تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

ناهار امروز چه خاصی بپزم؟ (سه شنبه 22 خرداد)

در جستجوی ایده‌هایی برای ناهار کردن، همه‌ی ما به این چالش برمی‌خوریم که چه موردی بپزیم که تکراری نباشد و بتوانیم خودمان و عزیزانمان را شاد کنیم. برای رفع این دغدغه، تک فانبلاگ پنج پیشنهاد غذای خوشمزه را برای ناهار امروز شما در نظر گرفته است.

اولین پیشنهاد آن‌ها، کباب فلفلی است که یک غذای بسیار خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این غذا به مشهد برمی‌گردد و امروز در شهرهای مختلف به روش‌های متنوعی تهیه می‌شود. مراحل تهیه این کباب از تهیه مخلوط ادویه‌ها تا پختن گوشت با طعم فلفل بسیار آسان و ممکن است هر خانه‌ای بتواند آن را درست کند.

پیشنهاد دیگر آن‌ها مرغ لا پلو شیرازی است؛ یک غذای سنتی شیرازی که با برنج، زعفران و گوشت مرغ تهیه می‌شود. این غذا نیاز به مواد ساده دارد و طعم واقعی شیراز را به میز ناهار شما می‌آورد.

که راه جوجه محلی که به صورت پلو آماده می‌شود، سومین پیشنهاد آن‌ها است. این غذا مزه‌ای خوشمزه و منحصر به فردی دارد و طبق سلیقه‌ی شما قابل تنظیم است.

اما ایشان از گوسفندهان عزیز هم فراموش نکرده‌اند و برای ایشان خورشت سیب ترش را به عنوان یک گزینه‌ی خوشمزه و متفاوت معرفی کرده‌اند. این خورشت با طعم انار و گوشت گوسفندی، ترکیب بسیار خوب و لذیذی را به همراه دارد.

و در آخرین پیشنهاد تک فانبلاگ، جوجونی تاس کباب کاشانی معرفی شده است که یک غذای خوشمزه و خوش طعم با اصالت شهر کاشان است. این غذا شباهتی به خورشت بادمجان دارد اما با طعم خاص و منحصر به فرد رب انار تهیه می‌شود.

با این پیشنهادهای خوشمزه و متنوع، می‌توانید ناهار امروز را به یک تجربه خوشمزه و لذت بخش تبدیل کنید و از طعم بی‌نظیر آن‌ها لذت ببرید.

امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمی‌کند دانشجو باشید، خانه‌دار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و می‌خواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند. 

از این رو ما امروز، در بیست و دومین روز خرداد ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از تک فانبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه پیشنهاد خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آن‌ها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.

پیشنهاد ۵ غذا برای ناهار امروز شما

در ادامه می‌توانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آن‌ها آشنا شوید. با ما همراه باشید.

۱- کباب فلفلی

کباب فلفلی، یکی از انواع کباب‌های بسیار خوشمزه و پرطرفداری است که اصالت آن به مشهد برمی‌گردد و امروز در شهرهای مختلف به روش‌های متنوعی تهیه می‌شود. شما این کباب را متناسب با ذائقه خودتان می‌توانید با فلفل سبز شیرین یا فلفل سبز تند همراه با گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی و… طبخ و سرو کنید.

مراحل تهیه کباب فلفلی

مراحل تهیه کباب فلفلی به روش خانگی به شرح زیر است:

در مرحله اول یکی از پیازها را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. پیازهای نگینی خرد شده را درون تابه بریزید و کمی تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی شود.اکنون فلفل سیاه و زردچوبه را به پیازهای درون تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. در همین مرحله رب گوجه‌ فرنگی را نیز به محتوای درون تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامی‌اش گرفته شود. سپس گوجه‌ فرنگی‌ها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید. گوجه‌های خرد شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید و مواد را به هم زنید و کمی زمان دهید تا آب اضافی گوجه‌ فرنگی گرفته شود.در ادامه ½ پیمانه آب جوش را به محتوای درون تابه اضافه کنید و درب تابه را ببندید. ۵-۱۰ دقیقه‌ای زمان دهید تا سس شما بپزد و به غلظت مناسب رسد.حال گوشت چرخ کرده را درون ظرف مناسبی بریزید. مقداری نمک، فلفل سیاه و محلول زعفران به آن اضافه کنید. جعفری تازه را بشویید و به صورت ساطوری خرد کنید. جعفری تازه را به مواد گوشتی اضافه کنید و کمی مواد را به هم زنید.

