تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

خطر قلبی تهدیدی برای پدران در کمین

در یک مطالعه بلندمدت و چندقومیتی، پژوهشگران آمریکایی به بررسی ارتباط میان پدر بودن و ریسک بیماری‌های قلبی و عروقی پرداختند. نتایج این مطالعه نشان داد که پدران، به خصوص در سنین پیری، دارای سلامت قلبی پایین‌تری هستند، مخصوصاً اگر در سنین جوانی پدر شده باشند.

این نتایج نشان دادند که فشارها و مسئولیت‌های فرزندداری باعث می‌شوند تا حفظ عادات سالمی که برای سلامت قلب مفید هستند، برای پدران سخت‌تر شود. پژوهشگران معتقدند که ایجاد عادات سالم برای پدران می‌تواند تاثیر بسزایی بر سلامت کل خانواده داشته باشد.

داده‌های این تحقیق از ۲٬۸۱۴ مرد ۴۵ تا ۸۴ ساله به مدت ۱۸ سال استفاده شد. نتایج نشان داد که پدران دارای سلامت قلبی پایین‌تری می‌باشند. علل این موضوع متنوع هستند و نیازمند بررسی‌های بیشتر می‌باشد. این تحقیق می‌تواند راه را برای بررسی ارتباط پدران، مادران و فرزندان در زمینه سلامت باز کند و پژوهش‌های بیشتری در این زمینه انجام شود.

پژوهشگران آمریکایی در یک مطالعه بلندمدت و چندقومیتی به ارتباط میان پدر بودن و ریسک بیماری‌های قلبی و عروقی پرداخته‌اند. نتایج این مطالعه نشان می‌دهد که پدران، در مقایسه با مردان دیگر، در سنین پیری سلامت قلب پایین‌تری دارند.

به گزارش دیجیاتو، گرچه این نتایج با توجه به سن پدر شدن و پیش‌زمینه‌های قومی شرکت‌کنندگان متفاوت بود، اما به‌طور کلی به‌نظر می‌رسد که فشار و مسئولیت‌های فرزندداری باعث می‌شوند تا حفظ عاداتی که برای سلامت قلب مفید هستند سخت‌تر شود.

پژوهشگران می‌گویند نتایج مطالعه آن‌ها حوزه‌هایی را مشخص می‌کند که اطرافیان و متخصصان سلامت می‌توانند به پدران کمک کنند. آن‌ها مقاله مطالعه خود را در ژورنال AJPM Focus منتشر کرده‌اند.

در این پژوهش از داده‌های مربوط به ۲٬۸۱۴ مرد ۴۵ تا ۸۴ ساله استفاده شد که به مدت ۱۸ سال تحت‌نظر بودند. داده‌ها شامل گزارش‌های رژیم غذایی، ورزش و مصرف دخانیات، و همچنین شاخص توده بدنی، فشار خون، کلسترول و سطح گلوکز خون بودند.

ریسک پدر بودن برای سلامت قلب

همان‌طور که اشاره شد، پدران در مقایسه با مردانی که هرگز فرزند نداشتند، سلامت قلب پایین‌تری داشتند. سلامت قلب مردانی که در ۲۵ سالگی یا قبل از آن پدر شده بودند از بقیه پدر‌ها بدتر بود؛ مخصوصاً در مردان سیاه‌پوست یا هیسپانیک (اقلیت اسپانیایی‌زبان آمریکا). این گروه نرخ مرگ بالاتری نیز داشتند.

پژوهشگران می‌گویند عوامل متنوع و گسترده‌ای در این مسئله دخیل هستند. برای مثال، پدران جوان‌تر شاید از لحاظ مالی ثبات کمتری داشته باشند، و ساعات فراغت آن‌ها انعطاف کمتری داشته باشد.

پژوهشگران می‌گویند سلامت پدر‌ها اثر بسیار بزرگی روی سلامت کل خانواده دارد. اما بسیاری از پژوهش‌ها روی سلامت فرزندان و مادران خانواده‌ها متمرکز هستند. این پژوهش می‌تواند راه را برای بررسی ارتباط چندجانبه میان پدران، مادران و فرزندان باز کند.

یکی از نتایج جالب این مطالعه این بود که نرخ مرگ برای پدران سیاه‌پوست از باقی مردان سیاه‌پوست کمتر بود. این یعنی احتمالاً پدر شدن باعث ایجاد عاداتی در سبک زندگی می‌شود که برای اقلیت‌های دچار مشکل مفید هستند.

نتایج این تحقیق به‌طور مستقیم هیچ علت و معلولی را اثبات نمی‌کنند. همچنین تفاوت‌های سلامتی میان گروه‌ها بسیار کوچک، اما از لحاظ آماری معنادار بودند. با توجه به این که بیماری‌های قلبی یکی از مهم‌ترین دلایل مرگ‌ومیر هستند، نتایج این پژوهش می‌توانند ارزش بالایی داشته باشند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!