راز تهیه غذای فوق العاده: پلو جعفری با مرغ، غنی از ویتامین و بی نظیر!
پلو جعفری با مرغ یک غذای خوشمزه و متفاوت است که با استفاده از مواد ساده قابل تهیه است. برای تهیه این غذا ابتدا مرغ را با پیاز، آبلیمو و ادویههای مختلف به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا طعمدار شود. سپس مرغ را به همراه جعفری و سیر در روغن تفت میدهیم و سپس برنج خیس کرده و آبکشی میکنیم. برنج پخته را به همراه مرغ در طبقات لایهای در قابلمه میریزیم و با روغن یا کره بر روی برنج داده و برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم میدهیم تا غذا آماده شود. این غذا عطر و طعم بسیار خوبی دارد و میتوانید با دنبال کردن این دستورالعمل آن را در خانه خود تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
اگر به دنبال پلوی متفاوت و خوشمزه هستید، پلو جعفری با مرغ را امتحان کنید. این غذای لذیذ، طرز تهیه بسیار سادهای دارد و به راحتی آماده میشود. در این بخش از تک فانبلاگ همراه ما باشید تا طرز تهیه پلو جعفری با مرغ را به شما معرفی کنیم.
مواد لازم جهت تهیه پلو جعفری با مرغ
برای تهیه جعفری پلو با مرغ به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
جعفری خرد شده ۲ پیمانهمرغ (سینه یا فیله) ۲۰۰ گرمبرنج ۲ پیمانهپیاز ۱ عددسیر۲ حبهآبلیمو۱ قاشق غذاخوریزعفران دمکرده۱ قاشق غذاخورینمک، فلفل سیاه، زردچوبهبه مقدار لازمادویه مرغ به مقدار لازمپودر دارچین به مقدار لازمروغن به مقدار لازمآببه مقدار لازم کره (اختیاری) به مقدار لازم
مراحل تهیه پلو جعفری با مرغ
مراحل تهیه این غذای لذیذ به شرح زیر است:
مرحله اول: مرینیت مرغ
مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و در ظرفی بریزید. پیاز را خرد کرده و به مرغ اضافه کنید. سپس آبلیمو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه مرغ را به همراه کمی زعفران دمکرده به مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. درب ظرف را ببندید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ طعمدار شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت نعنا، جعفری با گوجه سبز
مرحله دوم: پخت مرغ
در تابهای مقداری روغن گرم کرده و مرغهای مزه دار شده را با حرارت کم تفت دهید تا پخته شوند. سپس سیر رنده شده و جعفری خرد شده را اضافه کرده و به مدت یک دقیقه دیگر تفت دهید. در آخر کمی پودر دارچین روی مواد پاشیده و شعله را خاموش کنید.
مرحله سوم: پخت برنج
برنج را خیس کنید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. در قابلمه آب به جوش آورید، نمک اضافه کنید و برنج را آبکش کنید. توجه داشته باشید که دانههای برنج نباید مغز پخت شوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه انبه پلو؛ طعمی بهشتی از هندوستان
مرحله چهارم: آماده سازی پلو برنج با مرغ
ته قابلمه را با روغن چرب کرده و ته دیگ دلخواهتان را قرار دهید. سپس یک لایه برنج و مقداری از مخلوط مرغ و جعفری را به صورت لایه لایه روی هم بریزید تا تمام مواد تمام شوند.
در آخر، دو قاشق غذاخوری روغن یا کره روی برنج داده و درب قابلمه را ببندید. حرارت را کم کرده و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه دم بگذارید تا پلو پخته و عطر و طعم جعفری به خورد آن برود. نوش جان!
در این بخش از مجله آشپزی اکالا، طرز تهیه جعفری پلو با مرغ را به شما آموزش دادیم. امیدواریم با تهیه و نوش جان کردن این غذای لذیذ، از طعم و عطر بینظیر آن لذت ببرید.
سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا، چند سالی است که با شور و اشتیاق در این مسیر قدم برمیدارم و برای ارتقای مهارتهای خودم تلاش میکنم.