواد داخل دلمه کباب بروید.

مرحله سوم: گوشت چرخ کرده را تفت دهید

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورن نگینی ریز یا خلالی باریک برش بزنید. در یک تابه مقداری روغن یا کره بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. بعد نوبت به اضافه کردن گوشت است. گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه است. این مواد را به تابه بیفزایید و با گوشت چرخ کره تفت دهید تا طعم خام ادویه‌ها گرفته شود.

مرحله چهارم: گوشت چرخ کرده را بپزید

خرده‌های نان ساندویچ یا نان باگت را هم اضافه کنید. حرارت را کم کنید، درب تابه را بگذارید و اجازه دهید گوشت چرخ کرده به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت بماند و با آب خود بپزد. اگر خیلی خشک بود، می‌توانید چند قاشق از آب قلم یا استاک گوشت را به تابه اضافه کنید. اگر عصاره قلم ندارید، می‌توانید یکی از عصاره‌های گوشت آماده را در آب حل کنید ولی در این صورت، نمک به غذا اضافه نکنید.

مرحله پنجم: دلمه‌ کباب‌ها را بپیچید

بعد از اینکه مایه داخل دلمه کباب آماده شد، به اندازه ۱ یا ۱/۵ قاشق غذاخوری از مایه دلمه را داخل برگ کلم بریزید و آن را به شکل دلمه‌ای یا هر شکل دیگری که دوست دارید بپیچید، طوری که مواد به هیچ‌وجه بیرون نریزد. همه دلمه‌ها را به همین شکل درست کنید. سپس دلمه‌ها را در یک سبد فلزی روی هم بگذارید.

مرحله ششم: دلمه کباب را بپزید

در آخر، سبدی که دلمه‌های کباب را در آن گذاشته‌اید، داخل یک قابلمه بگذارید، طوری که کف سبد، کاملا داخل قابلمه باشد. قابلمه را روی حرارت بگذارید و کره و بقیه آب قلم یا استاک گوشت را در قابلمه بریزید. اجازه دهید، عصاره شروع به جوشیدن کند. بعد درب قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید تا دلمه‌ کباب‌ها کاملا بپزند.

مرحله هفتم: دلمه کباب را سرو کنید

برای نرم شدن دلمه‌ها، حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه صبر کنید تا عصاره غلیظ شود و به خورد دلمه‌ها برود. سپس سبد را از قابلمه بیرون بیاورید و دلمه‌ کباب‌ها را در ظرف مناسب سرو بگذارید و با سس کچاپ یا دیگر سس‌های دلخواه خود سرو کنید.

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!