تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

طعم تلخ و شیرینی مخفی شده در ترشی انبه، یک اسرار آمیز بندری-هندی

ترشی انبه یک غذای سنتی و محبوب در کشورهایی مثل هند، پاکستان و ایران است که به عنوان یک چاشنی به همراه وعده‌های غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ایران، ترشی انبه سیاه، ترشی انبه کال، ترشی انبه بندرعباس یا ترشی با انبه به شیوه جنوبی طرفداران خود را دارد. برای تهیه ترشی انبه، انبه‌ها با ادویه‌ها و سرکه مخلوط شده و در ظرف محکم بسته شده و به مدت یک هفته در محیط گرم قرار می‌گیرند. ادویه‌های مختلف مانند فلفل سیاه، هل سبز، زیره سبز و گل هچک استفاده می‌شود تا ترشی انبه خوشمزه شود. برخی از افراد برای افزایش خوشمزگی ترشی انبه، ادویه‌های دیگر مانند تمبر هندی یا تمر هندی را نیز اضافه می‌کنند. ترشی انبه می‌تواند به عنوان یک خوراک جانبی یا چاشنی در میان وعده‌های غذایی مختلف مصرف شود.

ترشی انبه یک چاشنی سنتی و محبوب در بسیاری از کشور‌ها مثل هند، پاکستان و ایران است که در کنار وعده‌های غذایی میل می‌کنند.

به گزارش نمناک، ترشی انبه سیاه، ترشی انبه کال، ترشی انبه بندرعباس یا ترشی با انبه به شیوه جنوبی در ایران طرفداران خاص خود را دارد. در ادامه روش تهیه ترشی انبه را به همراه نکات خوشمزه شدن این ترشی آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه ترشی انبه

انبه‌ها را پوست گرفته و خلال کنید.

به انبه‌های خلال شده مقداری نمک و زردچوبه و فلفل بزنید.

اجازه دهید که انبه‌ها ۱۲ساعت در محیط بیرون از یخچال استراحت کند.

انبه‌ها را درون شیشه ریخته و لابلای آن ادویه ترشی بریزید.

به شیشه انبه، سرکه را اضافه کرده تا روی انبه‌ها را بگیرد.

در ظرف را محکم بسته و به مدت یک هفته جای گرم قرار دهید تا ترشی آماده شود.

نکات مهم و راز خوشمزه شدن ترشی انبه

یکی از راز‌های خوشمزه شدن ترشی انبه افزودن ادویه ترشی انبه است، این ادویه شامل فلفل سیاه، هل سبز، زیره سبز، دارچین و گل هچک (گلرنگ) است که با نسبت‌های مختلف با هم ترکیب می‌شوند. نوع دیگر این ادویه برای ترشی انبه با ترکیب فلفل قرمز، تخم گشنیز، رازیانه، سیاه دانه و گل هچک تهیه می‌شود.

اگر می‌خواهید ترشی انبه شما له نشود و انبه‌ها در آن درسته باشند، باید فقط ترکیب روغن زیتون و سرکه جوشیده را به انبه‌ها اضافه کنید و بعد از اضافه کردن آن‌ها به انبه، ترشی را روی شعله گاز نجوشانید.

برای تهیه ترشی انبه کال با تمبر هندی، باید سرکه را با تمبر هندی بجوشانید و به انبه‌هایی که از قبل آماده کرده بودید، اضافه کنید.

برای درست کردن ترشی انبه غلیظ و خوشمره به روش خوزستانی و جنوبی‌ها، باید انبه‌ها را بعد از شستن با ادویه‌ها استراحت دهید و سپس با روغن زیتون و سرکه مخلوط کنید.

برای تهیه ترشی انبه بندری می‌توانید تخم گشنیز را به همراه سیاه دانه، فلفل قرمز و فلفل سیاه در تابه چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود، سپس به ترشی بیفزایید.

برخی از افراد برای خوشمزه شدن ترشی انبه به آن سیر می‌افزایند.

برخی افراد برای خوشمزه شدن ترشی انبه کمی تمر هندی داخل سرکه ریخته و با حرارت خیلی کم جوشانده و بعد از صافی رد می‌کنند. بعد از رد کردن از صافی، دوباره سرکه را روی حرارت گذاشته و اجازه می‌دهند تا ۷ تا ۸ دقیقه بجوشد.

سپس رب انار شیرین یا ملس یا شیره خرما ½ پیمانه ریخته و بعد هم انبه‌ها را اضافه می‌کنند و حرارت را خاموش می‌کنند تا کاملا خنک شود، بعد هم سیر و سیاه دونه را اضافه کرده، داخل ظرف مورد نظر ریخته و درب آن را محکم می‌بندند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!