تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه غذای محبوب ترشک مرغ با طعم شمالیست!

ترشک مرغ درباری یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که بر اساس دستورالعمل زیر با موادی مانند مرغ، کلم، پیاز، سیر، رب انار و گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک تهیه می‌شود. برگ کلم به صورت نوارهای باریک خرد شده و به مواد داخل قابلمه اضافه می‌شود، سپس با رب انار، رب گوجه فرنگی، زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط شده و آبی نیز به آن اضافه می‌شود. سپس این مخلوط تحت حرارت کم در قابلمه می‌پزد تا مرغ و کلم‌ها کاملاً نرم شوند. مواد خورشت باید به خوبی تفت داده شوند تا طعم و آروماتیک خورشت به خوبی توسعه یابد. نکات تکمیلی برای مواد دلچسب تر شدن خورشت و همچنین طعمدهی به آن استفاده از آبغوره یا آبلیمو و از زعفران برای خوشرنگ تر شدن خورشت است.این خورشت را می‌توان با پلو یا نان سرو کرد و از طعم لذت برد.

ترشک مرغ درباری یکی از غذا های بسیار خوشمزه ایرانی ها می باشد و شما نیز می توانید با استفاده از دستور العمل تهیه آن به راحتی این غذا را در خانه تان تهیه نمایید و از طعم خوب آن لذت ببرید. این خورشت طعم ترش و ملس دلچسبی دارد و به دلیل استفاده از سبزیجات و مرغ، غذایی مغذی و کم‌چرب محسوب می‌شود.

مرغ: 500 گرم (سینه یا ران به دلخواه)

برگ کلم: 500 گرم (برگ دار مانند کلم پیچ یا کلم قمری)

پیاز: 2 عدد متوسط

سیر: 4 حبه

رب انار: 1 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه: 1 قاشق چای خوری

فلفل سیاه: 1 قاشق چای خوری

نمک: به مقدار لازم

روغن: به مقدار لازم

آب: 1/2 پیمانه

طرز تهیه ترشک مرغ درباری:

مرغ را آماده کنید: مرغ را شسته و به تکه‌های متوسط خرد کنید. سپس با مقداری نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید.

پیازها را تفت دهید: پیازها را نگینی خرد کرده و در قابلمه‌ای با روغن داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.

مرغ را به پیازها اضافه کنید: تکه‌های مرغ را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و به همراه آنها تفت دهید تا مرغ تغییر رنگ دهد.

رب‌ها و ادویه‌ها را اضافه کنید: رب انار و رب گوجه فرنگی را به همراه زردچوبه و فلفل سیاه به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.

کلم‌ها را خرد کنید: برگ‌های کلم را به صورت نوارهای باریک خرد کنید.

کلم‌ها را به مرغ اضافه کنید: کلم‌های خرد شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید.

آب را اضافه کنید: 1/2 پیمانه آب به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.

خورشت را بپزید: حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورشت به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزد تا مرغ و کلم‌ها کاملاً نرم شوند.

طعم خورشت را چک کنید: در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به خورشت اضافه کنید.

خورشت را سرو کنید: ترشک مرغ درباری را به همراه پلو یا نان سرو کنید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.

نکات تکمیلی:

می توانید از سبزیجات دیگری مانند اسفناج یا برگ مو نیز در این خورشت استفاده کنید.

برای ترش تر شدن خورشت می توانید از آبغوره یا آبلیمو به جای آب استفاده کنید.

همچنین می توانید از زعفران برای خوشرنگ تر شدن خورشت استفاده کنید.

برای اینکه خورشت جا بیفتد، بهتر است آن را با شعله کم و به آرامی بپزید.

امیدوارم از این دستور پخت لذت ببرید!

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!