تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

جذابیت خود را با وام ۴۰۰ میلیونی افزایش دهید!

تسهیلات مسکن برای محرومین با سقف فردی ۴۰۰ میلیون تومان به بانک‌های عامل ابلاغ شده است. این تسهیلات برای افرادی که در دهک اول تا سوم درآمدی هستند، قابل دسترسی است. بانک مرکزی سهم مسکن محرومان از تسهیلات مشخص کرده و به بانک‌های عامل ابلاغ کرده است. وزیر راه و شهرسازی نیز اظهار داشته که ابلاغ ضوابط تسهیلات مسکن محرومان و شروع پرداخت این وام‌ها می‌تواند به سرعت ساخت و ساز واحد‌های مسکونی کمک کند. اهمیت تزریق ۴۰۰ میلیون تومان به هر واحد مسکونی به عنوان قرض الحسنه برای افراد محروم را بذرپاش بیان کرده است. بانک مرکزی نیز بر این موضوع تأکید کرده و از بانک‌های عامل خواسته است که هر سه ماه گزارش عملکرد خود را به بانک مرکزی ارسال کنند. این اقدام از سوی بانک مرکزی برای کنترل و نظارت بر تسهیلات مسکن محرومان انجام شده و باید در زمان مقرر به واحد‌های اجرایی منتقل شود.

تسهیلات مسکن محرومین با سقف فردی ۴۰۰ میلیون تومان به بانک‌های عامل ابلاغ شد و مشمولان این تسهیلات دهک‌های اول تا سوم درآمدی هستند.

به گزارش تسنیم، طبق تبصره ماده ۱۳ قانون بودجه ۱۴۰۳ بنا شده ۲۰۰ همت به تسهیلات ویژه مسکن محرومین، وام ازدواج و تسهیلات فرزندآوری اختصاص پیدا کند.

بانک مرکزی سهم مسکن محرومان را از این ۲۰۰ همت مشخص و به بانک‌های عامل ابلاغ کرده است.

وزیر راه و شهرسازی معتقد است که ابلاغ ضوابط تسهیلات مسکن محرومان و آغاز پرداخت این تسهیلات می‌تواند به سرعت ساخت و ساز واحد‌های مسکونی کمک کند.

بذرپاش قبلا گفته بود: اگر به هر واحد مسکونی ۴۰۰ میلیون تومان به شکل قرض الحسنه تزریق شود، ساخت مسکن شتاب خیلی خوبی پیدا می‌کند. این موضوع را به خصوص در نقاط شهری می‌توان مشاهده کرد.

گفتنی است، بانک مرکزی با ابلاغ بخشنامه‌ای در اردیبهشت ماه، ضمن مشخص کردن سهم بانک‌های عامل از تسهیلات مسکن محرومان، تأکید کرده است: بانک‌ها باید عملکرد اجرایی خود را در این بخش هر سه ماه یک بار به بانک مرکزی گزارش دهند.

در بخشنامه ابلاغی آمده است: پیرو نامه شماره ۷۲۷/۰۳ مورخ ۰۶/۰۱/۱۴۰۳ پیرامون ابلاغ تسهیلات مسکن محرومین موضوع جز ۴ بند ث تبصره ۱۳ قانون بودجه سال جاری، به پیوست جدول سهیمه آن بانک برای پرداخت تسهیلات بند قانونی مذکور با سقف فردی مبلغ ۴ میلیارد ریال و تاییدیه سامانه رفاه ایرانیان (مبنی بر قرار داشتن این افراد در سه دهک اول درآمدی) جهت استحضار ارسال می‌شود.

لازم به ذکر است، با توجه به بند ث تبصره یاد شده پیرامون ساز و کار نظارت بند مذکور، آن بانک موظف است نسبت به اعلام عملکرد بند مذکور به صورت فصلی هر سه ماه یکبار جهت ارسال به مراجع مربوطه اقدام نماید.

بانک مرکزی همچنین تأکید کرده که حداکثر ظرف مدت یک هفته از تاریخ وصول این نامه، موضوع به واحد‌های اجرایی ذیربط در سراسر کشور ابلاغ و یک نسخه از ابلاغیه نیز به بانک مرکزی ارسال شود.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!