تک فان -مجله خبری و سرگرمی‌

راهکار هوش مصنوعی برای موفقیت در آزمون کنکور: چگونه به تقلب روی نیاییم؟

در این خبر آمده است که یک داوطلب در آزمون ورود به دانشگاه در ترکیه از هوش مصنوعی برای تقلب استفاده کرده است. او یک سیستم مبتکرانه از ارتباط اینترنتی، دوربین مخفی و نرم افزار هوش مصنوعی استفاده کرده بود تا به صورت زنده پاسخ‌های آزمون را به دست بیاورد.

این روش تقلب برای اولین بار با استفاده از هوش مصنوعی در آزمون ورود به دانشگاه اجرا شده است. سیستم او شامل یک روتر، یک گوشی هوشمند، یک دوربین با کیفیت و یک هدست کوچک بود. او این دستگاه‌ها را به‌صورت پنهان در لباس خود قرار داده بود.

با این حال، مدتی بعد از آغاز آزمون، ممتحنان برای تحقیقات بیشتر به سیستم تقلب او پی بردند و او را دستگیر کردند. این داوطلب به پلیس تحویل داده شد و احتمالا برای مدتی در زندان زندگی خواهد کرد و ممکن است تا دو سال نتواند در آزمون ورود به دانشگاه شرکت کند.

بنابراین، این اتفاق نشان می‌دهد که استفاده از هوش مصنوعی در تقلب آزمون‌ها ممکن است برای داوطلبان دسترسی به پاسخ‌های سوالات را فراهم کند، اما بخاطر عواقب جدی آن، بهتر است از این روش‌های غیراخلاقی خودداری کرد.

خبرآنلاین نوشت: اخیرا یکی از داوطلبان ورود به دانشگاه در ترکیه،‌ با استفاده از هوش مصنوعی دست به تقلب زد تا پاسخ‌های سوال‌های آزمون را همان زمان که در جلسه هست، به‌دست آورد.

چندی پیش یکی از داوطلبان آزمون ورودی دانشگاه‌های ترکیه با کمک هوش مصنوعی سعی در تقلب و به‌دست آوردن پاسخ‌های آزمون داشت که لو رفت.

رسانه‌های ترکیه گزارش کردند، این داوطلب، سیستم مبتکرانه‌ای از ارتباط اینترنتی، دوربین مخفی و نرم‌افزار مجهز به هوش مصنوعی ایجاد کرده بود که موقع پاسخ دادن به سوال‌های آزمون از آن استفاده می‌کرد. رفتارهای این داوطلب در جلسه آزمون شک ممتحن‌ها را برانگیخت و آنها او را دقیق‌تر بررسی کردند و متوجه روش تقلب او شدند.

بنابه گفته رسانه‌های ترکیه، این تقلب، اولین تقلبی است که با استفاده از هوش مصنوعی در آزمون ورود به دانشگاه صورت گرفته است.

سیستمی که این داوطلب ایجاد کرده بود، متشکل از روتر، گوشی هوشمند، دوربین با کیفیت و وضوح تصویر بالا و هدستی کوچک بود.

او روتر را در آستر کفش کتانی خود پنهان کرده و گوشی هوشمند و دوربین هم به‌ترتیب شبیه کارت اعتباری و دکمه پیراهن درآورده بود. هدست هم آنقدر کوچک بود که بدون اینکه توجه کسی را جلب کند، در گوش داوطلب قرار گرفته بود.

دوربین به گوشی هوشمند متصل بود و می‌توانست سوالات آزمون را به سیستم مجهز به هوش مصنوعی بفرستد و از طریق هدست پاسخ صحیح را بگوید.

این داوطلب پس از دستگیری به پلیس تحویل داده شد. او نه‌تنها مدتی را در زندان خواهد گذراند، بلکه حداقل تا ۲ سال نمی‌تواند در آزمون ورودی دانشگاه‌ها شرکت کند.

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!