تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راز تهیه سالاد بادمجان کبابی با طعم گرجستانی‌!

سالاد بادمجان کبابی گرجستانی، یک غذای محبوب و خوشمزه از فرهنگ غذایی گرجستان است که با طعم و طراوت تند و رایحه دودی بادمجان می‌آید. این سالاد متنوع و خوشمزه با طعم منحصر به فردش، می‌تواند به عنوان یک غذای اصلی یا پیش غذا سرو شود. برای تهیه این سالاد، بادمجان‌ها را حلقه حلقه برش داده، نمک می‌پاشیم و سپس آن‌ها را می‌پزیم تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس بادمجان ها را با فلفل دلمه‌ای در فر کباب می‌کنیم. پیاز و سیر را برای تهیه سس سالاد تفت می‌دهیم و سپس با گردو، جعفری، رب انار، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه مخلوط می‌کنیم. در نهایت، بادمجان کبابی و فلفل دلمه‌ای کباب شده را با سس مخلوط می‌کنیم و سالاد آماده سرو است. این دستور العمل از منبع نی‌نی‌بان گرفته شده است.

سالاد بادمجان کبابی گرجستانی، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به‌دلیل طعم دودی بادمجان و سس گردو، طعمی منحصربه‌فرد دارد. این سالاد را می‌توانید به‌عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو کنید.

مواد لازم جهت تهیه سالاد بادمجان کبابی:

۳ عدد بادمجان

۱ عدد فلفل دلمه‌ای

۱ عدد پیاز

۱/۲ پیمانه گردو خرد شده

۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

۲ قاشق غذاخوری رب انار

۲ حبه سیر رنده شده

۱/۴ پیمانه روغن زیتون

آبلیمو به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

مرحله اول تهیه سالاد بادمجان کبابی:

بادمجان‌ها را شسته و به صورت حلقه‌ای برش دهید. سپس روی آن‌ها نمک بپاشید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. فلفل دلمه‌ای را نیز به صورت حلقه‌ای برش دهید.

مرحله دوم:

بعد از ۳۰ دقیقه، بادمجان‌ها را بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید. سپس آن‌ها را به همراه فلفل دلمه‌ای روی سینی فر بچینید و به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد کباب کنید.

مرحله سوم:

در همین حین، پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه‌ای با کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.

مرحله چهارم:

گردو، جعفری، رب انار، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را به پیاز و سیر اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. بعد از اینکه بادمجان‌ها و فلفل دلمه‌ای کباب شدند، آن‌ها را از فر خارج کرده و کمی خنک کنید.

مرحله پنجم:

بادمجان‌ها و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید. بادمجان‌ها و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به همراه مخلوط پیاز و سیر در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

مرحله آخر:

سالاد را به خوبی مخلوط کنید تا تمام مواد به طور یکنواخت پخش شوند. سالاد را به دلخواه تزیین کنید و سرو کنید.

منبع: نی‌نی‌بان

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!