چطور میتوانید خانهای پر از خوشبو و لذیذ داشته باشید؟ سه دستور تهیه چیپس توت فرنگی سریع و آسان
چیپس توت فرنگی یک میان وعده خوشمزه و سالم برای تابستان است که میتوانید به عنوان تزیین دسرها و سالادها نیز استفاده کنید. در مقاله حاضر، سه روش مختلف برای تهیه چیپس توت فرنگی آموزش داده شده است. ابتدا به مواد لازم برای تهیه این چیپس اشاره شده، سپس سه روش مختلف تهیه چیپس توت فرنگی با استفاده از فر، مایکروویو و آفتاب به تفصیل توضیح داده شده است.
نکاتی مانند انتخاب توت فرنگیهای رسیده و سفت، ضخامت برشها، نحوه نگهداری چیپسها و استفاده از طعم دهندههای طبیعی نیز مطرح شده است. با رعایت این نکات و فوت و فنها، میتوانید به راحتی در خانه چیپس توت فرنگی خوشمزه و سالم تهیه کرده و از این خوراکی لذت ببرید. این مقاله از طریق تلفیق آشپزی، نوشتن و عکاسی با شما به اشتراک گذاشته شده تا شما نیز از تهیه و مزهی دلچسب چیپس توت فرنگی لذت ببرید.
چیپس توت فرنگی، نه تنها یک میان وعده عالی برای تابستان است، بلکه میتوانید از آن برای تزیین دسرها و سالادها نیز استفاده کنید. در این مقاله از تک فانبلاگ سه روش مختلف تهیه چیپس توت فرنگی را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم جهت تهیه چیپس توت فرنگی
برای تهیه این چیپس خوشمزه به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
توت فرنگی تازهبه مقدار دلخواهشکر (اختیاری)به مقدار دلخواهآبلیمو (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
مراحل تهیه چیپس توت فرنگی با فر
مراحل تهیه چیپس توت فرنگی با فر به شرح زیر است:
مرحله اول: آماده سازی فر
فر را روی ۱۰۰ درجه سانتیگراد (۲۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. ته سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مرحله دوم: آماده سازی توت فرنگی
توت فرنگیها را بشویید و ساقه آنها را جدا کنید. سپس توتفرنگیها را به برشهای ضخیم برش بزنید.
توت فرنگی های برش زده شده را در کنار هم روی سینی فر بچینید.
مرحله سوم: افزودن شکر و آبلیمو
اگر میخواهید چیپس توت فرنگیتان شیرینتر باشد، میتوانید روی هر برش توت فرنگی کمی شکر بپاشید. همچنین میتوانید برای طعم ترش و ملس، ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو به توت فرنگیها اضافه کنید.
مرحله چهارم: پخت توت فرنگیها
سینی فر را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در فر با دمای ۴۰-۵۰ درجه (کمترین دمای فر) قرار دهید تا توت فرنگی ها خشک و ترد شوند. زمان پخت به ضخامت برش های توت فرنگی و رطوبت آنها بستگی دارد.
مرحله پنجم: خنک کردن چیپسها
پس از اینکه چیپسها به رنگ قرمز تیره و ترد تبدیل شدند، آنها را از فر خارج کنید.
چیپسهای توت فرنگی را قبل از سرو، به طور کامل روی سینی فر خنک کنید.
بیشتر بخوانید: روش خشک کردن گل محمدی
طرز تهیه چیپس توت فرنگی با مایکروویو
مراحل تهیه این چیپس پرطرفدار با مایکروویو به شرح زیر است:
مرحله اول: آماده سازی توت فرنگی
در این روش نیز همانند روش قبل ابتدا باید میوهها را بشویید، خشک کنید و به ابعاد یکسان برش زنید.
حال یک بشقاب مخصوص مایکروویو را با دستمال کاغذی بپوشانید و توت فرنگی های برش زده شده را در کنار هم روی بشقاب مایکروویو بچینید.
مرحله دوم: افزودن شکر و آبلیمو (اختیاری)
برای شیرینتر شدن چیپس توت فرنگی کمی شکر و برای طعم ترش و ملس کمی آبلیمو به توت فرنگی ها بزنید.
