پنج میوه که بهتر است خارج از یخچال نگهداری شوند
نکات مهمی را باید در نگهداری میوهها و سبزیجات در یخچال در نظر گرفت. مهمترین مواردی که باید به آنها توجه داشت مربوط به میوههایی است که نباید در یخچال نگهداری شوند.
موز یکی از میوههایی است که بهتر است در دمای اتاق نگهداری شود؛ زیرا در صورت قرار گرفتن در یخچال، پوست موز سیاه میشود و از خوردن آن برای بسیاری از افراد جلوگیری میکند. همچنین، هندوانه و آووکادو هم باید در دمای اتاق نگهداری شوند تا ارزش غذایی آنها کمتر کاهش یابد. آناناس و انبه نیز بهتر است در دمای اتاق نگهداری شوند، زیرا دمای سرد میتواند باعث بدتر شدن طعم و بافت آنها شود. به همین دلیل، برای حفظ طعم و ارزش غذایی میوهها، بهتر است از قرار دادن آنها در یخچال خودداری کنید.
اگرچه قرار دادن غذاها، میوهها و سبزیجات در یخچال به ماندگاری طولانی مدت آنها کمک میکند، اما برخی از مواد غذایی هستند که توصیه نمیشود آنها را در یخچال قرار دهید.
به گزارش بهداشت نیوز، اگرچه قرار دادن غذاها، میوهها و سبزیجات در یخچال به ماندگاری طولانی مدت آنها کمک میکند، اما برخی از مواد غذایی هستند که توصیه نمیشود آنها را در یخچال قرار دهید.
۵ نوع میوه وجود دارد که نباید آنها را در یخچال قرار داد که به شرح زیر است:
موز
موز را هرگز نباید در یخچال نگهداری کرد، زیرا وقتی که سرد میشود، پوست آن شروع به سیاه شدن میکند که ممکن است از خوردن آن برای بسیاری از افراد، به خصوص کودکان جلوگیری کند، علاوه بر این، موز در یخچال به سرعت رسیده نمیشود، بنابراین توصیه میشود آن را در دمای اتاق نگهداری کنید.
هندوانه
بسیاری از افراد این اشتباه را میکنند که هندوانه را در یخچال نگه میدارند تا از فاسد شدن سریع آن جلوگیری کنند، اما با این کار آنتی اکسیدانهای موجود در آن کاهش مییابد و ارزش غذایی آن نیز کاهش مییابد، به همین دلیل کارشناسان توصیه میکنند هندوانه را در یخچال نگهداری نکنید.
آناناس
نگهداری آناناس در یخچال میتواند باعث بدتر شدن بافت و طعم آن شود، بنابراین بهتر است آن را در یخچال قرار ندهید، زیرا خنک شدن میوه باعث میشود که شکل طبیعی آن تغییر کند طراوت آن و از تغییرات ناخواسته در خواص آن جلوگیری میکند، اما در صورتی که آناناس کاملا رسیده باشد، میتوان آن را برای چند روز در یخچال نگهداری کرد تا از کدر شدن بیش از حد آن جلوگیری شود.
انبه
مهم است که انبه را در یخچال نگهداری نکنید، زیرا دمای سرد میتواند روند رسیدن را کاهش دهد و بر طعم و بافت آن تأثیر بگذارد دمای اتاق برای لذت بردن از طعم کامل و آبدار بودن آن.
آووکادو
آووکادو را نباید در یخچال نگهداری کرد زیرا دمای سرد میتواند فرآیند رسیدن را کند کند و باعث سفت شدن آنها شود و همچنین ممکن است بر طعم و بافت آنها تأثیر بگذارد از بافت کرمی آنها لذت ببرید