ژله هندوانه: حضور شیرینی در مجالس تابستانی
ژله در پوست هندوانه به عنوان یک دسر خنک و خوشمزه بسیار محبوب در فصل تابستان است. این دسر زیبا و خوشمزه را میتوان به راحتی در خانه تهیه کرد. برای تهیه این دسر لذت بخش، ابتدا باید مواد لازم برای آن را آماده کنید. این مواد عبارتند از یک عدد هندوانه متوسط، پودر ژله آلبالو یا توت فرنگی، آب جوش، شکر، میوه برای تزیین و شکر.
مراحل تهیه ژله در پوست هندوانه شامل آماده سازی ژله، آماده سازی هندوانه، پر کردن هندوانه از ژله، تزیین و سرو ژله است. بعد از آماده سازی ماده اولیه ژله، پوست هندوانه را به دقت باز کرده و محتویات آن را خارج کرده و سپس آن را به دقت پر کرده.
با تزیین ژله در پوست هندوانه با میوههای مختلف میتوانید ظاهری جذاب و زیبا برای دسر خود ایجاد کنید. در نهایت، با یخچال یا فریزر کردن دسر، ژله در پوست هندوانه آماده سرو شدن خواهد بود. این دسر زیبا و خوشمزه میتواند یک گزینه عالی برای مهمانیها یا دورهمیها باشد.
ژله در پوست هندوانه، یک دسر خنک، خوشمزه و پرطرفدار تابستانی است که طرز تهیه آسانی دارد و به راحتی میتوان آن را در خانه درست کرد. در این مقاله از تک فانبلاگ، طرز تهیه ژله در پوست هندوانه را به صورت کامل و با تمام فوت و فن هایش به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه ژله در پوست هندوانه
مواد لازم جهت تهیه این ژله مجلسی به شرح زیر است:
هندوانه۱ عدد متوسطپودر ژله آلبالو، هندوانه یا توت فرنگی۲ بستهآب جوشبه مقدار لازمشکر (اختیاری)به مقدار دلخواهمیوه برای تزیین (اختیاری)به مقدار دلخواه
مراحل تهیه ژله در پوست هندوانه
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه ۵-۸ دقیقه و مدت زمان استراحت تا سرو این دسر ۳-۴ ساعت است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۵-۴ نفر است.درجه سختی تهیه این دسر در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی ژله
برای هر بسته ژله، پودر ژله را به مقدار لازم با آب جوش مخلوط کنید. میزان آب جوش را طبق دستور روی بسته پودر ژله تنظیم کنید.
اگر میخواهید ژله شیرینتری داشته باشید، میتوانید به هر لیوان آب جوش، ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید.
محلول ژله را به آرامی هم بزنید تا کاملاً حل شود. صبر کنید تا ژله کمی خنک شود،
اگر میخواهید ژله شما طعم میوهای داشته باشد، میتوانید از آب میوه به جای آب جوش برای حل کردن پودر ژله استفاده کنید.
میتوانید از پودر ژلاتین نیز برای تهیه این دسر استفاده کنید.
مرحله دوم: آماده سازی هندوانه
هندوانه را به دقت بشویید و خشک کنید. برای تهیه ژله در پوست هندوانه، از هندوانهای با پوست ضخیم و سالم استفاده کنید.
با استفاده از یک چاقوی تیز، قسمت بالای هندوانه را به صورت دایرهای برش بزنید و دربی برای آن درست کنید.
با استفاده از یک قاشق، محتویات هندوانه را به آرامی خارج کنید. مراقب باشید که پوست هندوانه را سوراخ نکنید.
داخل هندوانه را با دستمال کاغذی خشک کنید.
ضخامت پوست هندوانه باید بهاندازهای باشد که به راحتی بتوانید ژله را داخل آن بریزید و برش بزنید. اگر پوست هندوانه خیلی نازک باشد، ممکن است ژله هنگام برش زدن خرد شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه ژله خرده شیشه
مرحله سوم: پر کردن هندوانه از ژله
ژله را به آرامی داخل پوست هندوانه بریزید و مراقب باشید که لبریز نشود.
برای اینکه ژله شما رنگهای متنوعتری داشته باشد، میتوانید از چند رنگ ژله به صورت همزمان استفاده کنید. هر لایه ژله را قبل از ریختن لایه بعدی، کمی در یخچال قرار دهید تا سفت شود. این کار باعث میشود که لایههای ژله از هم جدا نشوند.
مرحله چهارم: تزیین و سرو ژله
میتوانید از میوههای دلخواه مانند توت فرنگی، انگور، کیوی و… برای تزیین ژله استفاده کنید.
میوهها را به صورت دلخواه برش دهید و روی ژله قرار دهید.
درب هندوانه را روی آن قرار دهید و ژله را به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد. اگر می خواهید ژله زودتر سفت شود، می توانید آن را در فریزر قرار دهید.
پس از اینکه ژله کاملاً سفت شد، هندوانه را از یخچال خارج کنید و با یک چاقوی تیز آن را به صورت دلخواه برش بزنید.
ژله در پوست هندوانه را میتوانید به عنوان یک دسر برای مهمانیها و یا دورهمیها نیز سرو کنید.
با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی تک فانمیتوانید یک ژله زیبا و خوشمزه در پوست هندوانه تهیه کنید. این دسر به دلیل استفاده از هندوانه به عنوان ظرف، ظاهری بسیار زیبا و منحصربهفرد دارد و میتواند زینت بخش سفرههای شما باشد.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.