برای ادامه رسپی این غذای محلی و همه پسند روی لینک طرز تهیه کباب فلفلی کلیک کنید.

۲- مرغ لا پلو شیرازی

مرغ لا پلو یکی از غذاهای معروف و خوشمزه شیرازی است که به احتمال خیلی زیاد از روی غذاهای عربی الگوبرداری کرده است. این غذا طرز تهیه بسیار آسانی دارد و برای طبخ آن فقط به چند قلم مواد اولیه ساده نظیر ران یا سینه مرغ، برنج، زعفران دم کرده، زیره و… نیاز دارید.

مراحل تهیه مرغ لا پلو شیرازی

مراحل تهیه مرغ لا پلو شیرازی به شرح زیر است:

در مرحله اول از تهیه مرغ لا پلو باید تکه‌های مرغ را به خوبی مزه‌دار کنید. پس ران یا سینه مرغ را تکه تکه کنید، به خوبی شستشو دهید و درون یک کاسه مناسب بریزید.سپس ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز، زعفران دم‌کرده، برگ بوی پودر شده، کمی نمک، زیره سیاه را به همراه مقدار خیلی کم از روغن زیتون یا آفتابگردان روی تکه‌های مرغ بریزید.در ادامه روی کاسه را با سلفون کاملا بپوشانید و به مدت ۲ ساعت تمام در یخچال قرار دهید. در طی این دو ساعت مرغ‌ها مزه‌دار و آماده طبخ می‌شوند.در این مرحله باید برنج را آماده پخت کنید. پس برنج را درون کاسه‌ای بریزید و روی آن تا جایی آب بریزید که آب روی سطح آن را بپوشاند. برنج را گوشه‌ای بگذارید تا به خوبی خیس بخورد و آماده مراحل بعدی شود.حال باید تکه‌های مرغ را سرخ کنید. پس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید. این قابلمه باید به اندازه‌ای باشد که در مرحله بعد بتوانید درون آن برنج هم دم بگذارید.

برای ادامه رسپی این غذای اصیل و سنتی روی لینک طرز تهیه مرغ لا پلو شیرازی کلیک کنید.

۳- خورشت سیب ترش شیرازی

خورشت سیب ترش، با طعمی ملس و متفاوت یکی از پرطرفدارترین خورشت‌های ایرانی است که اصالت آن به شیراز برمی‌گردد. این خورشت خوشمزه طرز تهیه آسانی دارد و به راحتی با چند قلم مواد اولیه ساده نظیر گوشت گوسفندی، سیب ترش، رب گوجه فرنگی و… قابل تهیه و نوش جان کردن برای ناهار امروز است.

مراحل تهیه خورشت سیب ترش

مراحل تهیه خورشت سیب ترش شیرازی به شرح زیر است:

در اولین مرحله به سراغ لپه روید. لپه را تمیز کنید و با مقداری آب بشویید. حال لپه‌های شسته شده را درون ظرف مناسبی بخیسانید. خیساندن حبوبات از چند ساعت قبل از طبخ آن‌ها موجب گرفته‌شدن نفخشان تا حد زیادی و سریع‌تر پخته‌ شدنشان می‌شود. لپه را کنار گذارید و به سراغ مرحله بعد روید.سپس به سراغ آماده‌ سازی پیاز روید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به‌ صورت نگینی خرد کنید. درون قابلمه‌ای که قصد طبخ غذا را دارید کمی روغن بریزد و پیازهای نگینی خرد شده را به آن بیفزایید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و کمی تفت دهید تا پیاز طلایی و سبک شود.اکنون مقداری زردچوبه و فلفل به پیازها زنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. حال در همین مرحله رب گوجه‌ فرنگی را به محتوای درون قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا رب رنگ‌ باز کند و بوی خامی‌اش گرفته شود.در این مرحله به سراغ گوشت‌ها روید. گوشت‌های شسته شده را به ابعاد مکعبی شکل برش زنید و به محتوای درون قابلمه اضافه کنید.  گوشت را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و ملس روی لینک طرز تهیه خورشت سیب ترش شیرازی کلیک کنید.

