تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز لذت بی‌پایان کشمش در آبدوغ خیار

آب‌دوغ‌خیار یک غذای خوشمزه و خنک برای تابستان است که بسیاری از افراد از آن لذت می‌برند. اما برای تهیه این غذا، برای برخی افراد استفاده از کشمش ممکن است مشکل ساز شود. به همین دلیل می‌توانند به جای کشمش از انگور یاقوتی استفاده کنند که طبع گرمی دارد و می‌تواند طعم منحصر به فردی به آب‌دوغ‌خیار بدهد. برای افزودن طعم خوشمزه به این غذا می‌توان از سبزیجات تازه، پیازچه، خامه، گل محمدی، سیر و گردو استفاده کرد. همچنین استفاده از نان خشک نیز می‌تواند به غلیظ تر شدن آب‌دوغ‌خیار کمک کند.با این ترکیبات می‌توانید یک آب‌دوغ‌خیار خوشمزه و خنک برای تابستان داشته باشید.

نمناک نوشت: اگر شما به کشمش در آبدوغ خیار علاقه ندارید یا هوس آبدوغ خیار کرده اید اما به کشمش دسترسی ندارید این مطلب برای شماست.

بجای کشمش چی بریزیم داخل آبدوغ خیار؟

تابستان نزدیک است و در هوای گرم تابستان هیچ چیز مثل یک آب دوغ خیار خوشمزه و خنک نمی‌چسبد. این غذای نوستالژی و خاطره انگیز سبب تامین فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن، رفع عطش، کاهش خستگی و رخوت ناشی شده از گرمی هوا می شود. برای تهیه آب‌دوغ‌خیار موادی چون ماست، نان خشک، سبزی معطر، گردو، خیار و… لازم است، بسیاری از افراد برای تهیه آب‌دوغ‌خیار از کشمش نیز استفاده می کنند، اگر کشمش دوست ندارید می توانید به جای آن از ماده غذایی دیگری که در ادامه معرفی می کنیم، استفاده نمایید تا آب‌دوغ‌خیار شما خوشمزه تر از همیشه گردد.

چرا در آبدوغ خیار کشمش می ریزند؟

طبع ماست و دوغ سرد است و به همین علت در آبدوغ خیار کشمش می ریزند که طبعش را متعادل کند زیرا طبع کشمش گرم می باشد.

جایگزین کشمش در آب دوغ خیار

اگر به هر دلیلی طعم کشمش در آب دوغ خیار را دوست ندارید، می توانید به جای کشمش از انگور یاقوتی استفاده کنید، طبع یاقوتی نیز مانند کشمش گرم است و ریختن آن درون آب دوغ خیار نه تنها سبب تعادل طبع آن شده بلکه مزه خاص و منحصر به فردی به آب دوغ خیار می‌دهد و شیرینی دانه‌های انگور در زیر دندان فوق العاده است.

فوت و فن های خوشمزه تر شدن آب دوغ خیار

از ماست یا دوغ کمی ترش استفاده کنید.برای خوشمزه‌تر شدن آب‌دوغ‌خیار از سبزیجات تازه و معطر و کمی پیازچه استفاده نمایید.برای غلیظت بیشتر آب‌دوغ‌خیار می توانید خامه را به کار ببرید.کمی پودر یا برگ گل محمدی آب‌دوغ‌خیار را خوش طعم می کند.افزودن سیر به آب‌دوغ‌خیار طعم فوق العاده‌ای می دهد.از نان خشک برای تهیه آب‌دوغ‌خیار غافل نشوید.استفاده از گردو سبب خوش طعم شدن آبدوغ خیار می شود.

طناز السادات حسینی فر

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!