تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شاهکار سالاد: ترکیبی دلچسب از مرغ و زیتون برای مهمانی‌های شما

سالاد مرغ و زیتون یکی از سالاد‌های سرد بسیار خوشمزه است که از ترکیب سینه مرغ، زیتون بدون هسته، شوید، پیازچه، خیارشور و سس تهیه می‌شود. این سالاد طعم فوق‌العاده‌ای دارد و برای پذیرایی از مهمانان چه در منزل و چه در مهمانی‌ها، انتخاب خوبی است. برای تهیه این سالاد ابتدا سینه مرغ را همراه با پیاز و ادویه‌ها بپزید و بعد از خنک شدن آن را خرد کنید. سپس زیتون‌ها، خیارشور و شوید را خرد کرده و به مواد سالاد اضافه کنید. سس آماده شده که شامل مایونز، ماست، سیر، نمک، فلفل و آب لیمو ترش است را به سالاد اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید. در نهایت، سالاد را داخل ظرف سرو کنید و نوش جان کنید. این سالاد همراه با زیتون سیاه که دارای خواص مفید متعددی است، لذت غذا خوردن را بیشتر می‌کند. اگر زیتون تلخ بود، می‌توانید آن را با شستشو و خوراک‌کردن با آب نمک راحت تر و خوب تر کنید.

فراروـ  سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالاد‌ها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی وقت‌ها آنقدر چیز‌های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد‌ها با انواع سبزیجات مثل خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، مرغ، قارچ و… تهیه می‌شوند و هرکدام سس‌های مخصوص به خود را دارند. سالاد مرغ و زیتون یکی از انواع سالاد‌های سرد است که از ترکیب سینه مرغ با زیتون، پیازچه، شوید، خیارشور و سس تهیه می‌شود و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. این سالاد در کنار خوشمزگی بسیار شیک و مجلسی است و برای پذیرایی از مهمانان یک انتخاب عالی است. اگر دوست دارید این سالاد خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

سینه مرغ پخته: ۱ عدد
زیتون بدون هسته: ۱ لیوان
شوید تازه: ۱ دسته
پیازچه: ۵ شاخه
خیارشور: ۷ عدد
سس مایونز: ۵ قاشق غذاخوری
ماست: ۳ قاشق غذاخوری
سیر: ۱ حبه درشت
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا: به میزان لازم
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا سینه مرغ را با یک عدد پیاز، چوب دارچین، نمک و فلفل بپزید و بعد از خنک شدن آن را خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. زیتون‌های بدون هسته و خیارشور‌ها را خرد کنید و به سینه مرغ اضافه کنید. شوید را کمی درشت خرد کنید و همراه با پیازچه خرد شده به مواد سالاد اضافه کنید. برای درست کردن سس، سس مایونز و ماست را داخل یک کاسه کوچ بریزید و سیر رنده شد، آب لیمو ترش، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس سس آماده را داخل سالاد بریزید و هم بزنید تا سس با همه مواد سالاد مخلوط شود. حالا سالاد را داخل ظرف سرو بریزید و میل کنید، نوش جان.

نکات مهم
۱ ـ همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده‌ای می‌پرسند، آیا می‌شود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه‌ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می‌توانید ماست چکیده یا پرچرب را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می‌اندازد؛ بنابراین توصیه می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید. همچنین می‌توانید میزان سس مایونز را نصف کنید و ماست پر چرب را با آن مخلوط کنید.

۲ ـ زیتون یکی از خوشمزه‌ترین و مفیدترین خوردنی‌های همراه با غذاست که لذت غذا خوردن را چندین برابر می‌کند و از ارزش غذایی بالایی برخودار است. زیتون سیاه به دلیل داشتن ویتامین آ می‌تواند سلامتی چشم و بینایی را بهبود ببخشد. برخی مطالعات دانشمندان نشان داده است که خوردن زیتون سیاه موجب تسکین برخی درد‌ها در مفاصل می‌شود. زیتون سیاه حاوی برخی خواص ضد التهاب قوی است که می‌تواند از بیماری‌های قلبی عروقی جلوگیری کند. مصرف زیتون سیاه به طور منظم می‌تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند.
حال که با برخی خواص زیتون آشنا شدید، ممکن است این سوال برای‌تان پیش بیاید که اگر زیتونی که خریده‌اید تلخ بود، چطور باید تلخی آن را بگیرید؟
همه انواع زیتون‌ها تلخ هستند که راه از بین بردن تلخی آن شستشوی چندباره آن‌ها با آب است؛ یعنی اینکه زیتون‌ها را سه تا چهار بار باید بشویید. سپس بعد از هر بار شستن در آب نمک بخوابانید تا طعم مطلوبی به دست بیاورد. پس از اینکه تلخی زیتون‌ها از بین رفت، دوباره آن‌ها را در آب نمک که مقدار شوری آن مطابق میل شماست، بریزید؛ سپس روی زیتون‌ها ۲ قاشق روغن زیتون و یک قاشق گل‌پر بریزید و در جای خنک به غیر از یخچال نگه دارید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!