طعم و شادی زردآلو: طرز تهیه خورشت لذیذ با مرغ
خورش زردآلو با مرغ یک غذای خوشمزه و جذاب است که میتوانید در خانه به راحتی تهیه کنید. این خورش از مواد اولیهای مثل سینه مرغ، زردآلو، پیاز، زعفران و انواع خشکبار تشکیل شده است که با یکدیگر ترکیبی فوقالعاده ایجاد میکنند.
برای تهیه این خورش، ابتدا برگههای زرد آلو را در کره تفت داده و نرم کرده، سپس مرغ و پیاز را با هم تفت میدهیم. برگههای زردآلو، زعفران، خلال بادام و پسته نیز به مرغ اضافه شده و با هم مخلوط میشوند. در نهایت، خورش آماده پذیرایی و تزیین میشود.
این خورش میتواند همراه با نان یا پلو سرو شود و شما و مهمانانتان را به یک تجربه ذائقهای منحصر به فرد ببرد. اگر به دنبال یک غذای متفاوت و خوشمزه هستید، حتماً خورش زردآلو با مرغ را امتحان کنید.
اگر به دنبال تجربه طعمهای جدید و هیجانانگیز هستید، حتما خورش زردآلو با مرغ را امتحان کنید. این خورش خوشمزه با طرز تهیهای ساده، به راحتی در خانه قابل پخت است. در ادامه همراه تک فانبلاگ باشید تا با طرز تهیه خورش زردآلو با مرغ آشنا شوید.
مواد لازم جهت تهیه خورش زردآلو با مرغ
برای تهیه خورش زردآلو با مرغ به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
سینه مرغ متوسط۱ عددبرگه زردآلو۱ و نیم پیمانهپیاز ۱ عددزعفران دم کرده۴ قاشق سوپخورینمک و فلفلبه مقدار لازمکرهبه مقدار لازمخلال پسته و بادامبه مقدار لازمزرشک (تفت داده شده)به مقدار لازمآببه مقدار لازم
مراحل تهیه خورش زردآلو با مرغ
مراحل زیر را برای تهیه خورش زردآلو طی کنید:
مرحله اول: آماده کردن برگههای زردآلو
حدود یک ساعت قبل از پخت، برگههای زردآلو را در آب خیس کنید. سپس آب آنها را گرفته و کنار بگذارید. در یک تابه مناسب مقداری کره ذوب کنید و برگههای زردآلو را به مدت چند دقیقه تفت دهید تا کمی نرم و طلایی شوند.
مرحله دوم: پختن مرغ
سینه مرغ را به تکههای مربع شکل خرد کنید. پیاز را خلالی خرد کرده و در مقداری کره تفت دهید تا نرم و شفاف شود. تکههای مرغ را به پیاز اضافه کنید و با نمک و فلفل مزهدار کنید. مرغ را تفت دهید تا کمی سرخ شود.
مرحله سوم: اضافه کردن برگههای زردآلو به مرغ
دو لیوان آب جوش را به همراه برگههای زردآلو تفت داده شده به مرغ اضافه کنید. شعله را کم کنید و اجازه دهید خورش به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش توت فرنگی با مرغ
مرحله چهارم: اضافه کردن بقیه مواد به خورش
حدود ۱۰ دقیقه قبل از اینکه خورش زردآلو با مرغ کاملاً جا بیفتد، زعفران دم کرده، خلال پسته و بادام را به خورش اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. اجازه دهید خورش چند دقیقه دیگر بجوشد تا طعم مواد به خورد هم برود.
مرحله پنجم: سرو کردن خورش زردآلو با مرغ
خورش را در ظرف مورد نظر بریزید و با زرشک تفت داده شده، خلال بادام و پسته تزیین کنید. خورش برگه زردآلو را میتوانید همراه با پلو یا نان سرو کنید و از طعم دلچسب و ملس آن لذت ببرید. نوش جان!
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، شما را با طرز تهیه خورش زردآلو با مرغ آشنا کردیم. این خورش خوشمزه و متفاوت، طعمی منحصر به فرد و دلچسب دارد که میتواند تجربه آشپزی شما را متحول کند.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.