تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

سری آموزشی: طرز تهیه شیرینی مکزیکی خوشمزه «ذرت مکزیکی» به روشی کاملا حرفه ای

ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های معروف و خوشمزه است که از اصل این کشور شناخته شده است. این غذا در ایران نیز با دستورات متفاوتی تهیه می‌شود و معمولا در فصل‌های سرد سرو می‌شود. برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ، ابتدا قارچ ها را خرد کرده و به آب جوش اضافه کرده و سپس آب لیمو هم اضافه می‌شود. سپس قارچ‌ها بعد از یک جوش، آبکش شده و زیر آب سرد قرار می‌گیرند. سپس در یک قابلمه کره و روغن مایع ریخته و ذرت را اضافه کرده و تفت داده می‌شود. سپس قارچ آبکش شده و ادویه‌ها به مواد اضافه می‌شود و با مخلوط کردن تهیه می‌شود. در نهایت سس مایونز و پنیر پیتزا هم اضافه شده و مواد با هم مخلوط می‌شوند. این غذا می‌تواند با کالباس، جعفری یا سبزیجات دیگر نیز تزیین شود و سرو شود.

یک “ذرت مکزیکی” فوق‌العاده خوشمزه را با دستور تهیه پر از قارچ و سس خوشمزه می توان تهیه نمود.

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی

نمناک نوشت: ذرت مکزیکی از میان وعده های خوش طعم و محبوب در سراسر جهان است. اصالت این میان وعده لذیذ همان گونه که از نامش آشکار است متعلق به مکزیک می باشد البته ذرت مکزیکی که در ایران رایج است از ذرت مکزیکی ، مکزیک بسیار متفاوت تر می باشد. این میان وعده با روش های متفاوتی تهیه می شود که بیشتر این دستور ها ذائقه ای می باشد. طرز تهیه ذرت مکزیکی  خانگی و خوشمزه را در این بخش بخوانید. ذرت مکزیکی به دلیل اینکه گرم سرو می شود در فصل پاییز و زمستان طرفداران بیشتری دارد.

مواد ذرت مکزیکی

مواد لازم مقدارذرت 500 گرم

نمک، فلفل سیاه و قرمز

 به میزان لازم قارچ 250 گرمپنیر پیتزا100 گرمسس مایونز 3 قاشق غذاخوریکره2 قاشق غذاخوریروغن مایع 1 قاشق غذاخوریآویشن1 قاشق چایخوریآبلیمو یا لیمو تازه

1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ذرت مکزیکی با قارچ

مرحله اول :

برای تهیه ذرت مکزیکی ابتدا قارچ ها را شسته سپس آن ها را به صورت حلقه حلقه متوسط خرد کنید. سپس در قابلمه ای مناسب مقداری آب بریزید و بگذارید تا آب به جوش آید آب لیمو را نیز به آب درحال جوش اضافه کنید. 

قارچ های خرد شده را به آب جوش داخل قابلمه اضافه کنید.

مرحله دوم :

 پس از افزودن قارچ ها بگذارید تا در حد یک جوش خوردن قارچ ها داخل قابلمه بماند، سپس خیلی سریع قارچ ها را آبکشی کنید و زیر آب سرد قرار دهید.

مرحله سوم :

داخل قابلمه ای مناسب با حجم مواد کره را به همراه روغن مایع بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره درون قابلمه آب شود.

مرحله چهارم :

در ادامه ذرت ها را باید به کره اضافه کنید و با حرارت بسیار بالا تفت دهید تا ذرت طعم و عطر کره را به خود بگیرد همچنین مقداری نرم شود. 

مرحله پنجم :

قارچ هایی که آبکش کرده اید را به ذرت تفت خورده شده اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید.

مرحله ششم :

ادویه های ذرت مکزیکی که شامل (نمک، آویشن ،؛ فلفل سیاه و قرمز) می شود را به ترکیب ذرت و قارچ اضافه کنید و تفت دهید تا ادویه ها به طور کامل با مواد تان کاملا ترکیب شوند.

مرحله هفتم :

سس مایونز را با کمک یک همزن رقیق‌تر کنید سپس به ترکیب بالا اضافه کنید و هم بزنید. 

مرحله هشتم :

پس از اینکه سس با مواد ذرت مکزیکی ترکیب کردید کم‌کم پنیر پیتزا را به ذرت ها اضافه کنید البته میزان پنیر به علاقه شما بستگی دارد. برخی افراد پنیر پیتزا را به همراه کمی روغن تفت می دهند و پنیر آب شده را به مواد ذرت مکزیکی اضافه می کنند.

نکات مهم در مورد ذرت مکزیکی

می توانید از کالباس نیز در تهیه ذرت مکزیکی استفاده کنید، این کار کاملا سلیقه ای می باشد.می توانید قارچ ها را نپزید و فقط تفت دهید.از جعفری تازه نیز می توانید در طبخ ذرت مکزیکی استفاده کنید.در صورت نیاز می توانید سبزی های معطر به جز آویشن را هم به مواد خود اضافه کنید.کره می تواند محلی یا کره های گیاهی باشد، متناسب با ذائقه خود می توانید از آنها استفاده کنید.برای طبخ راحت تر پنیر، قبل از اضافه کردن به مواد آن را از یخچال خارج کنید تا دمای آن با دمای محیط تنظیم شود.در صورتی که در منزل ذرت خام دارید می توانید، ذرت ها را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت روی حرارت ملایم بپزند. برای بهتر شدن طعم ذرت ها بهتر است مقداری نمک نیز در آب در حال جوش بریزید.می توانید پودر خردل و پودر سیر را بر حسب علاقه خود به ذرت مکزیکی اضافه کنید تا طعم دلخواه خود را به دست بیاورید. می توانید با استفاده از چیپس های خلالی روی ذرت خود را تزئین کنید و سپس میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد ذرت مکزیکی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه

ذرت مکزیکی را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – دسر – سرو کنید .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .

طناز السادات حسینی فر

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!