طور تهیه انبه پلو؛ لذت بی پایان از دههای هندی
انبه پلو یک غذای خوش عطر و طعم هندی است که به دلیل طعم منحصر به فرد و رنگهای جذابش، طرفداران بسیاری در سراسر جهان پیدا کرده است. تهیه این غذا نیز به صورت مرحله به مرحله انجام میشود. برای تهیه انبه پلو، موادی مانند برنج باسماتی، انبه رسیده، پیاز، کشمش، بادام زمینی، ادویهها، آب، روغن، کره، نمک و شکر به میزان لازم استفاده میشود. مواد لازم را آماده کرده و سپس طبق مراحل آموزش داده شده، برنج را آماده کنید، انبه و پیاز را خرد کنید، ادویهها را اضافه کنید و همه مواد را به هم ترکیب کرده و بپزید. نکاتی مانند استفاده از برنج باسماتی و انبههای رسیده، تمیز کردن انبه و تفت دادن مناسب پیاز نیز مهم هستند. این غذا را میتوانید با خلال بادام، پسته و کشمش تزیین کرده و لذت ببرید.
انبه پلو، غذایی خوش عطر و طعم هندی است که به دلیل طعم ترش و شیرین منحصر به فرد و رنگهای جذابش، طرفداران بسیاری در سراسر جهان پیدا کرده است. در این مقاله از تک فانبلاگ طرز تهیه انبه پلو را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم جهت تهیه انبه پلو
مواد لازم جهت تهیه انبه پلو به شرح زیر است:
برنج باسماتی۲ پیمانهانبه رسیده۲ عددپیاز خلالی شده۱/۲ پیمانهکشمش۱/۴ پیمانهبادام زمینی خلال شده۱/۴ پیمانهروغن۲ قاشق غذاخوریکره۱ قاشق غذاخوریپودر زیره سبز۱ قاشق چایخوریپودر زنجبیل۱ قاشق چایخوریپودر زردچوبه۱/۲ قاشق چایخوریفلفل قرمز۱/۴ قاشق چایخورینمکبه مقدار لازمبرگ بو۲ عددهل۲ عددمیخک۳ عددچوب دارچین۱ عددآب۱/۴ پیمانهشکر (اختیاری)۱/۴ پیمانه
مراحل تهیه انبه پلو
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه و تهیه نهایی این پلو ۴۰-۶۰ دقیقه است.مقدار مواد اعلام شده در این آموزش مناسب برای ۲-۳ نفر است.درجه سختی تهیه این پلو در دسته بندی متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی برنج
برنج را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید. سپس آب آن را گرفته و در قابلمهای با آب و نمک به جوش بیاورید.
پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و برنج را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا برنج نیم پز شود.
پس از نیم پز شدن، برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید.
مرحله دوم :آماده سازی انبه
انبهها را پوست کنده و هسته آنها را خارج کنید. سپس گوشت انبه را به مکعبهای کوچک خرد کنید.
بهتر است از انبه های رسیده و شیرین استفاده کنید. انبه های نارس طعم ترشی به غذا می دهند.
مرحله سوم : تفت دادن پیاز
در یک قابلمه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.
پیاز خلالی شده را به روغن اضافه کنید و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.
کشمش و بادام زمینی خلال شده را به پیاز اضافه کنید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله چهارم: افزودن ادویهها
پودر زیره سبز، پودر زنجبیل، پودر زردچوبه و فلفل قرمز را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود.
برای طعم تندتر، میتوانید مقدار فلفل قرمز را به دلخواه خود افزایش دهید.
مرحله پنجم: پخت انبه
مکعبهای انبه را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید تا انبهها کمی نرم شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پلو قرمز کلمبیایی
مرحله ششم: طعم دار کردن
نمک، برگ بو، هل، میخک و چوب دارچین را به مواد اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله هفتم: پخت نهایی
برنج آبکش شده را به قابلمه اضافه کنید و به آرامی با مواد مخلوط کنید. برای طعم و رنگ بهتر انبه پلو از کمی زعفران دم کرده استفاده کنید.
آب و شکر (در صورت تمایل) را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کنید.
درب قابلمه را بگذارید و به مدت ۳۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر بپزید.
مرحله هشتم: سرو کردن انبه پلو
پس از پخت انبه پلو را در ظرف سرو بریزید و برای تزیین از خلال بادام، پسته و کشمش استفاده کنید.
میتوانید از جعفری تازه خرد شده نیز برای تزیین استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پلوی علی پاشا ترکیهای
نکات و فوت و فنهای تهیه انبه پلو
در تهیه انبه پلو هندی به ۴ نکته زیر توجه کنید:
میتوانید از انواع مختلف برنج برای تهیه این غذا استفاده کنید. اما برنج باسماتی به دلیل عطر و طعم منحصر به فردش، بهترین انتخاب برای انبه پلو است.در صورت تمایل میتوانید از ۱/۲ پیمانه گشنیز خرد شده نیز در این غذا استفاده کنید.میتوانید از مرغ یا گوشت چرخ کرده نیز در این غذا استفاده کنید.اگر انبههای شما ترش هستند، میتوانید مقدار شکر را تا ۱/۲ پیمانه افزایش دهید.
با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی تک فانمیتوانید انبه پلوی خوشمزه و با طعمی بهشتی تهیه کنید و از آن لذت ببرید. اگر علاقمند به چشیدن طعمهای جدید هستید از میل کردن این غذا غافل نشوید. شما با کمی سلیقه و ذوق میتوانید انبه پلوی مخصوص خود را با طعم دلخواهتان تهیه و در کنار عزیزانتان میل کنید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.