تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طعم و بوی بهار آور پلوی غازیاغی: دلپذیری‌های بهاری

غازیاغی پلو یک غذای خوشمزه و خوش عطر است که با استفاده از گیاهی بهاری به نام غازیاغی تهیه می‌شود. این غذا با طعم منحصر به فرد و خوشمزه‌ای که غازیاغی به آن می‌دهد، مورد توجه بسیاری از افراد است. برای تهیه غازیاغی پلو ابتدا غازیاغی را پاک کرده و خوب شسته و خشک کرده، برنج را نیز شسته و خیس کرده، پیاز و سیر را رنده کرده و کوفته قلقلی تهیه می‌کنیم. در نهایت، با تهیه تابه، قابلمه و روشن شدن گرمای ملایم، مراحل پخت غازیاغی پلو را طی می‌کنیم و غذا آماده سرو می‌شود. می‌توانید در جای کوفته از گوشت مرغ یا ماهی استفاده کنید و برای طعم بهتر از زعفران دم‌کرده استفاده نمایید. این غذا به دلیل طعم و کیفیت خوبش می‌تواند یک انتخاب عالی برای وعده‌های غذایی باشد.

اگر به دنبال غذایی پرخاصیت و خوشمزه هستید، غازیاغی پلو را امتحان کنید. غازیاغی، گیاهی بهاری و خوش عطر است که طعمی منحصر به فرد به پلو می‌دهد و آن را به یک غذای دلچسب و لذیذ تبدیل می‌کند. در ادامه با تک فانبلاگ همراه باشید تا به طرز تهیه غازیاغی پلو آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه غازیاغی پلو

برای تهیه غازیاغی پلو به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

غازیاغی۲۰۰ گرمگوشت چرخ کرده۱۵۰ گرمبرنج۲ پیمانهپیاز۱ عددسیر رنده شده۱ حبهآرد نخودچی۱ قاشق غذاخوریکره۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار لازمآببه مقدار لازمروغنبه مقدار لازم

مراحل تهیه غازیاغی پلو

مراحل تهیه این غذای خوشمزه به شرح زیر است:

مرحله اول: پاک کردن غازیاغی و خیساندن برنج

اولین قدم در تهیه غازیاغی پلو، پاک کردن غازیاغی است. برای اینکار ساقه‌های ضخیم آن را جدا کنید و برگ‌ها را به قطعات نیم سانتی‌متری خرد کنید. غازیاغی را خوب بشویید و آبکش کنید.

سپس، روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا به خوبی خشک شود. همچنین قبل از شروع به پخت، برنج را شسته و در آب به همراه مقداری نمک خیس کنید.

مرحله دوم: پختن غازیاغی

در یک تابه با حرارت ملایم، غازیاغی را بخارپز کنید تا نرم شود. مراقب باشید که غازیاغی با حرارت ملایم بخارپز شود تا آب خود را از دست ندهد. در انتهای پخت، کمی کره یا روغن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله سوم: درست کردن کوفته قلقلی

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. در یک کاسه گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد نخودچی را با هم مخلوط کنید. مواد را خوب ورز دهید تا ترکیب شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قاطی پلوی کنگر

مرحله چهارم: سرخ کردن کوفته قلقلی‌ها

از مخلوط گوشت به اندازه یک گردو بردارید و به شکل کوفته درآورید. در یک تابه با روغن داغ، کوفته‌ها را سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شوند. کوفته‌های سرخ شده را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله پنجم: پخت غازیاغی پلو

در یک قابلمه آب به جوش بیاورید و برنج را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه برنج کمی سفت شد (حدود ۷ تا ۸ دقیقه)، آن را آبکش کنید. در قابلمه کمی روغن بریزید و ته دیگ دلخواهتان را قرار دهید.

یک لایه برنج آبکش شده داخل قابلمه بریزید. در ادامه، غازیاغی و کوفته‌های سرخ شده را روی برنج بریزید. به همین ترتیب لایه‌های برنج، غازیاغی و کوفته را تا انتهای قابلمه ادامه دهید.

در آخر، مقداری آب به برنج اضافه کنید و درب قابلمه را قرار دهید. قابلمه را روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بگذارید تا دم بکشد. بعد از دم کشیدن برنج، غازیاغی پلو آماده سرو است. نوش جانتان!

بیشتر بخوانید: طرز تهیه تاک پلو مرحله به مرحله

چند فوت و فن کوزه‌گری در تهیه غازیاغی پلو

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه غازیاغی پلو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

به جای کوفته، می‌توانید از گوشت مرغ یا ماهی نیز در این غذا استفاده کنید.اگر غازیاغی خشک دارید، قبل از استفاده آن را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید.برای طعم بهتر غازیاغی پلو می‌توانید از زعفران دم کرده در آب برنج استفاده کنید.

در این بخش از مجله آشپزی اکالا، به معرفی طرز تهیه غازیاغی پلو با کوفته قلقلی پرداختیم. اگر شما هم به دنبال غذای خوشمزه و مغذی هستید، حتما این پلو را امتحان کنید.

سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمی‌دارم و برای ارتقای مهارت‌های خودم تلاش می‌کنم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!