راز تبدیل سیب زمینی تنوری به یک شیرینی خوشمزه در خانه
سیب زمینی تنوری یکی از انواع پیش غذاهای محبوب و خوشمزه است که میتوان آنرا به راحتی در خانه تهیه کرد. برای تهیه این پیشغذا، نیاز به موادی از جمله سیب زمینی، روغن زیتون، پودر سیر، ادویههای مختلف، و پنیر پارمزان است. ابتدا سیب زمینیها را خوب بشویید و به ابعاد دلخواه خرد کنید. سپس آنها را در آب جوش قرار داده و کمی نیمپز کنید. سپس آنها را آبکش کرده و با روغن زیتون و ادویهها مخلوط کنید. سیب زمینیها را در مایکروفر یا سولاردام بپزید تا نرم شوند. در نهایت، سیب زمینیهای پخته را با پنیر پارمزان تزیین کرده و میتوانید با دیپ یا سس دلخواهتان میل کنید. این پیشغذا با ترکیبی از طعمهای مختلف، مطمئناً سلیقهی شما را جلب خواهد کرد.
برترین ها نوشت: سیب زمینی تنوری یکی از پیش غذاهای محبوب بیشتر افراد است که میتوانید در خانه با استفاده از مایکروفر یا سولاردام به راحتی تهیه کنید.
سیب زمینی تنوری یکی از پیش غذاهای محبوب بیشتر افراد است که میتوانید در خانه با استفاده از مایکروفر یا سولاردام به راحتی تهیه کنید.
مواد لازم برای درست کردن سیب زمینی تنوری
سیب زمینی: ۵۰۰ گرم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذا خوری
پودر سیر: یک قاشق مربا خوری
فلفل سیاه و فلفل قرمز: به مقدار لازم
پودر پاپریکا و آویشن و نمک: به مقدار لازم
پنیر پارمزان: به مقدار لازم
طرز تهیه سیب زمینی تنوری در مایکروفر و سولاردام
۱. ابتدا سیب زمینیها را خوب بشویید. سپس با پوست به ابعاد دلخواه برش بزنید. بهتر است که سیب زمینی را به شکل خلالی درشت خرد کنید.
۲. داخل یک قابلمه بزرگ آب بریزید تا به جوش بیاید. سپس مقداری نمک روی آن بریزید. سیب زمینیهای خرد شده را به مدت ۳ دقیقه داخل آب جوش قرار دهید تا کمی نیمپز شود. در نهایت آنها را آبکش کنید و بگذارید تا خنک شود.
۳. سیب زمینیهای خنک شده را داخل یک کاسه بریزید و روغن زیتون و تمام ادویهها را روی آنها بریزید و خوب مواد را هم بزنید تا ادویه و روغن زیتون با سیب زمینیها مزهدار شود.
۴. سیب زمینیها را داخل ظرف مخصوص ماکروفر بریزید. حدود ۴۵ تا یک ساعت در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به آن زمان پخت بدهید.
برای تهیه سیب زمینی در سولاردام هم باید سیب زمینیها را در ظرف مخصوص مناسب سولاردام بریزید و دکمه کانوکشن را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و یک ساعت زمان بدهید. بهتر است در حین پخت یک بار سیب زمینیها را برگردانید یا زیر و رو کنید تا همه جایش خوب بپزد.
۵. سیب زمینیهای پخته را از دستگاه بیرون بیاورید و روی آن پنیر پارمزان بریزید یا با انواع دیپ یا سس میل کنید.
راضیه میرزاحیدری