تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شیرینی ترکیه از محبوبیت بیشتری برخوردار است

در دنیای مدرن امروزه، دسرها از مهمترین و پرطرفدارترین خوراکی‌ها به شمار می‌آیند و بخصوص دسرهای میوه‌ای به دلیل طعم و عطر خاصی که دارند، محبوبیت زیادی دارند. یکی از دسرهای میوه‌ای معروف در جهان، کلافوتی است. کلافوتی یک دسر سنتی فرانسوی است که با میوه‌های مختلفی مانند آلبالو، گیلاس و زردآلو تهیه می‌شود. امروزه، یک نسخه خاص و خوشمزه از کلافوتی، کلافوتی آلبالو است که خوشمزه و لذیذ است. برای تهیه این دسر در منزل، موادی مانند کره، آلبالو، شکر، آرد سفید، شیر، تخم مرغ و وانیل نیاز است. بعد از مراحل آماده‌سازی مواد، دسر را داخل فر می‌گذاریم تا بپزد و سپس آن را با پودر قند تزیین کرده و همراه با بستنی وانیلی میل کنیم. این دسر به صورت گرم سرو می‌شود و می‌تواند یک گزینه خوشمزه برای پایان یک وعده غذایی باشد.

فراروـ  دسر‌ها یکی از محبوب‌ترین و متنوع‌ترین خوراکی‌ها در سراسر جهان هستند. در این میان دسر‌های میوه‌ای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوش‌طعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسر‌ها معمولاً پس از غذا سرو می‌شوند؛ زیرا شیرینی موجود در آن‌ها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند. کلافوتی نوعی دسر سنتی فرانسوی است که با انواع میوه مانند آلبالو، گیلاس، زردآلو و. تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و لطیف است. کلافوتی را معمولا همراه با بستنی و به صورت گرم سرو می‌کنند. کلافوتی آلبالو یکی از انواع خوشمزه کلافوتی است که بسیار خوشمزه و خوش آب و رنگ است. اگر به دنبال یک دسر خاص و خوشمزه هستید، پیشنهاد ما به شما کلافوتی آلبالو است. اگر دوست دارید این دسر خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

کره: ۵۰ گرم
آلبالو بدون هسته: ۴۵۰ گرم
شکر: ۵۵ گرم
آرد سفید قنادی: ۱۰۰ گرم
شیر: ۲۰۰ میلی لیتر
تخم مرغ: ۴ عدد
وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
پودر قند برای تزیین: به میزان لازم
بستنی وانیلی: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر میوه‌ای خوشمزه ابتدا کف قالب موردنظر را کمی چرب کنید و آلبالو‌ها را کف ظرف بریزید. قالب را به مدت ۵ دقیقه داخل فر بگذارید، سپس از فر خارج کنید و ۱ قاشق غذاخوری شکر روی آن بپاشید. در مرحله بعد کره ذوب شده را داخل یک کاسه بریزید و شکر را همراه با وانیل و تخم مرغ به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید، سپس آرد سفید شیرینی را با الک داخل مواد بریزید و هم بزنید تا آرد حل شود. در آخر شیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. حالا مایه دسر را روی آلبالو‌ها بریزید و قالب را برای ۱۰ دقیقه اول، داخل فر ۲۰۰ درجه قرار بدهید و ۳۵ دقیقه بعد را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. بعد از پخت، دسر را از فر خارج کنید و صبر کنید از داغی و حرارت بیفتد، سپس روی آن را با پودر قند تزیین کنید و همراه با بستنی وانیلی سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم
۱ـ این دسر به صورت گرم سرو می‌شود. سعی کنید دسر‌های میوه‌ای را به صورت تازه مصرف کنید و از نگهداری طولانی مدت آن‌ها در یخچال، اجتناب کنید.

۲ـ دسر کلافوتی هنگام پخت داخل فر پف می‌کند و بعد از پخت و خروج از فر، پفش می‌خوابد، پس نگران نباشید.

۳ـ حتما فر را ۱۵ دقیقه قبل از شروع پخت، گرم کنید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!