تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

چرا باید از چای ترش و سبز استفاده کنیم و چگونه می توانیم بهترین مقدار آن را مصرف کنیم؟

چای ترش، یک نوع چای با رنگ قرمز و طعم ترش است که از کاسبرگ های گیاه چای ترش تهیه می‌شود. این چای می‌تواند به صورت گرم یا سرد مصرف شود و دارای خواص درمانی مختلفی است. مصرف این چای به میزان یک تا دو نوبت در روز توصیه می‌شود.

یکی از مطالعات اخیر نشان داده است که مصرف روزانه چای سبز یا چای ترش می‌تواند برای بیماران مبتلا به دیابت مفید باشد. این مطالعه نشان داده که میزان فشار خون بیمارانی که روزانه چای سبز یا چای ترش می‌نوشید، بهبود یافته است.

به طور کلی، خواص این دو نوع چای، از جمله کاهش فشار خون و داشتن اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی، سبب شده تا توصیه شود که افراد مبتلا به دیابت، میزان مصرف این چای‌ها را افزایش دهند. از این رو، توصیه می‌شود که این نوشیدنی‌های خوشمزه و مفید را در رژیم غذایی خود جای دهید.

ایسنا نوشت: چای ترش که با نام های متفاوت چای مکه، چای مالمیر، چای قرمز و چای روزل هم شناخته می شود از کاسبرگ های گیاه چای ترش تهیه می شود. چای ترش از چای هایی محسوب می شود که بر خلاف چای سیاه می توانید آنرا به صورت سرد یا گرم مصرف کنید.

مقدار مصرف چای ترش در رو

یک تا دو نوبت در روز از دمنوش چای ترش استفاده کنید. برای دم کردن چای ترش کافی است ۵ گرم از چای ترش را در فنجان ریخته و به آن آب جوش اضافه کنید.

سپس درپوش روی فنجان قرار دهید تا دم بکشد. بعد از ده دقیقه چای ترش را صاف کرده و میل کنید.

چای ترش از طریق جوشاندن کاسبرگ گیاه جامائیکا به دست می‌آید. این نوشیدنی در سرتاسر دنیا محبوبیت بالایی دارد و به‌عنوان یک نوشیدنی با خواص درمانی شناخته می‌شود.

چای این گیاه رنگ قرمز و طعم ترش دارد. به خاطر همین طعم با نام چای ترش شناخته می‌شود. چای ترش را می‌توان گرم یا خنک مصرف کرد. چای ترش کالری پایینی دارد و کافئین ندارد.

خواص چای ترش و سبز

شورای گیاه‌شناسی آمریکا به تازگی گزارشی از یک مطالعه انجام شده توسط مرکز تحقیقات دیابت در یزد، ایران منتشر کرده‌است. این مطالعه نشان می‌دهد که مبتلایان به دیابت می‌توانند از نوشیدن چای سبز یا چای ترش به صورت روزانه، سود ببرند.

در این مطالعه، ۹۴ نفر دیابتی بین ۳۰ تا ۶۰ سال به طور تصادفی هر یک در دو گروه چای سبز و چای ترش قرار گرفتند. به هر گروه، نمونه‌های مشابهی از چای سبز و چای ترش داده شد تا به مدت ۴ هفته، ۳ بار در روز بنوشند.

شرکت کنندگان گروه چای سبز، ۳ گرم چای را در ۱۵۰ میلی‌لیتر آب جوش به مدت ۵ دقیقه دم می‌کردند. گروه چای ترش نیز چای خود را در شرایط مشابه آماده می‌کردند، با این تفاوت که چای را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم می‌کردند.

قبل و بعد از مطالعه، علائم حیاتی هر بیمار، از جمله فشار خون سیتولیک و فشار خون دیاستولیک ‌آن‌ها، اندازه‌گیری می‌شد. پس از مطالعه، میانگین فشار خون در گروه چای سبز طی ۴ هفته بیش از ۳۹ درصد و گروه چای ترش حدود ۴۳ درصد کاهش یافته بود.

با نسبت دادن این فشار خون به خواص پلی‌فنولی این نوشیدنی‌ها، محققان این مطالعه دریافتند که «افراد دیابتی مبتلا به فشار خون خفیف، که روزانه سه لیوان چای ترش یا چای سبز مصرف می‌کنند، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک کمتری تجربه می‌کنند.

بنابراین محققان توصیه می‌کنند که افراد مبتلا به دیابت، برای مقابله با فشار خون بالا، میزان مصرف چای سبز، چای ترش یا مخلوط چای سبز و چای ترش خود را افزایش دهند.

طناز السادات حسینی فر

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!