تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز لذت بی‌نظیر کباب کوبیده با دل مرغ: دو تکنیک حرفه‌ای برای طعم بی‌نظیر!

کباب کوبیده با دل مرغ یک غذای خوشمزه و محبوب است که باعث جلب رضایت و سلیقه مردم شده است. دل مرغ منبع غنی از پروتئین، آهن و ویتامین B12 است که طعم و مزه خوبی به این غذا می‌دهد و آن را به گزینه‌ای عالی برای کباب کوبیده سنتی تبدیل کرده است.

در این مقاله، دو روش مختلف برای تهیه کباب کوبیده با دل مرغ معرفی شده است. در روش اول، مواد ساده مانند دل مرغ، پیاز، سیر و ادویه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در روش دوم، پنیر چدار نیز به مواد اضافه شده تا طعم و مزه‌ای منحصر به فرد به غذا ببخشد.

تهیه این غذا نیز بسیار ساده است و با کمترین مواد و زمان ممکن، می‌توان آن را آماده کرد. کباب کوبیده با دل مرغ می‌تواند به همراه نان، سالاد یا خورشت‌های مختلف سرو شود و تازگی و لذت بیشتری به وعده غذایی شما ببخشد.

دلگرم نوشت: کباب کوبیده با دل مرغ، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به عنوان جایگزینی خلاقانه و کم‌چرب‌تر برای کباب کوبیده سنتی با گوشت چرخ‌کرده، طرفداران زیادی پیدا کرده است.

دل مرغ، منبعی سرشار از پروتئین، آهن و ویتامین B12 است و طعمی شبیه به گوشت دارد که آن را برای تهیه کباب کوبیده بسیار مناسب می‌کند. در اینجا دو روش برای تهیه کباب کوبیده با دل مرغ به شما آموزش می‌دهیم:

روش اول: کباب کوبیده با دل مرغ ساده

مواد لازم:

دل مرغ: 500 گرم

پیاز: 1 عدد

سیر: 2 حبه

جعفری: 1/4 پیمانه

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

زعفران ساییده: به مقدار لازم (اختیاری)

روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه:

دل مرغ را به دقت بشویید و چربی‌ها و رگ‌های اضافی آن را جدا کنید.

دل مرغ، پیاز، سیر و جعفری را در چرخ گوشت چرخ کنید.

مخلوط چرخ شده را به همراه نمک، فلفل سیاه و زعفران (در صورت تمایل) به خوبی ورز دهید تا مواد به طور یکدست با هم مخلوط شوند.

از مخلوط کوبیده به اندازه دلخواه برداشته و به شکل کباب کوبیده فرم دهید.

کباب‌ها را به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.

برای پخت بهتر کباب‌ها، می‌توانید از مقداری روغن مایع استفاده کنید.

کباب کوبیده با دل مرغ را می‌توانید با نان، گوجه فرنگی، پیاز و … سرو کنید.

روش دوم: کباب کوبیده با دل مرغ و پنیر

مواد لازم:

دل مرغ: 500 گرم

پنیر چدار رنده شده: 100 گرم

پیاز: 1 عدد

سیر: 2 حبه

جعفری: 1/4 پیمانه

نمک: به مقدار لازم

فلفل سیاه: به مقدار لازم

زعفران ساییده: به مقدار لازم (اختیاری)

روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه:

مراحل 1 تا 3 روش اول را به ترتیب انجام دهید.

پنیر چدار رنده شده را به مخلوط کوبیده اضافه کنید و به خوبی ورز دهید تا پنیر به طور یکنواخت در مخلوط پخش شود.

از مخلوط کوبیده به اندازه دلخواه برداشته و به شکل کباب کوبیده فرم دهید.

کباب‌ها را به سیخ بکشید و روی منقل کباب کنید.

برای پخت بهتر کباب‌ها، می‌توانید از مقداری روغن مایع استفاده کنید.

کباب کوبیده با دل مرغ و پنیر را می‌توانید با نان، گوجه فرنگی، پیاز و … سرو کنید.

نکات تکمیلی:

برای اینکه کباب کوبیده با دل مرغ شما طعم و عطر بهتری داشته باشد، می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند پودر زیره، پودر زنجبیل و … نیز استفاده کنید.

اگر دل مرغ را از قبل در مقداری شیر یا ماست خیس کنید، کباب شما تردتر خواهد شد.

برای اینکه کباب کوبیده با دل مرغ شما ظاهر جذاب‌تری داشته باشد، می‌توانید از قالب‌های مخصوص کباب کوبیده استفاده کنید.

کباب کوبیده با دل مرغ را می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل یا به عنوان پیش‌غذا سرو کنید.

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!