سیبزمینی شکم پُر: رازی برای طعم بهتر و سیری بیشتر
سیب زمینی شکم پر یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که برای افراد بسیار جذاب است. این غذا با ترکیبات مختلفی مثل گوشت چرخ کرده، پیاز، سیر، گوجه فرنگی، جعفری، روغن، زردچوبه و نمک تهیه می شود. طبق دستور پخت، پیاز و سیر را تفت داده و سپس گوشت چرخ کرده و ترکیبات دیگر را اضافه کرده و هم بزنید. سیب زمینی ها را کمی پخته و برشته، داخلشان مواد تهیه شده را قرار دهید و درون فر بدهید تا آماده شود. این غذا معمولاً به عنوان شام یا عصرانه مناسب است و برای کودکان و بزرگسالان مناسب است. طبق این دستور، می توانید یک سیب زمینی شکم پر خوشمزه و لذیذ درست کنید و از آن لذت ببرید.
همشهری آنلاین نوشت: سیب زمینی شکم پر یک غذای ساده و خوشمزه است که بچهها و بزرگترها عاشق آن هستند. این غذا بسته به ذائقه افراد، با مواد بسیار متنوعی درست می شود و میتواند یک گزینه خوب برای شام یا عصرانه باشد؛ یا به عنوان پیشغذا در کنار وعدههای غذایی سرو شود.
اگر میخواهید طرز تهیه این غذای خوش مزه را یاد بگیرید، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی درشت: ۴ عدد
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
سیر: یک حبه
گوجه فرنگی: یک عدد
جعفری خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
روغن، زردچوبه، و نمک: به میزان کافی
تعداد نفرات: ۴ نفر
مدت زمان پخت: یک ساعت
مناسب: کودکان و بزرگسالان
دستور پخت:
پیاز را نگینی خرد کرده و با سیر رنده شده در کره تفت دهید تا نرم شود.گوشت چرخکرده را به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا رنگ آن تغییر کند.نمک، فلفل سیاه و زردچوبه و جعفری ساطوری را هم اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.سیبزمینی را با پوست و کمی آب روی حرارت گذاشته تا کمی نرم شود. سپس با قاشق مرباخوری داخل آن را به شکل گرد درآورید. توجه کنید که دیواره سیب زمینی باید حداقل یک سانتیمتر باشد تا له نشود.از مواد به اندازه کافی بردارید و داخل سیب زمینی بریزید و داخل سینی فر چیده و اجازه دهید ۲۰ دقیقه بماند تا پخته و برشته شود.
راضیه میرزاحیدری