راز تهیه شربت عرق بیدمشک: طعمی شیرین از طبیعت
شربت عرق بیدمشک یک نوشیدنی سرد و خوشمزه است که در فصلهای گرم سال توصیه میشود. عرق بیدمشک از گلهای درخت بید تهیه میشود و خواص بسیار زیادی دارد، از جمله تقویت کنندگی، آرامش بخشی، خنک کنندگی و تقویت کنندگی قلب. طعم دلپذیر این شربت باعث میشود تا عطش را برطرف کند و لذت بخش باشد.
برای تهیه شربت عرق بیدمشک نیاز به عرق بیدمشک، آب، شکر، گلاب و آب لیمو تازه است. ابتدا شکر را در آب حل کرده و سپس آبلیمو و گلاب را اضافه کرده و مخلوط کرد. سپس عرق بیدمشک را به مواد دیگر اضافه کرده و مخلوط را خنک کرده و در ظروف مناسب در یخچال نگهداری کنید.
وقتی میخواهید مصرف کنید، شربت بیدمشک را به لیوان ریخته و با یخ و برشهای لیمو و نعناع تزیین کرده و لذت ببرید. این نوشیدنی عالی میتواند جایگزین مناسبی برای نوشابههای گازدار و شیرین باشد.
ساعدنیوز نوشت: شربت عرق بیدمشک در روزهای داغ توصیه میشود. از جمله فواید عرق بیدمشک میتوان به خاصیت تقویت کنندگی، آرام بخش بودن، ضد گرمازدگی و مقوی قلب اشاره کرد.
شربت عرق بیدمشک طعم دلپذیری دارد و در فصل گرما یکی از نوشیدنیهایی است که عطش را برطرف میکند. در ادامه با آشپزی آسمونی باشید تا با طرز تهیه شربت عرق بیدمشک آشنا شوید.
فواید بیدمشک
بیدمشک نوعی نوشیدنی برای رفع عطش و تشنگی است که خواص زیادی دارد. این درخت در اول بهار و قبل از آنکه برگ بدهد، گل های زیبا و خوشبویی دارد. عرق بیدمشک از گلهای این نوع بید تهیه میشود. گاهی از عرق بیدمشک بدون رقیق کردن هم استفاده میشود. این عرق خواص بیشماری دارد که از جمله می توان به خاصیت تقویت کنندگی، آرام بخش بودن، ضد گرمازدگی و مقوی قلب اشاره کرد.
مواد لازم برای تهیه شربت عرق بیدمشک
عرق بیدمشک
3 پیمانه
آب
3 پیمانه
شکر
1/5 لیوان
گلاب
1/2 پیمانه
آب لیمو تازه
به مقدار لازم
طرز تهیه شربت عرق بیدمشک
ابتدا ظرفی مناسب را انتخاب کنید و آب و شکر را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید و به خوبی هم بزنید تا شکر حل شود و سپس منتظر شوید تا شهد به قوام مناسب برسد.
بعد از اینکه شهد قوام خوبی داشت آبلیمو و گلاب را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه هم بزنید و شعله را خاموش کنید. ابتدا اجازه دهید مقداری حرارت شهد کم شود سپس عرق بیدمشک را اضافه کنید تا گرمای شهد عطر و بوی عرق بیدمشک را از بین نبرد و سپس مقداری هم بزنید و منتظر شوید تا کاملا خنک شود و سپس شربت را درون ظرف های مناسب درب دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
در زمان مصرف مقداری از شربت بیدمشک را درون لیوان ریخته و بقیه لیوان را آب خنک بریزید و با نعناع و برش های لیمو سرو کنید.
راضیه میرزاحیدری