تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شربت لیمو: نوشیدنی خنک برای روز‌های گرم تابستان

شربت به لیمو یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های تابستانی در ایران است که به عنوان یک روش خنک‌کننده بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد. تهیه این شربت در منزل بسیار ساده و آسان است و به شما این امکان را می‌دهد که از طعم خوشمزه و طبیعی آن لذت ببرید.

برای تهیه شربت به لیمو نیاز به به، شکر و آب لیمو تازه دارید. ابتدا به‌ها را رنده کرده و در آب سرد بپزید، سپس آب تمیز آن را با استفاده از توری بریزید. سپس شکر را به آب به اضافه کنید و بگذارید آب به قوام بیایید. در انتها آب لیمو تازه را به مخلوط اضافه کنید و پس از خنک کردن شربت، آن را در شیشه‌های تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

با داشتن این شربت خوشمزه در خانه، می‌توانید در دوران گرمای تابستان از طعم خوشذائق و خنک کننده آن لذت برده و برای خود و خانواده‌تان محصولی طبیعی و بدون افزودنی تهیه کنید.

فراروـ

با نزدیک شدن به فصل تابستان و شروع فصل گرما بدن دچار تعریق بیشتری می‌شود؛ درنتیجه به آب بیشتری نیاز دارد. نوشیدن شربت‌های خنک در فصل گرما یکی از روش‌هایی است که می‌توانید با استفاده از آن آب از دست رفته بدن را تأمین کنید. مصرف این نوشیدنی‌های خنک تأثیر بسیار زیادی در خنک شدن بدن و کاهش گرمازدگی دارد. شربت به لیمو یکی از انواع شربت‌های سنتی و بسیار خوشمزه و معطر ایرانی است که عطر و بوی فوق‌العاده‌ای دارد و برای نوشیدن در روز‌های گرم تابستان بسیار مناسب است. اگر دوست دارید این شربت خوشمزه را در منزل و با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش شربت به لیمو خانگی با ما همراه باشید.

مواد لازم

به: ۱ کیلو
شکر: ۱ کیلو
آب لیمو تازه: نصف پیمانه

طرز تهیه

برای درست کردن این شربت خوشبو و خوشمزه ابتدا به‌ها را از وسط نصف کنید و تخم‌های به را خارج کنید. حالا به را با رنده درشت و با پوست رنده کنید و داخل یک قابلمه مناسب بریزید. در این مرحله روی به‌های رنده شده آب سرد بریزید تا جایی که روی به‌ها را بگیرد، سپس اجاق گاز را روشن کنید و حدودا ۱ ساعت زمان بدهید تا به با حرارت کم بپزد و نرم شود و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. صبر کنید تا به کاملا خنک شود، سپس به‌های پخته را داخل پارچه تمیز توری بریزید و حسابی فشار بدهید تا آب خالص به پخته خارج شود. آب صاف به را داخل قابلمه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. دوباره اجاق گاز را با حرارت متوسط روشن کنید و اجازه بدهید شربت بجوشد و قوام بیاید. حتما کف روی شربت را با کفگیر بردارید تا در انتها شربت شفافی داشته باشید. زمانی که شربت به قوام رسید، آب لیمو تازه را اضافه کنید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. دقت داشته باشید که شربت بیش از حد نجوشد و غلیظ نشود، چون این شربت بعد از خنک شدن هم کمی سفت می‌شود. بعد از اینکه شربت کاملا خنک شد، آن را داخل شیشه‌های خشک و تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید، نوش جان.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!