لذت تابستان با اسموتی توت فرنگی و انبه: تازگی و شیرینی در هوای گرم
اسموتی توت فرنگی و انبه یکی از نوشیدنی های خوشمزه، سالم و پر انرژی است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید. برای تهیه این اسموتی، نیاز به انبه رسیده، توت فرنگی تازه، شیر، آب، عسل یا شربت (اختیاری) و برگ نعنا دارید.
ابتدا انبه را به قطعات کوچک خرد کرده و در فریزر قرار دهید تا سفت شود. سپس توت فرنگیها را شسته و کلاهک سبز آنها را جدا کرده و برای طعم قویتر، میتوانید مقداری کمتری از توت فرنگی استفاده کنید.
سپس تمام مواد را به یک مخلوط کن بریزید و تا زمانی که صاف و یکدست شوند مخلوط کنید. اگر اسموتی خیلی غلیظ شد، میتوانید کمی آب یا شیر اضافه کنید و برای افزایش خنکی، از یخ استفاده نمایید.
نکاتی که در تهیه اسموتی توت فرنگی و انبه باید به آنها توجه کنید شامل استفاده از مواد جایگزین برای شیر، ترکیب این اسموتی با میوههای دیگر، استفاده از انبه و توت فرنگی یخ زده و ترکیب آن با مواد دیگر مثل دارچین، زنجبیل یا جوز هندی میشود.
پس از تهیه، اسموتی را در لیوان بریزید، تزیین کنید و از طعم لذت ببرید. این نوشیدنی خنک و خوشمزه را میتوانید با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارید.
اسموتی توت فرنگی و انبه، یک نوشیدنی خنک، مغذی و پر انرژی است که به سادگی در خانه قابل تهیه است. در ادامه با تک فانبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و انبه را برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه اسموتی توت فرنگی و انبه
مواد لازم جهت تهیه اسموتی توت فرنگی و انبه به شرح زیر است:
انبه رسیده۱ عددتوت فرنگی تازه۱ پیمانهشیر (بادام، نارگیل یا شیر گاو)۱/۲ پیمانهآب۱/۲ پیمانهعسل یا شربت بار (اختیاری)۱ قاشق غذاخوریبرگ نعنا (اختیاری)چند عدد
مراحل تهیه اسموتی توت فرنگی و انبه
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این اسموتی ۵-۸ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این اسموتی در دسته بندی آسان قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی انبه
انبه را بشویید و پوست بگیرید، هسته آن را با کمک چاقو جدا کنید.
انبه را به قطعات کوچک خرد کنید و در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شوند.
از انبههای رسیده استفاده کنید. انبههای نارس طعم ترش و گس دارند و انبههای بیش از حد رسیده ممکن است طعم و بافت خود را از دست داده باشند.
مرحله دوم: آماده سازی توت فرنگی
توت فرنگیها را شسته و کلاهک سبز آنها را جدا کنید.
برای طعم قویتر توت فرنگی، میتوانید از ۱/۵ پیمانه توت فرنگی استفاده کنید.
مرحله سوم: ترکیب همه مواد اسموتی
تمام مواد (انبه یخ زده، توت فرنگی، شیر، آب، عسل یا شربت بار و برگ نعنا) را در مخلوط کن بریزید.
مواد را تا زمانی که صاف و یکدست شوند، مخلوط کنید.
اگر اسموتی شما خیلی غلیظ است، میتوانید کمی آب یا شیر بیشتر اضافه کنید. برای اسموتی خنکتر، میتوانید از یخ استفاده کنید.
تکههای میوه باقیمانده در اسموتی میتوانند طعم و بافت آن را تحت تأثیر قرار دهند. پس از مخلوط کردن مواد، اسموتی را بچشید و در صورت نیاز، عسل، شربت افرا یا آب میوه اضافه کنید تا طعم دلخواهتان را به دست آورید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی توت فرنگی و آناناس
مرحله چهارم: تزیین و سرو اسموتی
برای تزیین اسموتی میتوانید از برشهای میوه، برگ نعنا یا پودر نارگیل استفاده کنید.
اسموتی را بلافاصله در لیوانهای مورد نظر بریزید و از طعم بهشتی آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه اسموتی گلابی و توت فرنگی
نکات و فوت و فنهای تهیه اسموتی توت فرنگی و انبه
به ۹ نکته طلایی و مهم زیر در تهیه اسموتی توت فرنگی و انبه توجه کنید:
برای جایگزینی شیر، میتوانید از ۱/۲ پیمانه آب نارگیل یا ۱/۲ موز یخ زده نیز استفاده کنید.میتوانید اسموتی خود را با میوههای دیگر مانند موز، بلوبری یا تمشک نیز ترکیب کنید.اگر به دنبال اسموتی کم کالری هستید، میتوانید از عسل یا شربت بار استفاده نکنید.برای اسموتی غلیظتر، میتوانید از انبه و توت فرنگی یخ زده استفاده کنید.اگر طعم ترش دوست دارید، میتوانید کمی آبلیمو به اسموتی اضافه کنید.شیر طعمدار مانند شیر وانیل یا شیر بادام میتوانند طعم اسموتی را به طور قابل توجهی ارتقا دهند. در صورت عدم استفاده از شیر میتوانید از ماست یونانی استفاده کنید. ماست کم چرب یا ماست طعمدار نیز میتواند جایگزین مناسبی باشد.عسل، شربت بار، وانیل یا عصاره بادام میتوانند طعم اسموتی را شیرینتر و دلچسبتر کنند.انبه و توت فرنگی را قبل از استفاده فریز کنید. این کار باعث میشود اسموتی خنکتر و غلیظتر شود و طعم میوهها را نیز بهتر حفظ میکند. اگر میوههایتان را فریز نکردهاید، میتوانید از چند تکه یخ برای خنک کردن اسموتی استفاده کنید.دارچین، زنجبیل یا جوز هندی میتوانند طعم اسموتی را گرمتر و دلچسبتر کنند.
با کمی خلاقیت و امتحان کردن طعمها و مواد مختلف، میتوانید اسموتی توت فرنگی و انبه را به دلخواه خودتان و مطابق با سلیقهتان تهیه کنید. پیشنهاد میکنیم این اسموتی خوشمزه را طبق رسپی شرح داده شده در این مطلب از مجله آشپزی تک فانتهیه و از طعم خوب آن لذت ببرید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.