تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

چگونه گرما می‌تواند قلب را به چاله افکند؟

گرما بر انواع مختلف از بدن تاثیر می‌گذارد. در بخش قلب، گرما می‌تواند ضربان قلب را افزایش دهد و فشار خون را کاهش دهد که این امر می‌تواند منجر به افزایش خطر حمله قلبی شود. در سیستم خون رسانی، گرما می‌تواند لخته‌های خون را تشکیل دهد و منجر به کاهش خون رسانی به اندام‌های حیاتی شود. در سیستم عصبی، گرما می‌تواند منجر به سردرد، غش، سرگیجه و تشنج شود و همچنین می‌تواند سطح هوشیاری را کاهش دهد.

از طرفی، در سیستم کلیه گرما می‌تواند منجر به اختلال در رسیدن خون و اکسیژن به کلیه، کاهش کارکرد کلیه و کاهش تولید ادرار و اختلال در عملکرد آن‌ها شود. در دستگاه گوارش، گرما می‌تواند به تهوع و استفراغ منجر شده و آسیب رسیدن به روده را ایجاد کند. در آخر، روی سیستم عضلانی بدن نیز تاثیرات زیادی دارد و می‌تواند منجر به گرفتگی عضلات و اسپاسم آن‌ها شود.

گرما اثر مستقیمی روی قلب، گردش خون، پوست، سیستم عصبی، کلیه، دستگاه گوارش و ماهیچه‌ها دارد. در بخش قلب، گرما باعث افزایش ضربان، کاهش ناگهانی فشار شده و خطر حمله قلبی را افزایش می‌دهد.

به گزارش تابناک، در بخش سیستم خون رسانی، گرما باعث لختگی و کاهش خون رسانی به اندام‌های حیاتی می‌شود. عرق کردن بیش از حد و بهم خوردن مکانیزم عرق ریزی و حس گرم شدن به محض لمس پوست از تاثیرات گرما روی پوست است.

سردرد، غش، سرگیجه، تشنج، کاهش سطح هوشیاری و اختلال عملکرد؛ تاثیرات گرما روی سیستم عصبی بدن است. اما تاثیری که گرما روی سیستم کلیه می‌گذارد شامل اختلال در رسیدن خون و اکسیژن به کلیه، کاهش کارکرد کلیه و کاهش تولید ادرار و اختلال کلی در عملکرد کلیه است.

تهوع و استفراغ و آسیب رسیدن به روده از تاثیرات گرما روی دستگاه گوارش است. اختلال در عملکرد ماهیچه‌ها، گرفتگی عضلات ناشی از کم آبی و اسپاسم از تاثیرات گرمای زیاد روی سیستم عضلانی بدن است.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!