تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شربت نعنای خانگی: راه حل بهاری برای خنکی و شادابی

شربت نعناع یکی از نوشیدنی‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که به خصوص در روز‌های گرم تابستان بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. این نوشیدنی باعث خنک شدن بدن و کاهش گرمازدگی می‌شود و باعث تأمین آب لازم برای بدن می‌شود. مواد لازم برای تهیه شربت نعناع شامل نعناع تازه، شکر، آب، آبلیمو ترش و رنگ خوراکی سبز می‌باشد. برای تهیه شربت، ابتدا شکر، آب و آبلیمو را در قابلمه می‌ریزیم و به آرامی روی حرارت متوسط اجاق گاز می‌گذاریم تا شکر آب شود. سپس نعناع‌های تازه و شسته شده را به مخلوط اضافه کرده و رنگ خوراکی را هم اضافه می‌کنیم و مواد را هم می‌زنیم. بعد از اینکه به جوش آمد، حرارت را کم می‌کنیم و دمکردنی را می‌گذاریم. سه تا چهار ساعت بعد، محتویات را از صافی رد کرده و به شیشه خشک و تمیز می‌ریزیم. حالا می‌توانید شربت نعناع خود را با یک قطره رنگ خوراکی سبز و یخ سرو کنید و از آن لذت ببرید.

فراروـ  با نزدیک شدن به فصل تابستان و شروع فصل گرما بدن دچار تعریق بیشتری می‌شود؛ درنتیجه به آب بیشتری نیاز دارد. نوشیدن شربت‌های خنک در فصل گرما یکی از روش‌هایی است که می‌توانید با استفاده از آن آب از دست رفته بدن را تأمین کنید. مصرف این نوشیدنی‌های خنک تأثیر بسیار زیادی در خنک شدن بدن و کاهش گرمازدگی دارد. شربت نعناع یکی از انواع شربت‌های سنتی و بسیار خوشمزه و معطر ایرانی است که عطر و بوی فوق‌العاده‌ای دارد و برای نوشیدن در روز‌های گرم تابستان بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این شربت نعناع خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش شربت نعناع همراه ما باشید.

مواد لازم

نعناع تازه: نیم کیلو
شکر: ۷ لیوان
آب: سه لیوان
آبلیمو ترش: یک و نیم قاشق غذاخوری
رنگ سبز خوراکی: ۲ قطره

طرز تهیه

برای درست کردن این شربت خوشمزه ابتدا شکر را همراه با آب و آبلیمو داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و زمان بدهید تا شکر آب شود. در این مرحله اصلا نباید شکر را هم بزنید. فقط با یک فرچه خیس مدام دور قابلمه را دورگیری کنید تا شربت شکرک نزند. بعد از اینکه شکر کاملا حل شد و شروع به جوشیدن کرد، نعناع‌های تازه و شسته شده را داخل قابلمه بریزید و رنگ خوراکی را اضافه کنید و مواد را هم بزنید. اجازه بدهید محتویات قابلمه به جوش بیاید، سپس حرات اجاق گاز را کم کنید و روی درب قابلمه دمکنی بگذارید. سه تا چهار ساعت زمان بدهید، سپس اجاق گاز را خاموش کنید و محتویات داخل قابلمه را از صافی رد کنید. شربت صاف را داخل شیشه خشک و تمیز بریزید و هنگام سرو یک چهارم لیوان را شربت بریزید و بقیه لیوان را با آب سرد و یخ پر کنید، نوش جان.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!