تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

نکات ضروری برای تهیه دلمه فلفل: اسرار بهترین طعم دلمه‌ای

دلمه فلفل دلمه‌ای یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در فرهنگ غذایی ایرانی است که با مواد اولیه ارزان قیمت و راحت تهیه می‌شود. این دلمه با ترکیب برنج، گوشت چرخ کرده، سبزی‌ها و طعم دلچسب فلفل دلمه‌ای آماده می‌شود. برای تهیه دلمه فلفل دلمه‌ای از موادی نظیر فلفل دلمه‌ای، برنج، گوشت چرخ کرده، لپه، پیاز، سبزی‌ها، رب گوجه فرنگی و ادویه‌های مختلف استفاده می‌شود. مراحل تهیه این دلمه شامل آماده‌سازی لپه و برنج، پخت برنج و لپه، تفت دادن پیاز و گوشت، اضافه کردن سبزی‌ها و برنج و لپه پخته شده، پر کردن فلفل دلمه‌ای‌ها، آماده‌سازی سس و پخت دلمه‌ها می‌باشد. این دلمه‌ها پس از پختن و سرو، می‌توانند با نان خوراکی یا سالاد مخصوص سرو شوند و تجربه خوشمزه ای برای شما و عزیزانتان خلق کنند.

دلمه فلفل دلمه‌ای یکی از انواع دلمه‌های بسیار محبوب و پرطرفدار است که به روش‌های مختلفی و با مواد اولیه متنوعی تهیه می‌شود و شما می‌توانید آن را برای ناهار یا شام تهیه و سرو کنید. در ادامه با تک فانبلاگ همراه باشید تا طرز تهیه این دلمه خوشمزه را برایتان شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه فلفل دلمه‌ای

مواد لازم جهت تهیه فلفل دلمه‌ای به شرح زیر است:

برنج۱/۲ پیمانهگوشت چرخ کرده۲۰۰ گرمفلفل دلمه‌ای۴ عددلپه۱/۴ پیمانهسبزی دلمه۱۵۰ گرمرب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوریکره۲۵ گرمپیاز۱ عددآب جوش۱ پیمانهنمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه مقدار دلخواهروغنبه مقدار لازم

مراحل تهیه دلمه فلفل دلمه‌ای

مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه این دلمه ۶۰-۹۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این دلمه‌ها در دسته‌بندی متوسط قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی لپه

لپه را تمیز کنید و بشویید، آن را با مقداری آب خیس کنید.

بهتر اس از چند ساعت قبل از طبخ دلمه، لپه‌ها را با آب بخیسانید. خیساندن حبوبات پیش از پخت آن‌ها، روند پخت را سریع‌تر می‌کند و میزان زیادی از نفخ آن‌ها را می‌گیرد.

برنج را نیز به همین ترتیب تمیز کنید، بشویید و آن را با مقداری آب خیس کنید.

مرحله دوم: پخت برنج و لپه

لپه‌های خیسانده شده و برنج را در قابلمه مناسبی بریزید. مقداری نمک، آب و روغن به قابلمه اضافه کنید.

قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید و ۳۰-۴۰ دقیقه زمان دهید تا برنج و لپه به خوبی بپزند و نرم شوند.

مرحله سوم: آماده سازی پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید، آن را به صورت نگینی خرد کنید.

درون تابه مناسبی مقداری روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید.

پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی

مرحله چهارم: افزودن گوشت چرخ کرده و ادویه‌ها

گوشت چرخ کرده را به پیازهای درون تابه اضافه کنید. چند دقیقه‌ای تفت دهید تا گوشت از حالت خامی خارج شود.

در همین مرحله مقداری زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به محتوای درون تابه اضافه کنید و مجدد چند دقیقه‌ای تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله پنجم: افزودن سبزی دلمه

سبزی‌های خرد شده را به محتوای درون تابه اضافه کنید. چند دقیقه‌ای تفت دهید تا آب اضافی سبزی‌ها گرفته شود.

مرحله ششم: افزودن برنج و لپه پخته شده

لپه‌ و برنج پخته شده را به محتوای درون تابه بیفزایید. همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کنید.

مرحله هفتم: آماده سازی فلفل دلمه‌ای‌

فلفل دلمه‌ای‌ها را بشویید و سر آن‌ها را جدا سازید. درون فلفل دلمه‌ای‌ها را خالی کنید.

از مواد گوشت و برنج درون فلفل دلمه‌ای قرار دهید و درب فلفل دلمه‌ها را ببندید.

تمام فلفل‌ها را به همین ترتیب پر کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دلمه پیاز به روش سنتی

مرحله هشتم: آماده سازی سس دلمه

درون قابلمه‌ای که قصد طبخ دلمه‌ها را دارید کمی کره بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید و منتظر بمانید تا کره ذوب شود.

رب گوجه فرنگی را به کره اضافه کنید و چند دقیقه‌ای تفت دهید تا رب رنگ باز کند و بوی خامی آن گرفته شود.

حال فلفل دلمه‌ای‌های پر شده را در کنار هم در قابلمه بچینید. آب جوش را به آن‌ها اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید.

حرارت را کم کنید و ۲۵-۳۵ دقیقه زمان دهید تا دلمه‌ها بپزند و نرم شوند.

پس از پخت دلمه‌ها را در ظرف سرو بچینید. دلمه فلفل دلمه‌ای بسیار خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوش جان کردن است.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی تک فانمورد توجه شما علاقه‌مندان به آشپزی و غذاهای سنتی قرار گرفته باشد و شما نیز همانند روش بالا این دلمه‌های بسیار خوشمزه را تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیش‌بند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعت‌ها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگ‌تر که شدم به صورت تخصصی‌تر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا  فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی‌ها و شیرین کردن کام آدم‌ها دارم.
حالا خیلی  خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با  تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان  بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!