رولت خامهای با توت فرنگی؛ شاهکار شیرینیپزی محبوب و شیک
رولت خامهای با توت فرنگی یک دسر خوشمزه و مجلسی است که میتواند زینتبخش سفرههای شما در مهمانیها و دورهمیها باشد. برای تهیه این دسر ابتدا باید تخم مرغ، شکر، روغن، شیر، عسل، وانیل، آرد، خامه، و توت فرنگی را آماده کنید. سپس مواد را به ترتیب و با دقت تهیه کرده و کیک را در فر پخته و سپس خامه را به آن اضافه کرده و توت فرنگی ها را روی آن بچینید. بعد از رول کردن کیک، آن را به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال استراحت دهید. در نهایت پس از تزئین کیک با توت فرنگی، آن را ببندید تا ۲ روز در یخچال نگهداری کنید. میتوانید با استفاده از نکاتی مانند اضافه کردن مارمالاد توت فرنگی یا خرد کردن گردو و بادام، طعم دسر را تغییر دهید و آن را به چیزی منحصر به فرد تبدیل کنید. این دسر همچنین میتواند به نوعی خاص تهیه شود و لذت بردن از طعم آن، تجربهای لذت بخش باشد.
رولت خامهای با توت فرنگی، گزینهای ایدهآل برای این روزهای گرم است. این دسر نه تنها طعمی فوقالعاده دارد، بلکه به دلیل ظاهری زیبا و مجلسی میتواند زینتبخش سفرههای شما در مهمانیها و دورهمیها باشد. در این مقاله از تک فانبلاگ، شما را با طرز تهیه این دسر محبوب آشنا خواهیم کرد.
مواد لازم جهت تهیه رولت خامهای با توت فرنگی
مواد لازم جهت تهیه رولت خامهای با توت فرنگی به شرح زیر است:
تخم مرغ۵ عددشکر۵۰ گرمروغن مایع۵۰ گرمشیر۶۵ گرمعسل۱ قاشق غذاخوریوانیل۱/۲ قاشق چایخوریآرد سفید قنادی۸۰ گرمخامه قنادی۲۰۰ گرمتوت فرنگی۱۰۰ گرم
مراحل تهیه رولت خامهای با توت فرنگی
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این رولت ۴۰-۶۰ دقیقه و مدت زمان استراحت تا سرو نهایی ۲-۱ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۳-۴ نفر است.درجه سختی تهیه این رولت در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: ترکیب سفیده تخممرغ و شکر
زرده و سفیده تخممرغ سرد را جدا کنید. سفیدههای تخممرغ را درون کاسه مناسبی بریزید و با دور تند همزن چند دقیقهای به هم زنید تا سفیدهها از لختگی خارج شوند.
سپس کم کم شکر را به سفیدهها اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سفیدهها کاملا پف کند؛ تا زمانی که کاسه را برمیگردانید سفیدهها از ظرف شما نریزد.
سفیده را درون یخچال گذارید و به سراغ مرحله بعد روید.
مرحله دوم: ترکیب زرده، عسل و وانیل
زردههای تخممرغ، عسل و وانیل را درون کاسه مناسبی بریزید و ۴-۶ دقیقهای با دور تند همزن برقی بهم زنید تا زرده ها کرمی و کش دار شوند.
مرحله سوم: افزودن شیر، روغن و آرد
شیر و روغن را به ترکیب زردهها اضافه کنید و چند دقیقه دیگر به هم زنید تا مواد بافت یک دستی به خود گیرد.
حال آرد سفید قنادی را روی مواد الک کنید و به آرامی با ویسک مواد را در حد مخلوط شدن به هم زنید.
از آرد قنادی مرغوب استفاده کنید. آرد قنادی به دلیل داشتن سبوس کمتر، لطیفتر است و باعث میشود کیک شما پوکتر و لطیفتر شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پای توت فرنگی خامهای
مرحله چهارم: افزودن سفیدههای فرم گرفته
حال سفیدهها را طی چند مرحله به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی مواد را به هم زنید.
