تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راه حل های خلاق برای کاهش هزینه های خانگی

مدیریت مخارج در خانه یکی از مهمترین مباحث مالی است که باید به آن توجه کرد. هزینه‌های خانواده می‌تواند در هر ماه به اندازه‌ای بیشتر یا کمتر باشد، اما اگر برنامه‌ای برای مدیریت این هزینه‌ها وجود نداشته باشد، ممکن است در میانه ماه با مشکلات مالی مواجه شوید.

برای مدیریت هزینه‌های منزل، اولین قدم این است که یک برنامه مالی درست و صحیح داشته باشید. باید همه هزینه‌های خانواده را درنظر گرفته و اولویت‌های مناسب برای هر چیز قرار دهید. بودجه‌بندی درآمد و هزینه‌ها، پس‌انداز کردن برای آینده و سرمایه‌گذاری مناسب از دیگر مواردی است که باید در نظر گرفت.

همچنین، به صورت عمده خرید کردن، حذف هزینه‌های غیرضروری، سرمایه‌گذاری موثر و تشخیص خواسته‌ها و نیازها از یکدیگر نیز از راهکارهای موثر در مدیریت مخارج خانه است. این اقدامات می‌توانند به شما کمک کنند تا از مشکلات مالی در میانه ماه جلوگیری کنید و بتوانید برنامه‌هایتان را برای آینده بهبود ببخشید.

مدیریت مخارج در خانه و برآورد هزینه‌های احتمالی در هر ماه به شما کمک می‌کند تا راحت‌تر امور مالی خانواده را مدیریت کنید و در اواسط ماه با مشکلات مالی مواجه نشوید. اما چگونه خرج خانه را مدیریت کنیم؟ در این مقاله از تک فانبلاگ می‌توانید با راهکارهایی برای مدیریت مخارج منزل آشنا شوید.

بهترین روش‌های مدیریت خرج و مخارج خانه

مهم نیست درآمد ماهانه شما چقدر است، در صورتی که برنامه درست و مشخصی برای دخل و خرج خود نداشته باشید و به خوبی امور مالی را مدیریت نکنید، ممکن است در اواسط ماه با مشکلات مالی برخورد کنید و برای خرید لوازم مورد نیاز خود نیز دچار مشکل شوید. در ادامه این بخش به ۱۰ راهکار موثر برای مدیریت مخارج در خانه اشاره شده است.

۱- برای درآمد خود برنامه ریزی کنید

اولین و مهم‌ترین کاری که باید برای مدیریت مخارج در خانه انجام دهید، داشتن یک برنامه ریزی درست و اصولی است. برای این کار باید همه نیازهای ضروری خانواده را بشناسید و اهداف بلند مدت و خریدهای بزرگ‌تر را نیز شناسایی کنید. سپس بودجه مشخصی برای خریدهای ضروری در نظر بگیرید و بخشی از درآمد را نیز برای تفریح، سرگرمی و خریدهایی که دوست دارید کنار بگذارید.

در ادامه باید مقداری از درآمد خودتان را نیز پس انداز کنید تا در دراز مدت بتوانید هر آن چیزی را که نیاز دارید خریداری کنید. برای مدیریت بهتر مخارج خانه بهتر است همه نیازها و خریدهای خود را به صورت روزانه یادداشت کنید و تمامی هزینه‌های احتمالی را نیز در ابتدای ماه در نظر بگیرید تا در اواسط ماه دچار مشکل نشوید.

۲- هزینه‌های ضروری را در اولویت قرار دهید

برای مدیریت هزینه‌های زندگی باید اولویت‌های خودتان را مشخص کنید. خرید مواد غذایی و در نظر گرفتن هزینه درمان فرزند بیمارتان همیشه در اولویت قرار دارد و در برخی از ماه‌ها لازم است ابتدا لیست هزینه‌های منزل را بنویسید و هزینه مشخصی برای امور اصلی کنار بگذارید.

سپس در صورتی که بخشی از درآمد شما باقی ماند، باز هم به ترتیب اولویت برای آن برنامه ریزی کنید. برای بودجه بندی حتما نیازها همه اعضای خانواده را در نظر بگیرید و سپس با تعیین اولویت‌ها به صورت ماهانه، خرج و مخارج زندگی را مدیریت کنید.

۳- حتما پس انداز کنید

هزینه‌های ماهانه هر خانواده آنقدر زیاد است که احتمالا فکر کردن به پس انداز نیز کمی خنده دار به نظر می‌رسد. اما به خاطر داشته باشید که برای پس انداز کردن حتما نباید مقدار پول زیادی را کنار بگذارید. در هر ماه می‌توانید به اندازه‌ای که می‌توانید در یک حساب بانکی جداگانه پس انداز کنید.

مطمئن باشید با برنامه ریزی درست و اصولی قادر به پس انداز کردن خواهید بود و بعد از چند ماه یا چند سال می‌توانید اندوخته خوبی را برای خودتان و اعضای خانواده کنار بگذارید.

