تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شگفت‌انگیزی ویژه‌ی مزه‌ی جوشیده‌ی دانه‌های هندوانه

دانه‌های هندوانه یک میوه خوشمزه است که خودش پیشنهاد می‌دهد آن را جدا کرده و بجوشانید. این دانه ها دارای پروتئین، ویتامین B، تیامین، نیاسین و مواد معدنی مثل منیزیم، پتاسیم، آهن و روی هستند. همچنین دارای فیبر بوده و برای سلامت دستگاه گوارش بسیار مفید است. این دانه ها همچنین دارای مواد ضروری برای درمان انگل‌های روده ای، هپاتیت و التهاب بدن می‌باشد.

هندوانه ها همچنین جلوگیری از تصلب شراین، گرفتگی رگ‌ها، و تخلیه آسان سنگ کلیه می‌کند. جوشانده تخم هندوانه نیز روشی طبیعی و موثر برای شادابی و تقویت مو‌ها است.

برای بهره‌مندی از این خواص، دستورالعمل زیر را دنبال کنید: دوستا هر روز بیست تا سی عدد از دانه‌های هندوانه را جدا کنید، آن‌ها را خُرد کنید و بجوشانید. این مایع را دو روز پشت سر هم بنوشید و به این روند ادامه دهید تا نتایج جالب و قابل توجهی ببینید.

روز‌های گرم سال آرام آرام از راه می‌رسند. در هوای گرم شاید هیچ روشی بهتر از خوردن برش‌هایی از هندوانه نتواند گرمای هوا و خستگی ناشی از آن را از تن ما بیرون کند.

به گزارش برنا، هندوانه‌ها با پوست‌های تُرد و سبز رنگ و برش‌های قرمز آبدارشان، بسیار مناسب فصل گرما هستند؛ اما وقتی شما از این میوه خوشمزه می‌خورید، به دانه‌های کوچک آن توجهی نمی‌کنید و آن‌ها را جدا کرده و دور می‌اندازید و دلیل آن هم این می‌تواند باشد که فواید و مزایای دانه‌های هندوانه هنوز هم برای بسیاری از ما ناشناخته است.

اما مطمئن باشید اگر فواید دانه‌های هندوانه را بدانید آن‌ها را دور نخواهید انداخت؛ پس دانه‌ها را جدا کنید و بجوشانید، نتیجه شما را شگفت زده خواهد کرد.

دانه‌های هندوانه دارای پروتئین‌های ضروری برای بدن، ویتامین B، تیامین ها، نیاسین‌ها و مواد معدنی همچون منیزیم هستند. این دانه‌های کوچک پرخاصیت سرشار از پتاسیم، منگنز، آهن، روی، فسفر و مس نیز هستند. دانه هندوانه سرشار از فیبر بوده، در نتیجه برای سلامت دستگاه گوارش مفید است.

همچنین دانه‌های هندوانه دارای مواد ضروری برای درمان انگل‌های روده ای، هپاتیت و التهاب بدن و آنتی اکسیدان‌های قوی هستند. از تصلب شرایین و گرفتگی رگ‌ها جلوگیری می‌کنند و جوشانده دانه‌های هندوانه باعث از تخلیه آسان سنگ کلیه می‌شود.

جوشانده تخم هندوانه، روشی طبیعی و موثر برای شادابی و تقویت مو‌ها است. برای بهره‌مندی از این خاصیت باید جوشانده تخم هندوانه را به طور موضعی روی موهایتان بمالید و بعد از مدتی آبکشی کنید. این جوشانده با داشتن ترکیبات مفید، موهایتان را درخشان و نرم می‌کند.

و، اما «دستورالعمل شگفت انگیز»!

بیست تا سی عدد از دانه‌های هندوانه را جدا کنید، آن‌ها را خُرد کرده و بسایید. دانه‌های خرد شده را درون دو لیتر آب بریزید و بگذارید به مدت پانزده دقیقه بجوشد.

این مایع را دو روز پشت سر هم بنوشید و در روز سوم از خوردن صرف نظر کنید و پس از وقفه یک روزه دوباره از آن بنوشید. تا چند هفته این روند را ادامه دهید. نتایج جالب و قابل توجهی را خواهید دید، نتیجه شما را شگفت انگیز خواهد کرد.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!