ایدههای شگفتانگیز برای ناهار جمعه 25 خرداد
هر روز، چیزی برای ناهار درست کردن یک چالش بزرگ است، بخصوص برای افرادی که علاقهی خاصی به آشپزی دارند. این موضوع برای همه افراد، از جمله دانشجوها، خانهدارها و افراد شاغل، مهم است. انتخاب یک غذای خوشمزه و منحصر به فرد برای ناهار میتواند یک چالش باشد.
در این مطلب، پنج پیشنهاد برای غذای ناهار امروز شما معرفی شده است. این پیشنهادات شامل کباب ژاپنی، سوغان سو اردبیلی، دلمه برگ مو با رب انار، پلو قرمز کلمبیایی و لازانیا رولی میشود. هر یک از این غذاها دارای مزهها و ترکیبات منحصر به فردی هستند که میتوانند طیف گستردهای از ذائقهها را پوشش دهند.
از مراجعه به این مطلب در مجله آشپزی تک فانبرای آشنایی با مراحل تهیه هر یک از این غذاها و طعمهای آنها، استفاده کنید. این غذاها باعث شادابی و خوشحالی وعده ناهار شما و عزیزان شما خواهند شد و از طریق یک تجربه آشپزی جذاب و لذتبخش، شما را به دنیای غذاهای خوشمزهی دیگر میبرند.
امروز ناهار چی درست کنم؟ چی بپزم که تکراری نباشه؟ فرقی نمیکند دانشجو باشید، خانهدار یا شاغل، این سوال دغدغه همه افرادی است که به آشپزی علاقه دارند و میخواهند یک ناهار خوشمزه و متفاوت برای خود و عزیزانشان تدارک ببینند.
از این رو ما امروز، در بیست و پنجمین روز خرداد ماه ۱۴۰۳، در این مطلب از تک فانبلاگ به شما ۵ غذای متنوع و خوشمزه پیشنهاد خواهیم کرد تا با توجه به ذائقه خود یکی از آنها را برای ناهار امروزتان تهیه و نوش جان کنید.
پیشنهاد ۵ غذا برای ناهار امروز شما
در ادامه میتوانید با غذاهای متنوع برای ناهار به همراه طرز تهیه آنها آشنا شوید. با ما همراه باشید.
۱- کباب ژاپنی با فیله گوسفندی
کباب ژاپنی، یکی از خوشمزهترین و محبوبترین کبابهاست که با فیله گوشت گوسفندی تهیه میشود و میتوان آن را با نان یا برنج سرو کرد. این کباب طعم و مزه بسیار متفاوت و جذابی دارد. پس اگر به دنبال امتحان کردن طعمهای جدید هستید، از تهیه کباب ژاپنی غافل نشوید.
مراحل تهیه کباب ژاپنی
مراحل تهیه کباب ژاپنی با فیله گوسفندی به شرح زیر است:
ابتدا گوشت را بشویید و درون آبکش گذارید تا آب اضافی آن گرفته شود. با کمک چاقو چربیهای گوشت را بگیرید و گوشت را به صورت نواری با قطر ۱ سانتیمتر برش زنید. گوشتهای برش زده را درون ظرف مناسبی بریزید.اکنون پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک چاقو به صورت نگینی خرد کنید. پیازهای نگینی خرد شده را به گوشت اضافه کنید.سیر را نیز بشویید، پوست بگیرید و آن را با کمک سیر له کن پوره کنید. پوره سیر را به ترکیب گوشت و پیاز درون ظرف اضافه کنید و مواد را به هم زنید.زنجبیل، سس سویا، سس خردل، روغن زیتون و شیره انگور را به مواد گوشتی درون ظرف اضافه کنید. گوشتها را به خوبی زیر و رو کنید تا تمام قسمتهای گوشت با ادویهها طعمدار شود.
برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه کباب ژاپنی کلیک کنید.