مرحله سوم: پخت توت فرنگی
بشقاب را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه در مایکروویو با قدرت متوسط قرار دهید. زمان پخت به ضخامت برش های توت فرنگی و قدرت مایکروویو شما بستگی دارد.
پس از ۲ تا ۳ دقیقه، چیپس ها را بررسی کنید. اگر هنوز خشک نشده اند، آنها را به مدت ۳۰ ثانیه دیگر در مایکروویو قرار دهید.
مرحله پنجم: خنک کردن توتفرنگیها
پس از اینکه چیپسها به رنگ قرمز تیره و ترد تبدیل شدند، آنها را از مایکروویو خارج کنید.
چیپسهای توت فرنگی را قبل از سرو، به طور کامل روی بشقاب خنک کنید.
بیشتر بخوانید: روش خشک کردن طالبی
طرز تهیه چیپس توت فرنگی با آفتاب
مراحل تهیه این چیپس خوشمزه با آفتاب به شرح زیر است:
مرحله اول: آماده سازی توت فرنگی
پس از شست و شو و خشک کردن توت فرنگی ها را برش زنید.
مرحله دوم: آماده سازی توری و افزودن شکر و آبلیمو
یک سینی توری مخصوص خشک کردن میوه را آماده کنید. در صورت نداشتن سینی توری، میتوانید از یک توری فلزی تمیز که روی دو سطح صاف قرار گرفته باشد استفاده کنید.
برای جلوگیری از چسبیدن توتفرنگیها به توری، میتوانید از توری نسوز استفاده کنید و روی سینی توری بپوشانید.
توتفرنگیهای برش زده شده را روی سینی توری بچینید و به دلخواه کمی شکر یا آبلیمو برای طعم شیرین یا ترشتر به میوهها بزنید.
مرحله سوم: خشک کردن توتفرنگیها
یک روز آفتابی گرم و بدون باد را انتخاب کنید. سینی توری را در یک مکان آفتابی و با تهویه مناسب قرار دهید. نور مستقیم خورشید باعث خشک شدن سریعتر توت فرنگی ها می شود.
توت فرنگی ها را هر چند ساعت یکبار زیر نظر داشته باشید و آنها را برگردانید تا به طور یکنواخت خشک شوند.
بسته به شدت نور خورشید و ضخامت برشهای توت فرنگی، خشک شدن آنها با آفتاب ممکن است ۶ تا ۸ ساعت طول بکشد.
توتفرنگیها خشک شده زمانی آماده هستند که دیگر نرم نباشند و حالت چرم مانندی پیدا کنند.
نکات و فوت و فنهای تهیه چیپس توت فرنگی
به ۴ نکته مهم زیر در تهیه چیپس توت فرنگی توجه کنید:
توت فرنگیهای رسیده و سفت را برای تهیه چیپس انتخاب کنید. توت فرنگیهای له شده، چیپس خوبی نخواهند شد.ضخامت برشهای توت فرنگی بر زمان خشک شدن آنها تاثیر میگذارد. برشهای نازک تر زودتر خشک میشوند.چیپسهای توت فرنگی را در ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. به این ترتیب، چیپسها تا چند هفته قابل نگهداری هستند.میتوانید از طعم دهندههای طبیعی مانند پودر دارچین یا وانیل برای طعم بخشیدن بیشتر به چیپس توت فرنگی استفاده کنید.
با رعایت نکات ذکر شده در این مطلب از مجله آشپزی تک فانمیتوانید به راحتی در خانه چیپس توت فرنگی تهیه کنید و از این خوراکی خوشمزه و سالم لذت ببرید.
من سمانه هستم، از بچگیم عاشق این بودم که توی تلویزیون آشپزی رو آموزش بدم.
هر روز پیشبند آشپزخونه مادرم رو میبستم و ساعتها جلوی دوربین تخیلی ذهنم، آموزش آشپزی میدادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصیتر رویاهامو دنبال کردم و هر روز براشون بیشتر تلاش کردم تا فهمیدم علاقه زیادی به دنیای شیرینیها و شیرین کردن کام آدمها دارم.
حالا خیلی خوشحالم که این فرصت رو دارم تا با تلفیق آشپزی کردن، نوشتن و عکاسی که الان بخش بزرگی از دنیای من شده بتونم این حس خوب رو با شما به اشتراک بزارم.