مواد کیک را به خوبی مخلوط کنید، اما زیاد هم نزنید. هم زدن زیاد، باعث میشود پف کیک از بین برود.
مرحله پنجم: آماده سازی فر و سینی فر
ته قالب ۳۰ در ۴۰ را کاغذ نسوز یا کاغذ روغنی گذارید.
از قالب مناسب استفاده کنید. قالب باید به اندازهای باشد که ضخامت کیک خیلی کم یا زیاد نشود.
فر را از قبل گرم کنید. گرم شدن فر قبل از قرار دادن کیک در آن، باعث میشود کیک به طور یکنواخت بپزد.
مرحله ششم: پخت رولت و استراحت دادن به آن
مایه کیک را درون قالب بریزید. قالب را ۲-۳ مرتبه به میز کار بکوبید تا سطح کیک صاف و یک دست شود.
قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵-۱۸۰ درجه به مدت ۱۲-۱۸ دقیقه قرار دهید.
پس از پخت، سینی کیک را از فر خارج کنید و کمی زمان دهید تا رولت خنک شود. دستمال نخی یا حوله آشپزخانهای روی رولت پهن کنید و به آرامی کاغذ روغنی پشت آن را جدا سازید.
رولت را در حالت نیمه گرم با کمک پارچه رول کنید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید. رولت را خیلی سفت نپیچید، زیرا ممکن است کیک شما خرد شود.
مرحله هفتم: آماده سازی خامه
پس از استراحت دادن اولیه رولت کیک را از یخچال خارج کنید (قبل از پیچیدن رولت باید کیک را به خوبی خنک کنید.)
خامه را قبل از استفاده به خوبی سرد کنید. خامه ی سرد، سفت تر است و راحت تر فرم می گیرد (از خامه ی قنادی با کیفیت استفاده کنید).
خامه را درون کاسه همزن بریزید و به خوبی به هم زنید تا خامه فرم بگیرد. آن را بیش از حد هم نزنید. هم زدن زیاد خامه، باعث میشود خامه بریده شود و فرم خود را از دست بدهد.
در صورت تمایل میتوانید از کمی وانیل یا اسانس توت فرنگی برای طعم دادن به خامه استفاده کنید. حال خامه را روی رولت با کمک لیسک به صورت یکسان پهن کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت توت فرنگی و ماسکارپونه
مرحله هشتم: آماده سازی و افزودن توت فرنگی
توت فرنگیها را قبل از استفاده به خوبی بشویید و خشک کنید. کلاهک سبز میوه را جدا سازید و میوه ها را با کمک چاقو به دلخواه برش زنید.
توتفرنگیهای خرد شده را روی خامه بچینید و به آرامی رولت را رول کنید. مجدد رولت را به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال استراحت دهید.
مرحله نهم: استراحت و تزیین رولت
پس از استراحت رولت آن را از یخچال خارج کنید و با برشهای توت فرنگی تازه و کمی خامه آن را تزیین کنید.
میتوانید از پودر قند، شکلات رنده شده یا خامهی زده شده برای تزیین رولت استفاده کنید.
نکات و فوت و فنهای تهیه رولت خامهای با توت فرنگی
در تهیه رولت خامهای با توت فرنگی به ۴ نکته زیر توجه کنید:
میتوانید از مارمالاد توت فرنگی به جای توت فرنگی تازه استفاده کنید.در صورت تمایل میتوانید از گردو یا بادام خرد شده نیز در داخل رولت استفاده کنید.رولت خامهای با توت فرنگی را می توانید تا ۲ روز در یخچال نگهداری کنید.اگر میخواهید رولت شما طعم و مزهی قویتری از توت فرنگی داشته باشد، میتوانید مقداری عصارهی توت فرنگی به خامه ی زده شده اضافه کنید.
با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی تک فانمیتوانید یک رولت خامهای با توت فرنگی خوشمزه و مجلسی تهیه کنید. رولت خامهای با توت فرنگی، دسری است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید و از طعم و مزه بینظیر آن لذت ببرید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.