۲- سوغان سو اردبیلی
سوغان سو یک غذای ترکی اردبیل و آذربایجان شرقی است که طعم متفاوت و خوشمزه آن موجب شده تا آن را به عنوان وعده کامل غذایی برای ناهار تهیه کنند. سوغان سو یک غذای لذیذ و مقرون به صرفه است که طی مدت زمان کوتاهی آماده میشود و مواد اصلی آن را تخم مرغ و پیاز تشکیل میدهند.
مراحل تهیه سوغان سو اردبیلی
مراحل تهیه سوغان سو اردبیلی به شرح زیر است:
در مرحله اول پیازهای خرد شده را با کمی روغن داخل قابلمه ریخته و کاملا سرخ کنید. پس از سرخ شدن پیازها مقداری آب به آن اضافه کنید و بگذارید بجوشد.پس از جوش آمدن آب و پیاز، رشتهها را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به اندازه ۵ دقیقه داخل آب بجوشد. پس از جوشیدن رشتهها، تخممرغهایی که از قبل داخل کاسه شکستهاید را به آن اضافه کنید، طوری که سفیده و زرده تخممرغ از هم جدا نشوند. مدت کوتاهی زمان دهید تا تخممرغها داخل قابلمه بجوشد.
برای ادامه رسپی این غذای ساده، سریع و خوشمزه روی لینک طرز تهیه سوغان سو اردبیلی کلیک کنید.
۳- دلمه برگ مو با رب انار
فصل بهار فصل رسیدن برگهای تازه و ترد درخت مو است که ما ایرانیها با آن دلمه درست میکنیم. دلمه یک فینگرفود سنتی و خوشمزه است که هم میتواند به عنوان پیش غذا استفاده شود و هم به عنوان غذای اصلی در وعده ناهار.
مراحل تهیه دلمه برگ مو با رب انار
مراحل تهیه دلمه برگ مو با رب انار به شرح زیر است:
قبل از اینکه شروع به پخت غذا کنیم لازم است برنج و لپه را به مدت یک ساعت در آب خیس کنیم و سپس به صورت جداگانه آنها را بپزیم. (برنج و لپه باید نیم پز شوند)در این مرحله پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه سرخ میکنیم. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه ادویهها به پیاز اضافه کرده و اجازه میدهیم خوب تفت بخورد. بعد از آن سبزی را به مواد اضافه میکنیم و مجدد تفت میدهیم تا جایی که آب سبزیها کشیده شود و تغییر رنگ دهد.حال برنج و لپه که از قبل نیم پز کردهایم را به سس گوشت اضافه کرده و دست آخر هم زرشک را میافزاییم و بعد از یک دقیقه مواد را از روی حرارت بر میداریم.سپس برگ موها را داخل آب جوش ریخته و به مدت یک دقیقه میگذاریم تا بپزد. سپس از آب داغ خارج کرده و روی آن را آب سرد میریزیم.در ادامه مقداری از مواد را وسط برگ مو قرار داده و اطراف برگ را روی هم جمع میکنیم. این کار را تا جایی ادامه میدهیم که برگها تمام شوند و سپس سراغ مرحله بعد میرویم.
برای ادامه رسپی این غذای لذیذ و پرطرفدار روی لینک طرز تهیه دلمه برگ مو با رب انار کلیک کنید.
