نوشیدنی خوشطعم از ترکیه: بلن تاوا، به علت طعم لذیذ گوشت گوسفندی
بلن تاوا یک غذای سنتی و لذیذ ترکیهای است که با استفاده از مواد اصیل و اساسی تهیه میشود. این غذا در فر پخته شده و طعم و مزهای خاص و منحصر به فرد دارد که هر کسی را مجذوب خود میکند. برای تهیه بلن تاوا نیاز به موادی از قبیل گوشت گوسفندی، گوجه، پیاز، فلفل، سیر و مواد دیگر دارید. مراحل تهیه این غذا شامل آمادهسازی مواد، مزهدار کردن و پخت در فر میشود. بعد از پخت، میتوانید بلن تاوا را روی آتش گریل فر پخته و سرو کنید. این غذا را میتوانید همراه با برنج یا نان سرو کنید. با دنبال کردن این دستورپخت ساده و آسان میتوانید یک وعده غذایی شاد و خوشمزه را برای خانواده خود ارائه دهید.
اگر به دنبال غذایی خوشمزه و اصیل ترکی هستید، بلن تاوا را امتحان کنید. این غذای سنتی و لذیذ به سادگی در فر قابل تهیه بوده و طعم فوقالعادهای دارد، به طوری که شما را مجذوب خود خواهد کرد. در ادامه با تک فانبلاگ همراه باشید تا با طرز تهیه بلن تاوا ترکیهای آشنا شوید.
مواد لازم جهت تهیه بلن تاوا ترکیهای
برای تهیه بلن تاوا ترکیهای به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
گوشت گوسفندی۶۰۰ گرمگوجه فرنگی۴ عددپیاز۲ عددسیر۴ حبهفلفل سبز۴ عددفلفل قرمز۱ عددکره۱۰۰ گرمپاپریکابه مقدار لازمنمک و فلفل سیاهبه مقدار لازمآویشنبه مقدار لازمدنبه خرد شده (اختیاری)به مقدار لازم
مراحل تهیه بلن تاوا ترکیهای
مراحل تهیه بلن تاوا ترکیهای به شرح زیر است:
مرحله اول: آماده سازی مواد
گوشت گوسفندی را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید، سپس به گوشت اضافه کنید. فلفل سبز، فلفل قرمز، سیر و گوجه فرنگی را نیز به صورت نگینی خرد کرده و به مواد داخل کاسه بیفزایید.
مرحله دوم: مزه دار کردن مواد
نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا را به مقدار دلخواه اضافه کنید و مواد را به آرامی مخلوط کنید تا به طور کامل با هم ترکیب شوند.
مرحله سوم: پخت در فر
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در این فاصله، کره را ذوب کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی دو لایه بپوشانید. مخلوط گوشت و سبزیجات را به طور یکنواخت در سینی فر پخش کنید و کره ذوب شده را روی آن بریزید.
در صورت تمایل میتوانید مقداری دنبه خرد شده نیز به مواد اضافه کنید. سینی را به مدت ۱ تا ۱.۱۵ ساعت در فر قرار دهید تا غذا به طور کامل بپزد. پس از پخت، یک تکه از گوشت را تست کنید تا از پخته شدن کامل آن مطمئن شوید. سپس، کاغذ روغنی را از روی سینی بردارید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه جغور بغور خانگی
مرحله چهارم: پخت نهایی و سرو بلن تاوا ترکیهای
گریل فر را روشن کنید تا روی غذا به خوبی رنگ بگیرد و کمی برشته شود. پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، سینی را از فر خارج کنید. بلن تاوا را از فر خارج کرده و در ظرف دلخواهتان همراه با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان!
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه بلن تاوا ترکیهای را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد میکنیم که حتما این غذای خوشمزه را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.