تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

شهوت انگیزترین مینی پنکیک موزی برای یک صبحانه انرژی‌زا

در توضیح بالا در مورد مینی پنکیک موزی صحبت شده است که یک نوع پنکیک متفاوت و خوشمزه است. این پنکیک علاوه بر طعم فوق‌العاده‌ای که از موز به آن اضافه می‌شود، مناسب برای صبحانه یا میان وعده کودکان است. در مورد مواد لازم و روش تهیه این پنکیک توضیحاتی داده شده است. از جمله مواد اصلی برای تهیه این پنکیک می‌توان به تخم مرغ، شکر، شیر، روغن مایع، آرد، موز، پکینگ پودر و نمک اشاره کرد.

در طرز تهیه نیز نکاتی مانند شکستن تخم مرغ در کاسه و اضافه کردن شکر، روغن، آرد و سایر مواد به ترتیب آمده است. همچنین نکات مهمی مثل استفاده از ماهی تابه نچسب، تنظیم حرارت اجاق گاز، گرمایش مواد اولیه قبل از استفاده و خنک شدن پنکیک‌ها پس از پخت ذکر شده است. نکاتی همچون استفاده از موز تازه، بری زدن سس شکلاتی روی پنکیک و نگهداری پنکیک‌ها تا خنک شوند نیز برای درست کردن مینی پنکیک موزی مهم است.

فراروـ  پنکیک یا کیک تابه‌ای نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که مایه آن به صورت خمیری شل است و داخل ماهی تابه روی اجاق گاز پخته می‌شود. پنکیک دستورالعمل‌های پخت متفاوتی دارد؛ اما شیر، تخم مرغ و روغن ازجمله مواد اولیه اصلی برای پخت پنکیک هستند. پنکیک بیشتر به عنوان یک صبحانه خوشمزه و مشهور در بسیاری از هتل‌ها و رستوران‌ها سرو می‌شود؛ همچنین یک میان وعده خوشمزه و جذاب برای کودکان است. مینی پنکیک موزی نوعی پنکیک متفاوت است که با موز تهیه می‌شود و به همین دلیل طعم فوق‌العاده‌ای دارد و به خصوص برای کودکان یک صبحانه یا میان وعده مقوی است. اگر دوست دارید این مینی پنکیک‌های خوشمزه را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

تخم مرغ: ۱ عدد
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۲۱۰ میلی لیتر
روغن مایع: ۲۵ گرم
آرد: ۲۰۰ گرم
موز: ۳ عدد
پکینگ پودر: یک و نیم قاشق چای‌خوری
نمک: ۱ پنس

طرز تهیه

برای درست کردن این مینی پنکیک‌های خوشمزه، ابتدا تخم مرغ را داخل یک کاسه بشکنید، سپس شکر را اضافه کنید و با همزن دستی خوب هم بزنید تا تخم مرغ و شکر حل شوند. حالا شیر سپس روغن مایع را اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید. در آخر آرد و پکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط کرده‌اید، با الک به مایه پنکیک اضافه کنید و از یک جهت هم بزنید تا آرد حل شود. موز‌ها را پوست و به صورت حلقه‌های کلفت برش بزنید. یک ماهی تابه نچسب را روی اجاق گاز بگذارید تا داغ شود، سپس هر کدام از حلقه‌های موز را جداگانه داخل مایه پنکیک فرو کنید و داخل ماهی تابه کنار هم بچینید. حرارت را کم کنید تا پنکیک نسوزد. بعد از اینکه یک سمت پنکیک پخت، آن را برگردانید تا سمت دیگرش هم طلایی شود. در این مرحله مینی پنکیک‌های موزی خوشمزه و مقوی شما آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم
۱ـ توجه داشته باشید که برای تهیه پنکیک هرگز نباید کف ماهی تابه را چرب کنید. حتما از ماهی تابه تفلون سالم و نچسب استفاده کنید.

۲ـ به شعله اجاق گاز توجه داشته باشید. اگر حرارت اجاق گاز زیاد باشد، پنکیک شما قبل از اینکه بپزد، می‌سوزد و پف نخواهد کرد.

۳ـ سعی کنید نیم ساعت قبل از درست کردن پنکیک حتما مواد اولیه را از یخچال خارج کنید و اجازه بدهید به دمای محیط برسد.

۴ـ بعد از اینکه پنکیک‌ها را سرخ کردید، اجازه بدهید دانه به دانه کاملا خنک شوند؛ سپس آن‌ها را روی هم بچینید و روی آن سس شکلاتی بریزید. اگر پنکیک‌ها داغ باشند، وقتی روی هم قرار بگیرند، خمیر می‌شوند.

۵ـ برای درست کردن این مینی پنکیک بهتر است از موز‌های سالم و تازه استفاده کنید و موز لهیده و سیاه نباشد.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!