نکتهی قابل توجه: ترکیب فوقالعادهی شربت آلبالو
شربت آلبالو یکی از نوشیدنیهای محبوب و پرطرفدار در فصلهای گرم سال است. اما برای داشتن یک شربت آلبالوی خانگی با رنگ قرمز یاقوتی و طعم دلنشین، باید توجه کافی به نکات مهمی داشته باشیم.
اولین راز برای خوشرنگ شدن شربت آلبالو، انتخاب آلبالوهای تازه، رسیده و قرمز رنگ است. همچنین استفاده از مخلوط آلبالوهای قرمز و سیاه نیز میتواند به رنگ زیباتری برساند.
پس از انتخاب آلبالو، باید قابلمه و حرارت مناسب برای پخت شربت را انتخاب کنیم. حرارت زیاد باعث کارامل شدن قند موجود در شربت و تیره شدن رنگ آن میشود.
مهمترین نکته در پخت شربت آلبالو این است که از آلبالوهای هسته دار استفاده کنید و هسته آلبالو حاوی رنگدانههای طبیعی است که به خوشرنگتر شدن شربت کمک میکند.
در نهایت، برای خوشرنگتر شدن شربت آلبالو میتوانید از آبلیمو، زعفران یا آب لبو استفاده کنید و با رعایت نکات مهم مراقبتی، لذت بردن از آن را به دست بیاورید.
شربت آلبالو علاوه بر طعم دلنشین، به دلیل رنگ قرمز یاقوتی خود نیز شناخته میشود. اما گاهی اوقات ممکن است شربت آلبالوی خانگی به رنگ دلخواه نرسد و کمی کمرنگ یا قهوهای به نظر برسد. در این مقاله از تک فانبلاگ، به ارائه راهکارهایی برای خوشرنگ شدن شربت آلبالو خانگی میپردازیم.
۱۰ راز خوشرنگ شدن شربت آلبالو خانگی
در ادامه به رازهای خوشرنگ شدن شربت آلبالو اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.
۱- انتخاب آلبالو
آلبالوهای تازه، رسیده و قرمز رنگ، شربت خوش رنگتری به شما میدهند. استفاده از آلبالوهای نارس، له شده یا کمرنگ، رنگ شربت را کدر و قهوهای میکند. میتوانید از مخلوط آلبالوهای قرمز و سیاه استفاده کنید. آلبالوهای سیاه، رنگ تیرهتری دارند و میتوانند به شربت شما رنگ بیشتری بدهند.
۲- انتخاب قابلمه و حرارت مناسب برای پخت
آلبالوها را قبل از پخت به خوبی بشویید و ساقه آنها را جدا کنید. از قابلمه استیل یا لعابی برای پخت شربت استفاده کنید. قابلمههای مسی یا چدنی ممکن است با رنگ شربت واکنش نشان دهند و باعث کدر شدن آن شوند.
شربت را با حرارت ملایم بپزید. حرارت زیاد باعث کاراملی شدن قند موجود در شربت و تیره شدن رنگ آن میشود. در زمان پخت شربت از آلبالوهای هسته دار استفاده کنید. هسته آلبالو حاوی رنگدانههای طبیعی است که به خوش رنگتر شدن شربت کمک میکند.
۳- جدا کردن کف شربت در زمان پخت
در حین پخت، کف روی شربت را با قاشق جمع آوری کنید. کف میتواند باعث کدر شدن شربت شود.
۴- مقدار مناسب آب به آلبالوها اضافه نکنید
از اضافه کردن آب زیاد به شربت خودداری کنید. هر چه آب بیشتری اضافه کنید، شربت شما رقیقتر و کمرنگتر میشود.
۵- استفاده از آبلیمو
در ۱۰ دقیقه آخر پخت، میتوانید از کمی آب لیمو یا جوهر لیمو استفاده کنید. اسید موجود در آب لیمو به تثبیت رنگ شربت کمک می کند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت آلبالو
۶- نگهداری صحیح
شربت آلبالو را در بطریهای شیشهای دربدار در یخچال نگهداری کنید. نور خورشید میتواند باعث کمرنگ شدن رنگ شربت شود. شربت خنک طعم و رنگ بهتری دارد.
۷- استفاده از محلول زعفران
میتوانید از کمی زعفران دم کرده برای خوشرنگتر شدن شربت آلبالو استفاده کنید. زعفران علاوه بر رنگ، طعم و عطر دلنشینی نیز به شربت شما میدهد.
۸- استفاده از آب لبو یا آب تمشک
به ازای هر ۱ کیلوگرم آلبالو، از ۱/۲ پیمانه آب لبو یا آب تمشک استفاده کنید. این کار به طور طبیعی رنگ شربت شما را قرمزتر میکند.
بیشتر بخوانید: ترفندهای رفع شیرینی زیاد شربت آلبالو
۹- خیساندن آلبالو
قبل از پخت، آلبالوها را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید. این کار باعث میشود که رنگ آلبالوها بهتر در شربت حل شود.
۱۰- استفاده از پودر ژله قرمز
از کمی پودر ژله قرمز استفاده کنید. پودر ژله نه تنها رنگ شربت شما را قرمزتر میکند، بلکه به غلیظ شدن آن نیز کمک میکند.
شربت آلبالو یکی از نوشیدنیهای محبوب و پرطرفدار در فصلهای گرم سال است. با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی تک فانمیتوانید شربت آلبالوی خانگی با رنگ قرمز یاقوتی و دلنشین تهیه کنید که از نوشیدن آن لذت ببرید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.