تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

واژگونی تورم: نصف قیمت‌ها در بازار مواد غذایی ایران

بر اساس گزارش بانک جهانی، نرخ تورم مواد غذایی در ایران در فروردین ۱۴۰۳، ۲۳.۱ درصد بود که نسبت به یک سال گذشته یک سوم کاهش یافته بود. تورم مواد غذایی ایران در ماه چهارم ۲۰۲۴ نسبت به ماه قبل ۱.۴ واحد کاهش یافته بود. این کاهش نرخ تورم مواد غذایی در ایران طی یک سال گذشته را نشان می دهد و نشان از روندی نزولی در تورم مواد غذایی دارد. ایجاد شدن این روند نزولی به منزله افزایش قدرت خرید مردم و کاهش هزینه های زندگی به ویژه در زمینه مواد غذایی است. همچنین، در میان کشورهای جهان، آرژانتین با نرخ تورم مواد غذایی ۲۹۳ درصد، رکورد دار است و در رتبه دوم و سوم تورم مواد غذایی، سودان جنوبی با ۱۸۶ درصد و زیمبابوه با ۱۰۵ درصد قرار دارند.

بانک جهانی تورم مواد غذایی ایران در فروردین ۱۴۰۳ را ۲۳.۱ درصد اعلام کرد که این رقم نسبت به یک سال گذشته تا یک سوم کاهش یافته است.

به گزارش تسنیم، بانک جهانی در گزارشی با موضوع تورم مواد غذایی در جهان نرخ تورم مواد غذایی ایران در چهارمین ماه ۲۰۲۴ برابر با فروردین امسال را ۲۳.۱ درصد اعلام کرد.

تورم مواد غذایی ایران در این ماه نسبت به ماه قبل ۱.۴ واحد کاهش داشته است. بانک جهانی نرخ تورم مواد غذایی ایران در مارس ۲۰۲۴ برابر با اسفند ۱۴۰۲ را ۲۴.۵ درصد برآورد کرده بود.

تورم مواد غذایی در ایران طی یک سال گذشته روندی نزولی را طی کرده و در این مدت به یک سوم کاهش یافته است. در ماه‌های مارس و آوریل تورم خوراکی‌ها در ایران به کانال ۲۰ درصد ورود کرده است. نرخ تورم مواد غذایی در ایران طی ماه می‌۲۰۲۳ برابر با اردیبهشت ۱۴۰۲ بالغ بر ۷۷.۵ درصد اعلام شده بود.

در میان کشورهای جهان، آرژانتین رکورددار نرخ تورم مواد غذایی در جهان بوده است، نرخ تورم مواد غذایی این کشور در ماه آرویل ۲۰۲۴ برابر با ۲۹۳ درصد بوده که از هر کشور دیگری بیشتر است.

سودان جنوبی با تورم ۱۸۶ درصدی و زیمبابوه با تورم ۱۰۵ درصدی به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم از این نظر قرار داشته‌اند. ترکیه نیز با تورم ۶۸ درصدی در رتبه چهارم و ونزوئلا با تورم ۵۸ درصدی در رتبه پنجم از این نظر قرار گرفته اند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!