سایرین را شگفتزده کنید: طرز تهیه سس خیارشور اصل رستورانی با تهیه و تولید مواد ارزان
سس خیارشور یکی از انواع سس های خوشمزه است که میتوان آن را به عنوان دیپ یا چاشنی برای غذاها و ساندویچها استفاده کرد. این سس طعم و ارزش غذایی بالایی دارد و بسیار محبوب است. برای تهیه این سس، ابتدا خیارهای شور را شسته و رنده میکنیم، سپس آنها را با سس مایونز و سبزیجات معطر مخلوط میکنیم. اضافه کردن سیر رنده شده و ادویهها مانند زنجبیل، فلفل سیاه و آویشن به این سس، طعمی منحصر به فرد و خوشمزه میبخشد. در صورت تمایل به تهیه نسخه رژیمی این سس، میتوان از ماست چکیده به جای سس مایونز استفاده کرد. سس خیارشور بهعنوان نکتهای ویژه، معطر و خوشمزه است که میتواند هر ساندویچ و برگری را به لذت بخشترین شکل تبدیل کند.
نمناک نوشت: سس خیارشور یک نوع سس خوشمزه با طعمی جذاب است که به عنوان دیپ هم میتوانید از آن استفاده کنید که طرز تهیه بسیار ساده ای هم دارد.
دستور تهیه سس خیار شور برای غذا و ساندویچ
یکی از خوشمزه ترین سس ها میان انواع و اقسام این نوع چاشنی، سس خیارشور ساندویچ و سالاد است که به طرق مختلف در رستوران ها آماده و سرو می شود. طعم فوق العاده آن دلیل اصلی علاقه خانم های خانه دار برای آموزش این سس است که در ادامه این بخش به آن پرداخته ایم. این سس طعم هر ساندویچ یا برگری را بقدری خوشمزه میکند که با یکبار امتحان، طرفدارش خواهید شد.
مواد لازم سس مخصوص خیار شور
مواد لازممقدارخیار شور300 گرمسس مایونز900 گرمریحان، شوید و جعفریبه مقدار لازمپودر زنجبیل، فلفل سیاه و آویشنبه مقدار لازمسیر1 حبه
طرز تهیه سس خیارشور
ابتدا خیارشورها را کاملا شسته و خشک می کنیم.با رنده درشت رنده میکنیم؛ اگر علاقه به سس رقیق دارید آب خیارشور رنده شده را نگیرید ولی اگر مایلید سس خیارشور شما غلیظ تر شود می توانید آب آن را جدا کنید.حالا سس مایونز را با خیارشور رنده شده بطور کامل مخلوط می کنیم.حالا نوبت اضافه کردن سبزیجات معطر ساتوری شده است که میتوان گفت راز اصلی خوشمزگی این سس محسوب می شود.بعد از اضافه کردن سبزیجات معطر به سس، سیر رنده شده را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.راز دوم خوشمزگی این سس، ادویه ها بخصوص پودر زنجبیل هست که نباید از ترکیب حذف شود.
* در صورتی که تمایل دارید سس خیارشور رژیمی تهیه کنید، میتوانید به جای سس مایونز از ماست چکیده استفاده کنید.
راضیه میرزاحیدری