راز ساخت بهترین سیر ترشی: طرز تهیه عصاره فوق العاده برای تمامی سلیقه ها
سیر ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشیها در ایران است که به دلیل خوشمزه و دلچسب بودن، جزئیات آموزش تهیه آن در این متن ارائه شده است. برای تهیه سیر ترشی ابتدا سیرها را به دقت تمیز کرده و پوست آنها را با چاقو پاک کنید. سپس سیرها را شسته و آفتاب خشک کنید. در مرحله بعدی، سیرها را در ظرف مخصوص ترشی بچینید و نمک را به میزان مورد نیاز اضافه کنید. سپس سرکه سیب را به آرامی روی سیرها بریزید و ظرف را ببندید. ترشی سیر نباید هوا داشته باشد تا بهترین نتیجه را بدهد. همچنین، برخی نکاتی مانند استفاده از سیر به مدت طولانیتر، اضافه کردن چند شاخه ترخون یا سبزی معطر به ترشی و نکات دیگر نیز در این متن آموزش داده شده است. در نهایت، برای لذت بردن از سیر ترشی و طعم بینظیر آن توصیه میشود که این ترشی را با غذاهای دیگر سرو و میل کنید.
نمناک نوشت: با این آموزش شما می توانید بهترین “سیر ترشی” مهیا و میل نماید تا نهایت لذت را از این ترشی معرکه ببرید.
سیر ترشی خوشمزه
سیر ترشی از پرطرفدار ترین ترشی ها در ایران می باشد که بسیار خوشمزه و دلچسب است. شما می توانید این ترشی را کنار غذا هایتان سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید. سیر از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
مواد لازم سیر ترشی
مواد لازممیزان لازمسیر 1 کیلوسرکه سیب و یا انگوربه میزان لازمنمک 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه سیر ترشی
مرحله اول :
ریشه سیر ها را با کمک یک چاقو جدا کنید. سپس پوست آن را به جز لایه آخر بگیرید.سیر ها را شسته و بگذارید تا در آفتاب خشک شوند.
مرحله دوم :
سیر ها را داخل ظرف مخلوص ترشی تان بچینید.
مرحله سوم :
نمک را به سیر ها اضافه کنید.
مرحله چهارم :
سرکه را آرا آرام روی سیر ها بریزید و تا سر ظرف پر کنید.
مرحله پنجم :
درب شیشه را محکم ببندید تا هوا درون آن نباشد.
نکات تهیه سیر ترشی
سبز شدن سیرها در داخل سرکه اشکال ندارد و به مرور زمان درست میشود.
شما در سیر ترشی از سرکه سیب طبیعی یا هر سرکه دیگری می توانید استفاده کنید به جز سرکه سفید و سرکه بالزامیک چرا که بالزامیک هم از نظر اقتصادی گران می باشد و هم طعم شیرینی به سیر ترشی می دهد که جالب نیست.
افزودن چند شاخه و ترخون می توانید طعم بهتری به ترشی شما بدهد.
سیر ترشی هر چقدر بیشتر بماند بهتر است.
داخل سیر ترشی می توانید از سبزی های معطر نیز استفاده کنید.
می توانید قبل داخل سیر ترشی یک برگ بو یا یک شاخه آویشن قرار دهید.
اگر سیر ترشی تان را روبروی آفتاب قرار دهید به مروز پخته میشوند و سیر شما نرم و شیرین خواهد شد.
اگر سیر ترشی را در جای تاریک و خنک نگهداری کنید سفت و تند خواهد شد.
برخی افراد به ترشی سیر شیره خرما و یا رب انار نیز اضافه می کنند.
می توانید از سرکه خرما نیز استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد سیر ترشی
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
راضیه میرزاحیدری