تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راه حل جذاب برای سرفه: استفاده از هسته انبه به عنوان درمان

هسته انبه یک منبع غنی از مواد معدنی و ویتامین‌های مختلف است که به دلیل خواص ضد التهابی، می‌تواند در درمان سرفه و تنگی نفس مؤثر باشد. طب سنتی همواره از این هسته به عنوان یک داروی طبیعی برای درمان سرفه سنتی و تنگی نفس استفاده کرده است. مصرف هسته انبه می‌تواند به بهبود علائم سرماخوردگی و گلودرد کمک کند.

برای استفاده از هسته انبه در درمان سرفه، بهتر است ابتدا هسته را خشک کرده و سپس آن را پودر کنید. برای مصرف، می‌توانید این پودر را به صورت کامل یا با آب مخلوط کرده و میل کنید. همچنین، می‌توانید آن را با کمی آب گرم مخلوط کرده و غرغره کنید. اما باید مراقب باشید که مصرف زیاد هسته انبه مضر باشد، زیرا این هسته سیانید حاوی مقداری است که مصرف زیاد آن برای بدن خطرناک است. در نهایت، اگر تجربه‌ای در این زمینه دارید، می‌توانید تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.

اگر در مورد خواص هسته انبه برای سرفه چیزهایی شنیده باشید، حتما می‌دانید که در طب سنتی به مزیت‌های این هسته ارزشمند برای بهبود سرفه و تنگی نفس بسیار تاکید شده است. اما طرز استفاده هسته انبه برای سرفه چگونه است؟ در این مقاله از بخش سبک زندگی در تک فانبلاگ می‌توانید با طریقه مصرف هسته انبه برای سرفه به طور کامل آشنا شوید.

درمان سرفه‌های سخت با مصرف هسته انبه چگونه است؟

درمان سرفه‌های سخت با مصرف هسته انبه، در طب سنتی امکان پذیر است و از آن برای به بهبود سرماخوردگی و تنگی نفس نیز استفاده می‌شود. پودر هسته انبه یک ادویه معطر و خوش عطر است که بیشتر در غذاهای جنوبی و هندی استفاده می‌شود، اما این پودر به کاهش سرفه و نرم شدن گلو در سرماخوردگی نیز کمک می‌کند.

هسته انبه خاصیت ضد التهابی دارد و از همین رو برای کاهش سرفه و گلودرد و همچنین رفع علائم سرماخوردگی مفید است. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف پودر هسته انبه به درمان اختلالات تنفسی، تنگی نفس و حتی بهبود علائم آسم کم می‌کند. به خاطر داشته باشید که برای درمان سرفه با هسته انبه، باید از هسته انبه کاملا رسیده و سالم استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: ۱۵ خواص شگفت انگیز هسته انبه

طریقه مصرف هسته انبه برای سرفه

برای درمان سرفه با هسته انبه، ابتدا باید میوه را برش دهید و هسته آن را به طور کامل جدا کنید. در ادامه با کمک یک چاقوی تیز انبه‌هایی که به هسته چسبیده‌اند را جدا کنید. هسته انبه را بشویید و برای چند روز در فضای آزاد قرار دهید تا خشک شود یا با کمک یک چاقو یا قیچی تیز، هسته انبه را بشکافید و مغز داخل آن را جدا کنید. اگر ابتدا هسته انبه را خشک می‌کنید، در ادامه باید پوست سخت انبه را با چاقو جدا و مغز داخل آن را خارج کنید. چند روز آن را در معرض هوای آزاد قرار دهید و اجازه دهید هسته انبه به خوبی خشک شود.

سپس آن را در آسیاب بریزید و به طور کامل پودر کنید. به خاطر داشته باشید که هسته انبه طعم فوق العاده تلخی دارد و از همین رو نمی‌توانید آن را به صورت تازه مصرف کنید. برای خشک کردن هسته انبه می‌توانید مغز داخل هسته انبه را رنده و بعد خشک کنید. به طور کلی طریقه مصرف هسته انبه برای سرفه به دو صورت است. برای رفع علائم سرفه و سرماخوردگی می‌توانید مقداری پودر هسته انبه را بخورید یا آن را با آب ترکیب کرده و غرغره کنید. در ادامه می‌توانید با طریقه مصرف هسته انبه برای سرفه به صورت کامل آشنا شوید.

طریقه مصرف پودر هسته انبه برای سرفه

برای رفع سرفه و درمان گلودرد می‌توانید مقداری از پودر هسته انبه را در دهان بریزید و همراه با یک لیوان آب میل کنید. طعم پودر هسته انبه کمی تلخ است و از همین رو مصرف آن برای برخی افراد مشکل است. برای این که مزه تلخ پودر هسته انبه را حس نکنید، می‌توانید مقداری بیسکویت را پودر کنید و آن را با پودر هسته انبه ترکیب کنید. با این روش طعم تلخی هسته کمتر احساس می‌شود و شاید مصرف آن برایتان راحت‌تر شود.

بیشتر بخوانید: چطوری تلخی هسته انبه رو بگیریم و مصرف کنیم؟

روش غرغره کردن پودر هسته انبه برای سرفه

برای تسکین سرفه و گلودرد می‌توانید پودر هسته انبه را با کمی آب ولرم ترکیب کنید و سپس این آب را چندین بار در روز غرغره کنید تا سرفه شما به طور کامل برطرف شود.

در این مقاله به طریقه مصرف هسته انبه برای سرفه اشاره شد. هسته انبه فواید زیادی برای درمان سرفه، گلودرد و رفع التهاب در بدن دارد. به خاطر داشته باشد که نباید از پودر هسته انبه به مقدار زیاد استفاده کنید، زیرا این پودر حاوی سیانید است که مصرف زیاد آن می‌تواند برای بدن خطرناک باشد. اگر تجربه استفاده از هسته انبه برای سرفه را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف می‌نویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!