رمانس شیرینیهای عید قربان: اسرار طرز تهیه شیرینیهای خاص این عید در مجله تصویر زندگی
شیرینی بره یکی از شیرینیهای خاص و مورد علاقهی بسیاری از افراد در عید قربان است. این شیرینی به دلیل طعم و خواص غذایی که دارد، مخصوصاً در این روزهای عید بسیار مورد توجه قرار میگیرد. برای تهیه شیرینی بره، ابتدا لازم است گندم را خیس کرده و آن را بپزانیم. سپس تا زمینهی خمیر بره آماده شود، از شیر، شکر، روغن و کره استفاده میشود. برای تزیین شیرینی بره معمولاً از خرما یا پسته استفاده میشود. این شیرینی بسیار خوشطعم و مقوی است و همواره به عنوان هدیه ارزشمند و خاصی در میان خانوادهها به اشتراک گذاشته میشود.
شیرینی بره های خوشگل و خوشمزه ای که می بینید مناسب عید قربان هستند. ضمنا به خاطر ظاهر زیباش برای بچه ها هیجان انگیز و جالبه . امیدوارم این شیرینی خوشمزه و بامزه رو برای عید قربان آماده کنید و در کنار عزیزان لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه شیرینی مخصوص عید قربان
کره نرم۱۲۵ گرمپودر شکرنصف پیمانهروغن مایعیک چهارم پیمانهماستیک چهارم پیمانهبیکینگ پودریک دوم قاشق چایخوریوانیلیک هشتم قاشق چایخورینشاسته ذرتیک چهارم پیمانهپودر کاکائو۳ قاشق غذاخوریآردحدود ۲ لیوانآماده سازی:۶۰ دقیقهزمان پخت:۳۰ دقیقهمجموع زمان پخت:۹۰ دقیقه
طرز تهیه شیرینی بره مخصوص عید قربان
کره را در دمای بیرون از یخچال قرار دهید تا کاملاً نرم شود. پودر شکر، بیکینگ پودر، وانیل، نشاسته ذرت و آرد را با هم مخلوط کرده و الک کنید. به صورت تپه ای داخل کاسه بزرگی بریزید و وسط آن را باز کنید.
کره نرم شده، روغن مایع و ماست را مخلوط کرده کمی با چنگال هم بزنید و در وسط مخلوط مواد خشک بریزید و کم کم با چنگال هم بزنید و بعد از مخلوط شدن با دست به آرامی مواد را به خورد یکدیگر بدهید. ( زیاد ورز ندهید!! همینقدر که مخلوط شد و خمیر جمع شد کافیست! ورز دادنِ زیادِ خمیر شیرینی، باعث به روغن افتادن و در نهایت خشک و سفت شدن شیرینی میشود! )
در این مرحله خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و سه قاشق پودر کاکائو را به نیمی از خمیر اضافه کنید.اگر خمیر سفید هنوز چسبناک است و نیاز به آرد دارد، قاشق قاشق به آن آرد اضافه کرده و مخلوط کنید تا حدی که به دست نچسبد و یک گلوله خمیر صاف بدست آید. ( اضافه کردن بیش از حد آرد باعث خشکی شیرینی میشود، آرد را کم کم اضافه کنید! )
دو رنگ خمیر آماده را در چند لایه سلفون بپیچید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید. خمیر ساده را با وردنه به قطر یک سانتی متر باز کنید.
با یک کاتر گرد کنگره دار، بدن گوسفند را قالب میزنیم و به وسیله یک کاتر گل کوچک خطوطی روی آن ایجاد میکنیم. یک تکه خمیر بیضی شکلِ شکلاتی برای صورت و دو خمیر یک اندازه بیضی شکلِ کوچکتر برای گوشهای بره استفاده میکنیم.
چشم ها را نیز شکل داده و سپس از خمیر سفید رنگ به وسیله کاتر گل کوچک برش زده و روی سر آن قرار میدهیم.
تمام کوکی ها را به همینصورت شکل داده و داخل سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم.
فر را از یک ربع قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.سپس شیرینی ها را در طبقه وسط فر، به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که دور شیرینی ها شروع به تغییر رنگ جزئی بدهد، بپزید.
نوش جان