راه های خوشمزه برای درست کردن چای با افزودن عطر گلاب
در این مقاله به دو روش تهیه چای با گلاب اشاره شده است. اولین روش از مواد اولیهای مانند چای کیسهای، شکر، آب، گلاب و هل استفاده میکند. برای تهیه این نوشیدنی، آب را بجوشانید، شکر و چای کیسهای را اضافه کنید و سپس گلاب و هل را به آن اضافه کنید و دم کشیده تا خوب مزه دار شود.
در روش دوم نیز از موادی مانند چوب دارچین، گلاب، عسل، زنجبیل و آب جوش استفاده میشود. این روش نیز به طور مشابه انجام میشود و با تهیه مواد اولیه، اضافه کردن آب جوش به قوری و دم کشاندن تا آماده بودن چای، یک نوشیدنی آرام بخش و خوشمزه تهیه میشود.
در نهایت، اشاره شده است که این دمنوشها خواص درمانی بسیاری دارند، از جمله درمان مشکلات گوارشی، اضطراب، روماتیسم و تقویت قلب. همچنین نکات و فوت و فنهای تهیه این دمنوشها نیز ارائه شده است. اگر شما نیز علاقهمند به تهیه چای با گلاب هستید، میتوانید این روشها را امتحان کنید و از خواص و لذت آنها بهره مند شوید.
اگر طعم چای با گلاب را چشیده باشید، میدانید که این نوشیدنی آرام بخش طعم منحصر به فرد و لذیذی دارد و برای دورهمیهای عصرانه انتخاب مناسبی محسوب میشود. در این مقاله از بخش آشپزی از تک فانبلاگ میتوانید با ۲ روش طرز تهیه چای با گلاب آشنا شوید.
طرز تهیه چای با گلاب و هل
آماده کردن این چای حدود ۳۰ دقیقه طول میکشد. مواد اولیه به کار رفته در این چای برای ۴ نفر مناسب است.
مواد لازم برای تهیه چای با گلاب
چای کیسهای۲ عددشکر۲ قاشق غذاخوریآب۴ لیوان فرانسوی دستهدارگلاب۱ قاشق غذاخوریهل۱/۲ قاشق غذاخوری
مراحل طرز تهیه چای با گلاب
در ادامه این بخش میتوانید با مراحل درست کردن چای با گلاب به طور کامل آشنا شوید.
مرحله اول: آب را بجوشانید
برای شروع باید ۴ لیوان آب را یک ظرف مناسب یا قوری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.
مرحله دوم: شکر و چای کیسهای را اضافه کنید
بعد از این که آب شروع به جوشیدن کرد، میتوانید شکر را اضافه کنید. در ادامه چای کیسهای را اضافه کنید و اجازه دهید شکر به طور کامل در آب حل شود و چای رنگ بگیرد.
مرحله سوم: چای را آماده کنید
در این مرحله باید گلاب و هل را به چای اضافه کنید. حدود ۱۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا چای دم بکشد و به خوبی مزه دار شود. در ادامه میتوانید چای را در فنجان بریزید و از عطر و طعم فوق العاده آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: ۶ طرز تهیه شربت گلاب خانگی
طرز تهیه دمنوش گلاب و دارچین
آماده کردن مواد اولیه این چای حدود ۵ دقیقه طول میکشد و برای دم کشیدن چای نیز باید حدود ۲۰ دقیقه زمان صرف کنید. مواد اولیه به کار رفته در این چای برای ۲ نفر مناسب است.
مواد لازم برای تهیه چای گلاب و دارچین
چوب دارچین۱ تکهگلاب ۲ قاشق غذاخوریعسل ۱ قاشق غذاخوریزنجبیل۱/۲ قاشق چایخوریآب جوشبه مقدار لازم
مراحل طرز تهیه چای با گلاب و دارچین
در ادامه این بخش میتوانید با مراحل درست کردن چای با گلاب و دارچین آشنا شوید.
مرحله اول: مواد چای را در قوری بریزید
برای شروع باید چوب دارچین و گلاب را در قوری بریزید. در ادامه کمی زنجبیل نیز اضافه کنید و مقداری آب جوش در قوری بریزید.
بیشتر بخوانید: مقدار کالری گلاب چقدر است؟
مرحله دوم: چای را آماده کنید
قوری را برای ۲۰ دقیقه روی حرارت غیر مستقیم کتری قرار دهید تا دم بکشد. بعد از این که چای آماده شد، آن را از روی کتری بردارید. صبر کنید تا دمای دمنوش کاهش پیدا کند و سپس مقداری عسل به چای اضافه کنید. چای را با قاشق هم بزنید و بعد در فنجان بریزید و از طعم آن لذت ببرید.
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه چای با گلاب
برای شیرین کردن این چای میتوانید بنا به سلیقه خودتان از شکر یا عسل استفاده کنید.برای تهیه این دمنوش میتوانید از فرنچ پرس استفاده کنید. در این روش باید ترکیبات چای را در فرنچ پرس بریزید و چند دقیقه درب آن را ببندید تا دمنوش شما آماده شود. پس از این که چای دم کشید، باید اهرم را به سمت پایین بکشید و نوشیدنی را در فنجان بریزید.روش بعدی برای درست کردن چای گلاب این است که چای را در قوری بریزید و مقداری گلاب، هل و آب به آن اضافه کنید. قوری را روی حرارت کتری قرار دهید تا چای شما برای ۱۵ دقیقه دم بکشد.برای تهیه چای گلاب با دارچین بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید. اضافه کردن پودر دارچین به چای، موجب بد رنگ شدن چای میشود.از مهمترین خواص چای گلاب میتوان به درمان مشکلات گوارشی، برطرف کردن دردهای روماتیسمی، از بین بردن اضطراب، تقویت قلب و همچنین رفع نفخ و تهوع اشاره کرد.برای این که دمنوش شما خوش عطر تر شود، میتوانید از عرقیات مختلف مثل عرق کاسنی و عرق نعنا نیز در کنار گلاب استفاده کنید.برای تهیه این دمنوش باید به ازای هر یک نفر از ۱/۵ لیوان آب جوش استفاده کنید.به منظور شیرین کردن این دمنوش میتوانید از مقداری عسل یا نبات استفاده کنید.برای تهیه دمنوش گلاب باید به ازای هر نفر از ۱/۵ قاشق گلاب استفاده کنید.برای بهرهمند شدن از خواص چای سبز با گلاب میتوانید به جای چای سیاه از مقداری چای سبز استفاده کنید.برای تهیه چای زعفران مراکشی باید مقداری چای دم کنید و بعد کمی زعفران، زنجبیل، گلاب و هل به آن اضافه کنید تا چای شما مزه دار شود.ریختن گلاب در چای یک راهکار ساده برای خوش طعم شدن چای و همچنین چند برابر کردن خواص آن است.برای تهیه دمنوش زنجبیل و گلاب میتوانید از ترکیب یک تکه زنجبیل تازه با مقداری گلاب استفاده کنید.
در این مقاله به ۲ روش درست کردن چای با گلاب اشاره شد. درست کردن این چای بسیار ساده است و خواص زیادی برای سلامت دارد. اگر تجربه درست کردن این چای را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به آشپزی به اشاره بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…