تقاضای روسها از تولیدکنندگان ایرانی: یک فرصت جذاب برای همکاری
رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعهسازان خودرو کشور اعلام کرد که بیش از 200 قطعه ایرانی توسط خودروسازان روسی در نمایشگاه بینالمللی اتومبیلیتی مورد درخواست قرار گرفته است. او اظهارات نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری در خصوص تولید را بررسی کرده و بیان کرده است که هر گامی که در جهت حمایت از تولید برداشته شود، مثمر ثمر خواهد بود. این اظهارات در زمینه توسعه صنعت خودروسازی و قطعهسازی ایران نیز مورد تاکید است. وی به آغاز ثبتنام حضور خودروسازان و قطعهسازان ایرانی در نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۴ مسکو اشاره کرده و بر اهمیت حضور صنعتگران ایرانی در این رویداد تاکید کرده است. او همچنین به نیازمندیهای صنعتگران ایرانی برای حضور موفق در بازار خودروی روسیه اشاره کرده و بر اهمیت پیگیری و ممارست استراتژیهای مناسب تا حصول به نتایج موفقیتآمیز تاکید کرده است.
رئیس انجمن صنایع همگن نیرو محرکه و قطعهسازان خودرو کشور ضمن اعلام خبر درخواست بیش از ۲۰۰ قطعه ایرانی توسط خودروسازان روسی با آغاز ثبتنام در نمایشگاه بینالمللی اتومبیلیتی، به اظهارات نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری در خصوص بخش تولید اشاره کرد و گفت: قطعا هر گامی که در جهت رفع موانع و حمایت از تولید برداشته شود، مثمرثمر خواهد بود.
به گزارش دنیای اقتصاد، محمدرضا نجفیمنش، ضمن اشاره به آغاز ثبتنام حضور خودروسازان و قطعهسازان ایرانی در نمایشگاه اتومبیلیتی ۲۰۲۴ مسکو از ۱۹ خردادماه، اظهار کرد: امسال صنعتگران ایرانی برای سومین سال پیاپی، در این نمایشگاه حضور خواهند داشت. طی دو دوره گذشته شاهد شکلگیری تفاهمنامهها و بعضا قراردادهایی میان طرف ایرانی و روسی در این نمایشگاه بودیم و برخی قطعهسازان، تولیدات خود را روانه این کشور کردند. وی اعلام کرد: با آغاز ثبتنامها، تا امروز خودروسازان روسی فهرستی شامل بیش از ۲۰۰ قطعه مورد نیاز خود را برای تامین از سوی صنعتگران ایرانی ارائه و ثبت درخواست کردهاند.
وی ضمن تاکید بر اینکه حضور در بازار بزرگ خودروی روسیه، نیازمند پیگیری و ممارست است، گفت: بنابراین بهطور قطع، فقط با یک بار سفر به این کشور، صنعتگران نمیتوانند موفق به کسب سهمی از بازار این همسایه شمالی شوند. رئیس انجمن صنایع همگن قطعهسازان در ادامه با بیان اینکه بهرغم گذشت حدود سه ماه از سال ۱۴۰۳، هنوز وضعیت مطلوبی را در قطعهسازی شاهد نیستیم، تصریح کرد: متاسفانه حتی تولیدات کمتری نسبت به سال گذشته به ثبت رسیده که دلیل اصلی آنعدم گشایش مناسب اعتبارات ارزی برای تامین مواد، ملزومات و قطعات مورد نیاز است؛ بنابراین امیدواریم دستگاههایی همچون بانک مرکزی در روشهای خود تجدیدنظر کرده تا بهبود وضعیت تولید را شاهد باشیم.