تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

حسن کردی: طعم و فن کاسه آش ارمنی

آش سه‌نگه‌سیر یک غذای محلی و خوشمزه از استان کردستان است که مورد توجه بسیاری از علاقمندان به آشپزی قرار گرفته است. این آش با استفاده از مواد اصلی مانند گوشت مرغ یا بوقلمون، عدس، برنج و کشک تهیه می‌شود. این غذا با مزه‌ی خاص و طعم فوق العاده‌ای دارد که باعث شده تا تجربه کردن آن، مانند یک سفر به دنیای زیبای آشپزی کردستان باشد.

برای پخت آش سه‌نگه‌سیر، ابتدا پیاز را تفت داده و سپس مرغ یا بوقلمون را به همراه ادویه‌ها سرخ کرده و پس از اضافه کردن آب، بپزید. سپس برنج را نیم‌پز کرده و به آن عدس و کشک اضافه کنید. در نهایت مخلوط پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ را به آش اضافه کنید و آن را برای مدتی دیگر بپزید. بهتر است کشکی که استفاده می‌کنید نباید خیلی غلیظ باشد تا طعم خوشمزه‌ی این آش حفظ شود.

با پخت و امتحان این دستور پخت، می‌توانید از طعم واقعی آش سه‌نگه‌سیر لذت ببرید و تجربه‌ی خوشایندی را در خانه خود داشته باشید.

همشهری آنلاین نوشت: این روزها که آب و هوای کردستان بهاری و دلچسب است، اگر هوس سفر به این دیار زیبا به سرتان زده اما فرصتش را ندارید، دست‌کم پخت غذای محلی کردستانی‌ها را امتحان کنید. با یک کاسه آش سه‌نگه‌سیر به حال و هوای سفره‌های رنگین کردها سفر کنید.

اهالی کردستان نوعی آش محلی خوشمزه می‌پزند که به آن سه‌نگه‌سیر می‌گویند. دستور پخت این آش متفاوت را یاد بگیرید تا طعمی تازه را تجربه کنید.

نام غذا:آش سه‌نگه‌سیر کردستان

تعداد نفرات: ۵ نفر

مدت زمان پخت: ۳ ساعت

مواد لازم:

گوشت مرغ یا بوقلمون با استخوان: ۳۰۰ گرم

برنج : ۵۰ گرم

عدس: ۱۰۰ گرم

کشک غلیظ : ۵ قاشق غذاخوری

پیاز: ۲ عدد

زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز: به میزان لازم

روش تهیه:

۱ پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و همراه با کمی زردچوبه تفت دهید. مرغ‌ها را از استخوان جدا و مکعبی کنید. در ادامه مرغ‌ها را همراه پیاز و ادویه‌ها سرخ کنید تا رنگشان تغییر کند. بعد آب بریزید تا مرغ‌ها کاملا بپزد.

۲ .برنج را از یک ساعت قبل بخیسانید. بعد آن را همراه کمی روغن و نمک روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا برنج به مرحله نیم‌پز شدن برسد.

۳. مرغ‌های پخته شده را به همراه عدس و کشک به برنج نیم‌پز اضافه کنید. دست‌کم یک ساعت زمان نیاز هست تا این مواد خوب بپزند.

۴ ترکیب پیاز داغ، سیر داغ و نعنا داغ را با حداقل میزان روغن تهیه کنید. وقتی خامی مواد گرفته شد، این مواد را به آش اضافه کنید. در این مرحله باید ۲۰ دقیقه زمان بدهید تا آش جا بیفتد. برای تزئین می‌توانید از کوفته‌های ریز مرغ، پیازداغ و نعنا داغ استفاده کنید.

نکته: کشکی که در این غذا استفاده می‌کنید نباید خیلی غلیظ باشد. اگر از کشک پاستوریزه استفاده می‌کنید آن را با آب رقیق کنید.

طناز السادات حسینی فر

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!