بیشتر بخوانید: تکنیک‌های مدیریت مالی برای خانم‌های خانه‌دار

۴- به روشی درست سرمایه گذاری کنید

یکی از روش‌های افزایش درآمد خانواده و کسب سود بیشتر، سرمایه گذاری است. برای اینکه سرمایه شما بیشتر شود، می‌توانید بخشی از آن را سرمایه گذاری کنید. برای این کار می‌توانید مقداری طلا و نقره خریداری کنید یا با قرار دادن بخشی از سرمایه در بازارهای مالی، بخشی از درآمد خود را به گردش درآورید و در دراز مدت از سود خوبی برخوردار شوید.

۵- یک صندوق اضطراری داشته باشید

برای برخی از امور زندگی که معمولا به صورت یک باره اتفاق می‌افتند، هزینه جداگانه در نظر بگیرید. می‌توانید هر ماه مقداری از درآمد خود را در یک حساب جداگانه به عنوان صندوق اضطراری واریز کنید و اگر اتفاق یا هزینه پیش بینی نشده‌ای برایتان پیش آمد، از آن حساب پول برداشت کنید.

۶- درست و اصولی خرید کنید

برای مدیریت مخارج در خانه باید یاد بگیرید که درست و اصولی خرید کنید. به جای این که از هر فروشگاهی خرید کنید و هر چیزی که به چشمتان خورد را بخرید، بهتر است از فروشگاه‌هایی که تخفیف ویژه‌ای دارند، خرید خود را انجام دهید.

امروزه فروشگاه‌ها و وب‌سایت‌های زیادی هستند که اجناس خود را با کمتر از نصف قیمت به فروش می‌رسانند، بنابراین در خرید کردن کمی صبور باشید و هر چیز را از فروشگاهی که قیمت پایین‌تری دارد، تهیه کنید.

۷- به صورت عمده خرید کنید

اگر نگاهی به جدول دخل و خرج خانواده بیندازید، متوجه می‌شوید که بخش زیادی از درآمد شما به خرید برخی از مواد غذایی و اقلام ضروری اختصاص داده می‌شود. برای کاهش هزینه‌های خودتان بهتر است خرید خودتان را به صورت عمده انجام دهید.

در بسیاری از فروشگاه‌ها خرید عمده هزینه پایین‌تری نسبت به خریدهای جزئی دارد و شما می‌توانید بخش زیادی از مواد غذایی و اقلام ضروری منزل را با قیمت پایین‌تری برای چند ماه خریداری کنید.

بیشتر بخوانید: راهکارهای بازگشت به دنیای کار بعد از ۴۰ سالگی!

۸- هزینه‌های غیرضروری را حذف کنید

اگر برنامه ریزی درستی برای مخارج خود داشته باشید، متوجه می‌شوید که بخش زیادی از این هزینه‌ها غیرضروری هستند. خرید لوازم آرایشی و بهداشتی غیرضروری، بردن ماشین به کارواش و حتما غذا خوردن در رستوران برای چندین بار در هفته از هزینه‌های غیرضروری هستند که با حذف آن‌ها می‌توانید بودجه پس انداز خودتان را افزایش دهید.

۹- اجناس باکیفیت خریداری کنید

بسیاری از افراد برای کاهش هزینه‌های خود تنها به قیمت کالاهایی که می‌خرند توجه می‌کنند. بهتر است بدانید که کیفیت کالا اهمیت بیشتری نسبت به قیمت آن دارد. خرید یک کالای بی‌کیفیت با قیمت ارزان موجب می‌شود تا پس از مدتی دوباره مجبور به خرید آن کالا شوید.

در حالی که اگر یک کالای باکیفیت خریداری کنید تا مدت‌ها دیگر نیازی به خرید آن نخواهید داشت. بنابراین بهتر است در خرید کردن کمی هوشمندانه‌تر عمل کنید.

۱۰- نیازها را از خواسته‌ها جدا کنید

در طول هر ماه احتمالا هر یک از اعضای خانواده نیازهای مختلفی دارد و در مقابل ممکن است خواسته‌های هر فرد نیز متفاوت باشد. سعی کنید نیازها و خواسته‌های هر فرد را شناسایی کنید و ابتدا برای خرید اقلام ضروری و نیازهای اصلی خانواده بودجه‌ای را در نظر بگیرید. سپس می‌توانید با پس انداز کردن بودجه اضافه‌ای را برای خرید خواسته‌ها نیز جمع آوری کنید.

در این مقاله از مجله سبک زندگی تک فانبه ۱۰ راهکار برای مدیریت مخارج در خانه اشاره شد. با مدیریت درست امور مالی و حذف مخارج اضافی و شناسایی نیازهای اصلی خانواده می‌توانید برنامه ریزی هوشمندانه‌ای برای خرج و مخارج خود داشته باشید و حتی بخشی از درآمد خود را نیز پس انداز کنید.

شما از چه روش‌هایی برای مدیریت مخارج در خانه استفاده می‌کنید؟ در صورت تمایل می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!