راز ساخت کوکی توتفرنگی: چگونه میتوانید طعم بینظیری به آن ببخشید؟
کوکی توتفرنگی یکی از محبوبترین دسرهای تابستانی است که با طرفداران زیادی در سراسر دنیا برخوردار است. در اینجا، مراحل تهیه کوکی توت فرنگی به صورت دقیق و کامل توضیح داده شده است. ابتدا مرحلههای آمادهسازی توتفرنگی و ترکیب تخممرغ با زست لیمو و آب لیموترش آموزش داده شده است. سپس افزودن شکر و روغن و مواد خشک به ترکیب آموزش داده شده است.
پس از آمادهسازی خمیر و افزودن توت فرنگی، خمیر به مدت کوتاهی در یخچال استراحت میدهیم. سپس خمیر را به اندازه گردو کوچک میکنیم و روی سینیهای فر قرار می دهیم. در اینجا نکات مهمی نیز برای پخت کوکی توت فرنگی ذکر شده است.
بعد از پخت، کوکیها را در دمای محیط خنک میکنیم و در ظرف دربدار نگهداری میکنیم. همچنین، توصیه شده است که از مواد تازه و سالم برای تهیه کوکی استفاده کنیم. این آموزش بسیار جامع و کامل است و امیدواریم که بتوانید این دسر خوشمزه را با دقت تهیه کنید و لذت ببرید.
کوکی توتفرنگی یکی از کوکیهای بسیار خوشمزه تابستانی است که طرفداران زیادی دارد. ما امروز در این بخش از مجله اینترنتی تک فانبلاگ یکی از کاملترین و خوشمزهترین روشهای تهیه کوکی توتفرنگی را به صورت مرحله به مرحله همراه با ذکر تمام نکاتی که در تهیه این کوکی جذاب باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه مطلب همراه باشید.
طرز تهیه کوکی توتفرنگی
مدت زمان آمادهسازی مواد اولیه و تهیه این کوکی ۲۵-۳۵ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش ۱۰-۱۲ عدد کوکی سایز متوسط به شما میدهد.درجه سختی تهیه این کوکی در دستهبندی متوسط قرار دارد.
مواد لازم جهت تهیه کوکی توت فرنگی
توت فرنگی ۱۴۰ گرمآرد سفید ۲۲۷ گرمتخممرغ۱ عددبیکینگپودر ۱/۵ قاشق چایخوریآب لیموترش ۲ قاشق غذاخوریروغن ۱۰۰ گرمشکر دانهریز ۱۲۰ گرمپودر قند ۱/۵ قاشق چایخوریزست لیمو۱ قاشق چایخوری
مرحله اول: آماده سازی توتفرنگی
توتفرنگیها را بشویید و درون آبکش قرار دهید تا آب اضافیشان گرفته شود.
کلاهک سبز آنها را با چاقو جدا سازید.
توتفرنگیها را به صورت نگینی ریز خرد کنید و درون ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم: ترکیب تخممرغ، زست لیمو و آب لیموترش
تخممرغ به دمای محیط رسیده را درون ظرف مناسبی بشکنید.
تخممرغ را با همزن دستی کمی به هم زنید تا از حالت لختگی خارج شود.
زست لیمو و آب لیموترش را به تخممرغ اضافه کنید و چند دقیقهای به هم زنید تا مواد شما بافت یکدست و یکنواختی به خود گیرد.
مرحله سوم: افزودن شکر و روغن
شکر و روغن را به ترکیب درون کاسه اضافه کنید و با همزن دستی چند دقیقهای به هم زنید تا دانههای شکر در ترکیب فوق حل شود.
مرحله چهارم: آماده سازی و افزودن مواد خشک
آرد سفید و بیکینگپودر را با هم ترکیب کنید.
ترکیب مواد خشک را ۲-۳ مرتبه از الک رد کنید.
الک کردن مواد خشک موجب هوادهی شدن ذرات آرد میشود که در نهایت روی بافت کوکی شما تاثیر مثبت دارد.
مواد خشک را به ترکیب درون کاسه اضافه کنید و با لیسک مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.
مرحله پنجم: آماده سازی فر
گرم کردن فر پیش از پخت کوکی یکی از مهمترین نکاتی است که باید به آن توجه کنید.
ته سینی فر را کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز گذارید و فر برقی یا گازیتان را روشن کنید.
زمان دهید تا فر به خوبی گرم شود.
در این بازه زمانی به سراغ تهیه خمیر کوکی روید.
مرحله ششم: افزودن توت فرنگی
توت فرنگیهای خرد شده را به خمیر کوکی اضافه کنید و با لیسک مواد را در حد مخلوط شدن هم زنید.
روی خمیر را بپوشانید و کاسه را به مدت ۵-۱۰ دقیقه درون یخچال استراحت دهید.
مرحله هفتم: پخت کوکی توت فرنگی
کاسه خمیر را از یخچال خارج کنید و از مواد کوکی به اندازه یک گردو کوچک بردارید.
کمی در دست به آن شکل دهید و خمیرها را روی سینی فر بچینید.
توجه داشته باشید که کوکی پس از پخت تغییر سایز میدهد پس کوکیها را با فاصله در کنار هم بچینید.
در این مرحله به دلخواه مقداری پودر قند روی کوکیها الک کنید. (انجام این کار سلیقهای و قابل حذف است)
حال سینی حاوی کوکی توت فرنگی را در طبقه وسط فر برقی قرار دهید.
دمای پخت ۱۷۵-۱۸۰ درجه در فر برقی و مدت زمان پخت ۸-۱۰ دقیقه است.
پس از پخت سینی کوکی را از فر خارج کنید و در دمای محیط گذارید.
چند دقیقهای زمان دهید تا کوکیها خنک شوند سپس در ظرف دربداری گذارید.
به همین راحتی و با طی کردن چند مرحله ساده کوکیهای بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده میل کردن هستند.
در تهیه کوکی توت فرنگی به ۷ نکته مهم زیر توجه داشته باشید
با توجه به اینکه در این کوکی از میوه تازه استفاده شده، کوکیها را در ظرف دربدار در یخچال نگهداری کنید.برای رژیمیتر شدن کوکی میتوانید شکر قهوهای را با شکر سفید جایگزین کنید (در صورت جایگزینی رنگ کوکی شما کمی تیرهتر میشود)پس از پخت برای خنک کردن کوکیها را در معرض ورزش باد کولر یا پنکه قرار ندهید، زیرا خشک میشوند. کوکی باید در دمای محیط خنک شود.مدت زمان پخت کوکی را افزایش ندهید، کوکی پس از خارج کردن از فر کاملا نرم است و شاید تصور کنید که نپخته؛ اما چنین نیست و پس از چند دقیقه خنک شدن در دمای محیط بافت کوکی سفت میشود.دمای فر در پخت کوکی بسیار حائز اهمیت است، برای داشتن یک کوکی مرغوب به این موضوع توجه کنید.در تهیه این کوکی میتوانید توت فرنگی را پوره سپس به مواد اضافه کنید. در این حالت کوکی شما صورتی رنگ میشود.در تهیه این کوکی توتفرنگی را با سیب، موز و بلوبری میتوانید جایگزین کنید.
امیدواریم که آموزش فوق مورد توجه شما علاقهمندان به دنیای شیرین و رنگارنگ شیرینیپزی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش ساده و کامل بالا این کوکیهای میوهای جذاب را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.