گنجینهای از سکههای باستانی زیر خاک آلمان کشف شد
این مجموعه سکهها که در آلمان کشف شده است، شامل سکههای بزرگ نقره است که توسط امپراتوری روم ضرب شدهاند، همچنین سکههای خارجی نیز در این گنجینه وجود دارد. تعداد صدها سکه که به قدمت چندین قرن دارند، تصادفی توسط کارگران ساختمانی که در حال کاوش در آلمان بودند، کشف شدهاند. این مجموعه حدود 285 سکه نقره را شامل میشود که در بازه زمانی 1499 تا 1652 میلادی تولید شدهاند. بر اساس بررسیها، بخشی از این گنجینه از سکههای ساکسونی تشکیل شده است، اما سکههای کمیاب دیگری نیز در این مجموعه وجود دارند. کارشناسان فرض کردهاند که این سکهها پس از پایان جنگ سیساله که به کشته شدن میلیونها نفر در اروپای مرکزی انجامیده بود، در زمین دفن شدهاند. پس از سالها مدفون بودن، این سکهها ظاهری سبزرنگ به خود گرفتهاند و نشان از قدمت و ارزش تاریخی آنها دارد. به نظر میرسد که این گنجینه ممکن است متعلق به شهرداری در حدود 1660 میلادی باشد.
ایسنا نوشت: این مجموعه ترکیبی از سکه های بزرگ نقره از جمله سکههایی که توسط امپراتوری روم ضرب شدهاند و سکههای خارجی را شامل میشود.
صدها سکه به قدمت چندین قرن به طور اتفاقی در آلمان کشف شد.
کارگران ساختمانی که در آلمان مشغول کاوش بودند، صدها سکه را کشف کردند که به نظر میرسد به یک شهردار قرن هفدهم تعلق داشته است.
«لایوساینس» در اینباره نوشت، این مجموعه سکههای مخفی که از ۲۸۵ سکه نقره تشکیل شده است و در فاصله ۱۴۹۹ تا ۱۶۵۲ میلادی تولید شدهاند، زمانی در یک گودال کشف شدند که گروهی از کارگران تلاش میکردند، شبکه فاضلابی را در «وتین»، شهری در آلمان توسعه دهند.
این مجموعه ترکیبی از سکههای بزرگ نقره از جمله سکههایی که توسط امپراتوری روم ضرب شدهاند و سکههای خارجی را شامل میشود.
با اینکه بخش از این گنجینه را سکههای «ساکسونی» تشکیل داده بودند، تعدادی سکه کمیاب نیز در مجموعه کشف شد.
کارشناسان معتقدند این سکهها پس از پایان «جنگ سیساله» (۱۶۱۸ تا ۱۶۴۸)، نبردی که در اروپای مرکزی رخ داد و به کشته شدن حدود ۸ میلیون نفر منتهی شد، دفن شدهاند.
این سکهها پس از گذشت سالها مدفون بودن در زیر خاک، ظاهر سبزرنگ به خود گرفتهاند. متخصصان با توجه به تنوع سکهها به این نتیجه رسیدند که این مجموعه احتمالا به شهردار «وتین» در حوالی ۱۶۶۰ میلادی که یکی از ثروتمندترین افراد شهر محسوب میشد، تعلق داشته است.
راضیه میرزاحیدری