چه طعم و شیرینی درونی انبه را به خوبی تجربه کنید!
هسته انبه، به رغم طعم تلخ و بدمزهای که دارد، دارای خواص درمانی و مفید برای سلامتی است. برای مصرف بهتر هسته انبه، میتوانید آن را به صورت پودر شده مصرف کنید. برای تهیه این پودر، هسته انبه را خشک و ترد کرده و سپس آن را در آسیاب پودر کنید. برای کاهش تلخی هسته انبه، میتوانید از روشهایی مانند ترکیب با بیسکویت، اضافه کردن شکر یا استفاده از نوشیدنی شیرین به همراه آن استفاده کنید. همچنین میتوانید از کره هسته انبه به عنوان یک روش مصرفی دیگر استفاده کنید. با توجه به حساسیت شما به طعم تلخ، میتوانید روش مناسب مصرف برای خودتان انتخاب کنید. اگر تجربهای در استفاده از پودر هسته انبه دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
حقیقت این است که هسته انبه طعم تلخ و بدمزهای دارد، اما این هسته تلخ که خیلی از ما آن را دور میریزیم، سرشار از خاصیت است و برای درمان سرفه، سلامت قلب، تنظیم فشار خون و همچنین رفع مشکلات پوستی مفید است. اما چطوری تلخی هسته انبه رو بگیریم و مصرف کنیم؟ در این مقاله از تک فانبلاگ میتوانید با طریقه مصرف هسته انبه و روش گرفتن تلخی آن به طور کامل آشنا شوید.
طریقه مصرف هسته انبه
طعم هسته انبه بسیار تلخ است و از همین رو نمیتوانید به سادگی آن را از پوسته سخت جدا کنید و بجوید. برای مصرف هسته انبه معمولا آن را به صورت پودر شده مصرف میکنند. این کار موجب کاهش طعم تلخ و همچنین سهولت در مصرف آن میشود.
برای این کار باید هسته انبه را از میوه جدا کنید و با کمک یک چاقوی تیز یک شکاف روی هسته آن ایجاد کنید و مغز داخلی آن را درآورید. حالا میتوانید آن را به صورت درسته یا رنده شده برای چند روز در معرض هوای آزاد قرار دهید تا کاملا خشک شود.
زمانی که هسته انبه کاملا خشک و ترد شد، آن را در آسیاب بریزید و خوب پودر کنید. پودر هسته انبه شما آماده است و میتوانید آن را به روشهای مختلف مصرف کنید. بهتر است بدانید که هیچ روش قطعی برای گرفتن تلخی هسته انبه وجود ندارد، اما شما میتوانید این پودر را به روشی مصرف کنید که تلخی آن کمتر احساس شود.
در ادامه این بخش به شما میگوییم که چه جوری هسته انبه رو مصرف و تلخیشو بگیریم؟
۱- پودر انبه را با بیسکویت مصرف کنید
از آن جایی که پودر انبه طعم تلخی دارد، میتوانید مقداری بیسکویت را پودر و با پودر هسته انبه ترکیب کنید. حالا این ترکیب را در دهان بگذارید و بعد مقداری آب بنوشید. طعم شیرین بیسکویت موجب میشود تا تلخی پودر هسته انبه را کمتر احساس کنید.
۲- پودر هسته انبه را با کمی شکر میل کنید
برای گرفتن تلخی پودر هسته انبه میتوانید مقداری شکر به آن اضافه کنید و سپس کمی از آن را در دهان بریزید و با کمی آب قورت دهید. این کار به کاهش تلخی پودر هسته انبه کمک زیادی میکند.
بیشتر بخوانید: خواص شگفتانگیز هسته انبه
۳- پودر هسته انبه را با یک نوشیدنی شیرین میل کنید
راهکار بعدی برای این که تلخی هسته انبه را کمتر احساس کنید، استفاده از یک نوشیدنی شیرین در کنار آن است. از این رو باید مقداری پودر هسته انبه را در دهان بریزید و بعد از آن کمی نوشیدنی شیرین میل کنید تا مزه تلخی هسته انبه کمتر احساس شود.
۴- از کره هسته انبه استفاده کنید
بسیاری از افراد پودر هسته انبه را به صورت کره مصرف میکنند. در این روش هم میتوانید از کره هسته انبه برای رفع مشکلات پوستی، درمان نیش حشرات و بهبود رشد مو به صورت موضعی استفاده کنید و هم آن را در کنار یک طعم دهنده شیرین میل کنید.
برای تهیه کره هسته انبه باید مقداری از پودر هسته انبه را در یک ظرف بریزید و بعد مقدار کمی آب به آن اضافه کنید. حالا پودر هسته انبه و آب را خوب ترکیب کنید تا خمیری رقیق و کره مانند ایجاد شود. میتوانید از این کره هم به صورت خوراکی و هم موضعی استفاده کنید.
در این مقاله از مجله دانستنی تک فانبه این موضوع که چه جوری هسته انبه رو مصرف و تلخیشو بگیریم، اشاره شد. به طور کلی طریقه مصرف هسته انبه به میزان حساسیت شما به طعم تلخ آن بستگی دارد، اگر نسبت به طعم تلخ پودر هسته انبه حساس نیستید، میتوانید آن را با کمی آب و بدون هیچ شیرین کنندهای میل کنید. در صورت حساسیت نیز بهتر است از یک شیرین کننده در کنار آن استفاده کنید.
اگر تجربه استفاده از پودر هسته انبه را دارید، میتوانید نظرات و تجربیات خودتان را با ما و دوستان علاقهمند به اشتراک بگذارید.
من مژده شرف عاشوری هستم. سالهاست که به صورت تخصصی در مورد موضوعات مختلف مینویسم و ترجمه میکنم. از بازی با کلمات و خلق محتوای تازه لذت میبرم و دوست دارم دنیای اطرافم رو بیشتر از چیزی که میبینم، کشف کنم…