سوربه هندوانه: رمزی برای روزهای گرم و دلنشین
سوربه هندوانه یک دسر خنک، خوشمزه و مغذی است که بسیار مناسب برای روزهای گرم تابستان است. این دسر با استفاده از هندوانه، آبلیمو، عسل یا شربت بار و برگ نعنا تازه تهیه میشود. برای تهیه سوربه هندوانه، ابتدا هندوانه کوچک را بشویید و پوست و هستههای آن را جدا کنید. سپس هندوانه را به قطعات کوچک برش داده و در فریزر حتی 4 ساعت یخ زده شود. سپس تکههای یخ زده هندوانه را در غذاساز پوره کرده، آبلیمو و عسل یا شربت بار را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. سوربه را فوراً سرو کنید یا در فریزر قرار دهید تا سفت شود. میتوانید سوربه هندوانه را به عنوان یک دسر مجزا یا همراه با مواد دیگر سرو کنید. این دسر سالم و مغذی میتواند بخشی از رژیم غذایی سالم شما باشد و با رعایت نکات تهیه شده در این مطلب، یک سوربه هندوانه خوشمزه و لذت بخش را تهیه کنید.
سوربه هندوانه یک دسر خنک، خوشمزه و مغذی است که به خصوص در روزهای گرم تابستان میچسبد. این دسر به سادگی و با مواد اولیه کم قابل تهیه است و میتواند یک جایگزین سالم و خوشمزه برای بستنی باشد. در ادامه با تک فانبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه آن را برایتان شرح دهیم.
مواد لازم جهت تهیه سوربه هندوانه
مواد لازم جهت تهیه سوربه هندوانه به شرح زیر است:
هندوانه کوچک۱ عددآبلیمو تازه۲ قاشق غذاخوریعسل یا شربت بار (اختیاری)۱ قاشق غذاخوریبرگ نعنا تازه برای تزیین (اختیاری)به مقدار دلخواه
مراحل تهیه سوربه هندوانه
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه این دسر ۵-۷ دقیقه و مدت زمان استراحت برای سرو نهایی ۳-۴ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۴-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این دسر در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی هندوانه
هندوانه را بشویید و پوست آن را جدا کنید. سپس هستههای هندوانه را با احتیاط خارج کنید.
هندوانه را تکه تکه کرده و را به قطعات کوچک ۲ تا ۳ سانتیمتری برش دهید.
تکههای هندوانه را در یک سینی یا کیسه فریزر قرار دهید و به مدت حداقل ۴ ساعت یا تا زمانی که کاملاً یخ بزند، فریز کنید. اگر هندوانه به طور کامل یخ نزند، سوربه شما ممکن است دانه دانه شود.
از هندوانهای استفاده کنید که کاملاً رسیده و شیرین باشد. برای تشخیص هندوانه رسیده روی لینک روش تشخیص هندوانه شیرین و رسیده کلیک کنید.
مرحله دوم: پوره کردن هندوانه
تکههای هندوانه یخ زده را از فریزر خارج کرده و در غذاساز بریزید.
غذاساز را روشن کنید و تا زمانی که هندوانه به یک پوره صاف و یکدست تبدیل شود، آن را مخلوط کنید.
مرحله سوم: افزودن آبلیمو و عسل
آبلیمو تازه و عسل یا شربت بار را به پوره هندوانه اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید تا طعم آن متعادل شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه یخمک هندوانه
مرحله چهارم: تزیین و سرو سوربه
سوربه هندوانه را بلافاصله سرو کنید یا آن را در فریزر قرار دهید تا برای بعد سفت شود. میتوانید سوربه را با برگهای نعنا تازه تزیین کنید.
سوربه هندوانه را میتوانید به عنوان یک دسر مستقل یا همراه با میوههای دیگر، ماست یا گرانولا سرو کنید.
نکات و فوت و فنهای تهیه سوربه هندوانه
برای تهیه سوربه هندوانه خوشمزه و خوشطعم، به ۶ نکته زیر توجه کنید:
برای طعم قویتر هندوانه، میتوانید از هندوانهای استفاده کنید که کاملاً رسیده باشد، پوست هندوانه را نیز با تکههای هندوانه فریز کنید و در غذاساز بریزید.اگر میخواهید سوربه شما شیرینتر باشد، میتوانید مقدار عسل یا شربت بار را افزایش دهید.میتوانید به جای آبلیمو تازه از آب لیمو ترش یا آب نارنج نیز استفاده کنید. همچنین میتوانید از طعم دهندههای دیگر مانند عصاره وانیل، نعناع یا زنجبیل استفاده کنید.برای تنوع میتوانید از میوههای دیگر مانند طالبی یا خربزه نیز در تهیه سوربه استفاده کنید.برای تهیه سوربه کم کالریتر، میتوانید از عسل یا شربت بار کمتری استفاده کنید یا به طور کلی آنها را حذف کنید.میتوانید سوربه هندوانه را در فریزر نگهداری کنید تا برای بعد استفاده کنید.
با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی تک فانمیتوانید سوربه هندوانهای خوشمزه و خوش طعم تهیه کنید که همه از آن لذت ببرند. سوربه هندوانه یک دسر سالم و مغذی است که میتواند به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل مصرف شود.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.