۸ دستور پخت سریع برای لذت بخش ترین غذاها
در این متن، به شما توصیه شده است که در شرایطی که فرصت بسیار کمی برای آماده کردن غذا دارید، میتوانید در کمترین زمان ممکن غذاهای خوشمزه و لذیذی آماده کنید. انواع غذاهایی معرفی شدهاند که سرعت در آمادهسازی آنها مهم است، اما همچنان میتوانید لذت آشپزی و خوراک استفاده کنید.
از جمله غذاهای معرفی شده استانبولی پلو، باقلا قاتق، آبدوغخیار، پاستا، میرزا قاسمی، گراتن سیب زمینی، کشک و بادمجان و کوکوی سیبزمینی است. هر یک از این غذاها ویژگیهای خاص خود را دارند و در زمان کمتری قابل آمادهسازی هستند.
همچنین، توصیه شده است که در آشپزخانه به تنوع غذایی دقت کنید و از انواع مختلف مواد غذایی برای آمادهسازی وعدههای غذایی خود استفاده کنید. این روش باعث میشود که ذائقه شما تنوع بیشتری را تجربه کند و از خوردن یکنواخت غذاها خسته نشوید.
برایتان پیش آمده که فرصت کافی نداشته باشید و بخواهید خیلی سریع یک غذای خوشمزه درست کنید؟ اصلا نگران نباشید شما در کمترین زمان ممکن میتوانید یک غذای خوشمزه و لذیذ درست کنید.
به گزارش چی شی، غذاهای ساده با مواد کم و در کمترین زمان ممکن درست میشوند.
۱- استانبولی پلو
طرز تهیه استانبولی پلو در بعضی خانهها متفاوت است. گاهی استانبولی پلو با گوشت یا استانبولی با سبزیجات معطر تهیه میشود؛ گاهی هم فقط با گوجه و سیبزمینی است.
۲- باقلا قاتق
باقلاقاتق یکی از غذاهای محلی استان گیلان و گیاهی است. این غذا ترکیبی از انواع طعمهای جذاب است و سریع هم درست میشود.
۳- آبدوغخیار
آبدوغخیار یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که به عنوان یک غذای فصلی بسیار محبوب محسوب میشود. آبدوغخیار، چون خنک سرو است، بیشتر در فصل تابستان تهیه میشود.
۴- پاستا
ذائقه ما به گونهای است که اگر یک غذا را زیاد بخوریم از آن زده میشویم تا مدتی اصلا به آن لب نمیزنیم. بهتر است حواسمان به تنوع غذایی هم باشد؛ با ماکارونی و گوشتچرخ کرده چند نوع غذای مختلف میشود درست کرد.
۵- میرزا قاسمی
میرزا قاسمی یا همان غذایی که همه ما را کنجکاو دلیل نامگذاریاش کرده، یکی دیگر از غذاهای همهپسند گیلانی است که به عنوان پیشغذا و غذای اصلی سرو میشود.
۶- گراتن سیب زمینی
گراتن سیبزمینی از جمله غذاهای ساده و خوشمزه به خصوص برای روزهایی است که ایده خاصی برای ناهار و شام ندارید. گراتن سیبزمینی را که غذایی با ریشه فرانسوی است به روشهای مختلف درست میکنند: با قارچ یا بدون قارچ، با گوشت یا بادمجان و البته با سس بشامل.
۷- کشک و بادمجان
در بسیاری از غذاهای ایرانی از بادمجان استفاده میشود، کشک هم محصول اصیل و صد درصد ایرانی است که طعمی خاص همراه با کمی شوری و ترشی به غذا میدهد. بادمجان به روشهای مختلف در غذاها استفاده میشود، میتوانید آن را به صورت کبابی یا سرخشده در غذا به کار ببرید. برای تهیه کشک و بادمجان، این غذای خوش طعم و ساده از هر دو نوع روش گفته شده میتوان استفاده کرد.
۸- کوکوی سیبزمینی
کوکوی سیبزمینی اصولا از جمله غذاهایی است که سریع و راحت درست میشود. حالا تصور کنید اگر بخواهیم آن را با سرعت بیشتری آماده کنیم، چه باید بکنیم؟ درست حدس زدید؛ تنها راه، حذف زمان پخت سیبزمینیها و در نتیجه استفاده از سیبزمینی به صورت خام است.