۴- پلو قرمز کلمبیایی
پلو قرمز کلمبیایی یک نوع غذای خوشمزه است که طعم آن با ذائقه ما ایرانیها همخوانی زیادی دارد. برای تهیه این غذا از ترکیب ران مرغ، سبزیجات و چاشنیهای مختلف استفاده میشود که شما میتوانید آن را برای ناهار امروزتان تهیه و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
مراحل تهیه پلو قرمز کلمبیایی
مراحل تهیه پلو قرمز کلمبیایی به شرح زیر است:
برای شروع باید برنج را بشویید و چند دور آبکشی کنید تا آب آن کاملا زلال و تمیز شود. در ادامه آن را همراه با مقداری آب در ظرف بریزید و برای حدود یک تا ۲ ساعت بخیسانید.مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و بعد مرغ را اضافه کنید. در ادامه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مرغ بزنید و مرغ را برای چند دقیقه با ادویهها سرخ کنید تا بوی خامی ادویهها گرفته شود و مرغ کمی سرخ شود. به خاطر داشته باشید که در این مرحله نباید رنگ مرغ تیره شود.سپس شعله گاز را کم کنید تا مواد به آرامی سرخ شوند. در ادامه هویج را بشویید و خرد کنید و در ماهیتابه بریزید. پیاز را بشویید و بعد از جدا کردن پوست به صورت خلالی یا نگینی ریز خرد کنید و به سایر مواد اضافه کنید.در ادامه نوبت اضافه کردن سیر رنده شده به ماهیتابه است. همه مواد را با هم تفت دهید تا نرم شوند. سپس فلفل قرمز یا فلفل سبز را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر صبر کنید تا همه مواد با هم سرخ شوند.در این مرحله باید گوجه فرنگی رنده شده و رب گوجه را به مواد اضافه کنید و مواد را برای چند دقیقه سرخ کنید تا بوی خامی رب گرفته شود. در ادامه مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد بزنید و بعد آب مرغ اضافه کنید.
برای ادامه رسپی این غذای متفاوت و مخصوص روی لینک طرز تهیه پلو قرمز کلمبیایی کلیک کنید.
۵- لازانیا رولی
لازانیا یک غذای ایتالیایی لذیذ است که اکثر ما حداقل یکبار تجربه درست کردن آن را داشتهایم. انواع لازانیا را مواد میانی آن مشخص میکند. شما میتوانید بنا به سلیقه از سس کلاسیک یا انواع مواد دیگر مثل سبزیجات یا مرغ برای مواد میانی آن استفاده کنید.
آموزش امروز اما بیشتر بر شکل لازانیا تاکید دارد یعنی به جای اینکه ورقههای لازانیا را به شکل ساده کف ظرف پهن کنیم میخواهیم به شکل رولی آن را درست کنیم که بر جذابیت ظاهری آن هم افزوده میشود و برای مهمانیها یک غذای ایده عال به حساب میآید.
مراحل تهیه لازانیا رولی با سس بشامل
مراحل تهیه لازانیا رولی با سس بشامل به شرح زیر است:
ابتدا پیاز را نگینی ریز خرد میکنیم و داخل تابه با کمی روغن تفت میدهیم تا سبک شود. سپس سیر پوره شده را اضافه میکنیم و بعد از آن که عطر سیر خارج شد گوشت چرخ کرده را به همراه ادویهها و آویشن اضافه میکنیم.سپس فلفل دلمه نگینی شده را به همراه قارچ خرد شده اضافه میکنیم. بعد از آن که مواد با هم تفت خوردند و یکدست شدند رب و نمک را اضافه کرده و کمی بعد تابه را از روی حرارت بر میداریم.برای درست کردن سس، ابتدا داخل یک تابه کره را میریزیم و صبر میکنیم تا ذوب شود. سپس آرد را اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی آرد از بین برود.بعد از آن نوبت شیر است که باید به دمای محیط رسیده باشد. به تدریج شیر را به آن اضافه میکنیم و در نهایت کمی نمک و فلفل میزنیم و صبر میکنیم تا سس کمی غلیظ شود.
برای ادامه رسپی این غذای بین المللی پرطرفدار و لذیذ روی لینک طرز تهیه لازانیا رولی کلیک کنید.
در این مطلب از مجله آشپزی تک فانلیستی متنوع از غذاهای مناسب برای وعده ناهار را در اختیارتان قرار دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این غذاهای خوشعطر و خوشمزه را در برنامه غذاییتان جای دهید و از طعم بینظیر آنها نهایت لذت را ببرید.