۴- شوید پلو با تن ماهی

شوید پلو با ماهی همیشه جز غذاهای پرطرفدار ایرانی بوده است. این غذا یکی از غذاهای معروف عید و شروع سال تحویل است. بنابراین طبیعی است که این غذا برای ما یادآور روزهای خوب و زیبایی باشد.

ولی واقعیت این است که اگر بخواهید کاملا ارگانیک و طبیعی این غذا را درست کنید، با دردسرهای زیادی روبه‌رو خواهید شد. در این نقطه از زندگی است که خدا را بابت وجود کنسروهای آماده شکر می‌کنید! کنسرو آماده تن ماهی به همراه شوید پلو یک وعده خوشمزه برای ناهار امروز رقم خواهد زد.

مراحل تهیه شوید پلو با تن ماهی

مراحل تهیه شوید پلو با تن ماهی به شرح زیر است:

در مرحله ابتدایی از پخت شوید پلو با تن ماهی، درون یک کاسه با اندازه مناسب، برنج را بریزید و به خوبی شست‌وشو دهید. بعد از اتمام شست و شوی برنج، کاسه را تا نصفه پر از آب کنید و در ادامه یک قاشق چای‌ خوری نمک به برنج اضافه کنید. سپس اجازه دهید برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خیس بخورد.به یاد داشته باشید که کنسروها حتما باید جوشانده شوند. کنسرو تن ماهی به صورت میانگین به ۲۰ دقیقه زمان برای جوشیدن نیاز دارد تا خیالتان از بابتش راحت شود.در مرحله سوم از درست کردن شوید پلو با تن ماهی، پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی و خیلی ریز خرد کنید. سپس ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و درون آن روغن بریزید.وقتی روغن داغ شد، پیازهای نگینی شده را درون ماهیتابه بریزید. پیازها را تفت دهید تا سبک و شیشه‌ای شوند. حالا نوبت به اضافه کردن تن ماهی می رسد. آن را به پیازها اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا سرخ شود. 

برای ادامه رسپی این غذای ساده و خوشمزه روی لینک طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی کلیک کنید.

۵- جوجونی تاس کباب کاشانی

جوجونی یک نوع تاس‌ کباب بسیار خوشمزه و جذاب است که اصالت آن به کاشان برمی‌گردد. این غذا شباهت زیادی به خورشت بادمجان دارد؛ اما به روشی متفاوت و با چاشنی رب انار طبخ می‌شود. 

مراحل تهیه جوجونی تاس کباب

مراحل تهیه جوجونی تاس کباب کاشانی به شرح زیر است:

گوشت را با مقداری آب بشویید و درون صافی یا آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس با کمک چاقو آن را به ابعاد مکعبی یکسان و دلخواهی برش زنید.پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به صورت حلقه‌حلقه برش زنید و کنار گذارید. بادمجان‌ها را نیز همانند مراحل قبل ابتدا باید بشویید و پوست بگیرید. آن‌ها را به صورت حلقه‌حلقه یا نواری برش زنید. اگر بادمجان‌های شما تلخ هستند می‌توانید بادمجان‌ها را ۱۵-۲۰ دقیقه درون مقداری آب نمک قرار دهید. پس از زمان اعلام شده آن‌ها را با مقداری آب بشویید و خشک کنید.درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید. پیازهای حلقه‌حلقه شده را ته تابه بچینید. گوشت‌های مکعبی خرد شده را روی پیازها قرار دهید و در همین مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت زنید.

برای ادامه رسپی این غذای خوشمزه و مجلسی روی لینک طرز تهیه جوجونی تاس کباب کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی تک فانلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذاهای خوش‌عطر و خوشمزه را در برنامه‌ غذایی‌تان جای دهید و از طعم‌ بی‌نظیر آن‌ها نهایت لذت را ببرید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!